Φιλοπατρία

Κι άλλη εκδοχή για την καρατόμηση

Posted on: 28 Ιουλίου, 2012

Ο νέος Μεσαίωνας των Κουβέληδων, των pitsirikwn και του κάθε κομπλεξομαλάκα πρώην Κνίτη

Όποιος πιστεύει οτι η αθλήτρια Παπαχρήστου κόπηκε από τους ΟΑ λόγω του τουίτ είναι αφελής. Είχε στοχοποιηθεί πολύ πριν λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων. Από μια συγκεκριμένη ομάδα αργόσχολων που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να παρακολουθεί κάθε “μη συμμορφούμενο προς τας υποδείξεις” πολίτη.

Η Παπαχρήστου ήταν μια από αυτούς. Και με την κωμική αφορμή του “αστείου” ξεκίνησε η προπαγάνδα.

Και το πράγμα απογειώθηκε μέσα σε ένα άνευ προηγουμένου λαϊκίστικο παραλήρημα. Η ΔΗΜΑΡ και οι pitsirikoi κήρυξαν τον ανένδοτο κατά του ανέκδοτου. 

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται κάποιος πιστοποιητικό από τον Χατζησωκράτη και έγκριση από τους pitsirikous για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς.

Όλη η κοινωνία παρακολουθεί αυτή τη μειοψηφία των φασισταριών να αλωνίζει. Τα τάγματα ασφαλείας ξαναζούν. Αυτή τη φορά στο διαδίκτυο.

 

– Ποιά είναι τα άτομα αυτά;

Πρόκειται κυρίως για πρώην κνίτες οι οποίοι, όταν αντιλήφθηκαν οτι πέρασαν τη μισή και βάλε ζωή τους πιστεύοντας σε μια μεγαλοπρεπή παπαριά, πρώτα έπεσαν σε βαθιά μελαγχολία και στη συνέχεια θύμωσαν. Θύμωσαν πολύ. Κατά βάθος με τον εαυτό τους, αλλά κυρίως με όλους γύρω τους. Με όλη την κοινωνία.

Ντρέπονται τόσο για τον εαυτό τους που προσπαθούν να ξεριζώσουν τον Κνίτη από μέσα τους προσποιούμενοι, άλλες φορές τον “προοδευτικό”, άλλες φορές τον “αναρχικό”. Και επειδή αυτό είναι αδύνατον στρέφονται εναντίον όποιου έχει διαφορετική άποψη. Με λύσσα.

Όπως και να μεταμφιεστούν, κατά βάθος παραμένουν και θα παραμείνουν μια ζωή χτυπημένοι από το Σύνδρομο Επίκτητης Κνίτικης Μαλακίας.

Το οποίο είναι σαν την ηρωίνη. Μπορεί κάποτε να (πιστέψεις πως θα) αποτοξινωθείς, όμως η ζημιά στα εγκεφαλικά κύτταρα είναι ανεπανόρθωτη.

 – Πώς όμως μια τέτοια κομπλεξική μειοψηφία έφτασε να επιβάλλεται;

Υπό την ανοχή μιας κοινωνίας που είναι ακόμα αποχαυνωμένη και πωρωμένη από δεκαετίες αδιάκοπης μάσας, διαφθοράς και σαπίλας που πλέον έχει φτάσει βαθιά στο μεδούλι της. Η μούχλα στον εκγέφαλο είναι εμφανής. Η κοινωνία χασκογελάει με τον Πίου και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα για το ανέκδοτο της Παπαχρήστου. Σε μια κοινωνία μέσα στα σκατά, είναι φυσικό να επιπλέουν οι φελοί. Κάπως έτσι ο ανεκδιήγητος Κουβέλης έφτασε στην κυβέρνηση. Κάπως έτσι ο Ψαριανός έγινε βουλευτής και κάπως έτσι η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή.

 – Και το “επίσημο” κράτος;

Δεν προκαλεί καμμια έκπληξη η αντίδραση της πολιτείας. Υπάρχει δηλαδή κανείς με ίχνος σοβαρότητας;

Ποιός να αντιδράσει δηλαδή; Ο Ισίδωρος της Ντόρας με το εκατομμύριο; Ο υπάλληλος της Γιάννας, Σπύρος Καπράλος; Ή μήπως ο Ιωαννίδης; (καλά αυτός ασχολείται μόνο με το πως θα (ξανα)σβήσει τα χρέη του Άρη και του Ηρακλή, για να εξασφαλίσει τα ψηφαλάκια).

 

– Το ρεζουμέ

Τελικά το (και πολύ ουάου!!) ρεζουμέ είναι οτι ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος και οι “pitsirikοi” του διαδικτύου έχουν ταυτόσημες, politically correct απόψεις.

Παράλογο;

Για κούνα λίγο το κεφαλάκι σου…

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,987 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: