Φιλοπατρία

Θυσιάστηκε η Βούλα σε αντιπερισπασμό για να καλυφθεί ο κ@λος του Καπράλου;

Posted on: 29 Ιουλίου, 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο πρόεδρος της ”Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής”, Σπύρος Καπράλος, κατηγορείται γιά ανάμιξη σε πώληση εισιτηρίων Ολυμπιακών αγώνων στην ”μαύρη αγορά”!… H ΔΟΕ ερευνά την υπόθεση.

Διογκώθηκε εξεπίτηδες το ζήτημα της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου γιά να καλυφθεί το χοντρό σκάνδαλο με τον… ”μαυραγορίτη” και ”ημέτερο” πολυθεσίτη, πρόεδρο;.

Καπραλοκούβελοι, δεν βρέχει σας φτύνουν.

…Το Μάιο, ο Volodymyr Gerashchenko, ο γενικός γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Ουκρανίας παραιτήθηκε αφότου καταγράφηκε σε ταινία να προσφέρει εισιτήρια του Λονδίνου 2012 για πώληση στη μαύρη αγορά…

Ο κορυφαίος ολυμπιακός αξιωματούχος της Ελλάδας είναι υπό έρευνα από την επιτροπή ηθικής της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής.
Ο Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της ελληνικής ολυμπιακής Επιτροπής, εμπλέκεται στο σκάνδαλο εισιτηρίων του Λονδίνου 2012. Πώλησε σύμφωνα με ισχυρισμούς εισιτήρια των αγώνων του Λονδίνου στη μαύρη αγορά.

(Ιούλιος 26, 2012)
Σύμφωνα με μια σειρά αναφορών στη Sunday Times, Καπράλος αποκάλυψε τις πονηρές συναλλαγές του με το Marcus Evans, μια βρετανική εταιρία εισιτηρίων, σε μια καταγεγραμμένη συνάντηση με τους μυστικούς δημοσιογράφους της βρετανικής εφημερίδας. Η έρευνα της εφημερίδας ισχυρίζεται ότι μερικές θέσεις για τα μεγαλύτερα γεγονότα πωλήθηκαν μέχρι και 10 φορές πάνω από την ονομαστική αξία.

Η ελληνική ολυμπιακή Επιτροπή, εντούτοις, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε στον ιστοχώρο της. Είπε ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων για τους αγώνες του Λονδίνου παραχωρήθηκαν στη Marcus Evans ύστερα από μια διεθνή προσφορά μετά από μια «εντελώς διαφανή» και νόμιμη διαδικασία. «Επομένως, δεν μπορεί να υπάρξει κανένα ζήτημα για δημιουργία ‘μαύρης αγοράς’ από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που δεν αγόρασε οποιαδήποτε εισιτήρια,».

Η επιτροπή επίσης είπε ότι η Marcus Evans κέρδισε την προσφορά για 300.000 ευρώ που –ένα ποσό 10 φορές υψηλότερο σε σύγκριση με το αντίστοιχο ποσό της προσφοράς που έγινε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τους Πεκίνου το 2008–και ότι κάθε δεκάρα αυτών των χρημάτων «αποκλειστικά διατέθηκε » στην προετοιμασία των ολυμπιακών αθλητών… λόγω των οικονομικών συνθηκών, το κράτος σταμάτησε την χρηματοδότηση της Ολυμπιακής προετοιμασίας».

Η «Sunday Times», εντούτοις, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της βίντεο μυστικών δημοσιογράφων της που διαπραγματεύονται με τον Καπράλο που προσέφερε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες να τους πωλήσει παράνομα ακριβά εισιτήρια σε τιμή με αισθητή άνοδο.

Σε απάντηση στα βίντεο, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κατηγόρησε τους δημοσιογράφους της «Sunday Times» για παραβίαση όλων των αρχών της δημοσιογραφικής ηθικής προσποιούμενοι ότι είναι αντιπρόσωποι μιας εταιρείας πωλήσεων εισιτηρίων. «Ολόκληρη η συζήτηση αφορούσε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2014,» είπαν οι Έλληνες στη δήλωση. «Η τηλεοπτική καταγραφή έγινε με μια κρυμμένη μηχανή, με έναν επίσης παραπλανητικό τρόπο, ενώ η δημοσίευση των δηλώσεων του Προέδρου της ΕΟΕ, κ. Σπύρου Καπράλου ήταν αποσπασματική και μια συρραφή των απαντήσεων, που έγινε με έναν τρόπο που εξυπηρέτουσε τους συντάκτες του άρθρου. »

Η ελληνική ολυμπιακή Επιτροπή αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς ότι ο Καπράλος ρώτησε το Sebastian Coe, Πρόεδρο της οργανωτικής Επιτροπής του Λονδίνου 2012, για πρόσθετα εισιτήρια. Η Ελληνική Επιτροπή είπε «η άμεση και απλή διάψευση» του Coe αυτών των ισχυρισμών έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.


Λέει λοιπόν το εμβόλιμο κομμάτι: Μεταξύ των πιο επιζήμιων ισχυρισμών ήταν οι ισχυρισμοί της εφημερίδας για το Σπύρο Καπράλο, τον Πρόεδρο Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τον κορυφαίο διοργανωτή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004.

Αναφέρθηκε όπως να λέει ότι είχε «κινήσει τα νήματα» με τον πρόεδρο Sebastian Coe οργανωτή του Λονδίνου για να λάβει μια επιπλέον παρτίδα ακριβών εισιτηρίων, με την πρόφαση ότι η ζήτηση στην Ελλάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Η εφημερίδα είπε ότι ο Καπράλος αναγνώρισε ότι η ζήτηση ήταν πολύ χαμηλή στην πραγματικότητα, και ότι πολλά από τα εισιτήρια πωλήθηκαν στη συνέχεια προς τους ανθρώπους έξω από την Ελλάδα για κέρδος.

Η οργανωτική επιτροπή του Λονδίνου είπε ότι οι καυχησιές των δήθεν συζητήσεων με τον Coe ήταν αναληθείς.

Ο Coe είχε πει στην ελληνική ολυμπιακή Επιτροπή ότι τα εισιτήρια διατέθηκαν σύμφωνα με την πολιτική εισιτηρίων της ΔΟΕ, είπε. «Δεν υπήρξε καμία περαιτέρω επαφή – είτε επισήμως είτε ατύπως – σε αυτό το θέμα,» είπε η οργανωτική επιτροπή σε μια δήλωση.

Ο Καπράλος δεν ήταν αμέσως προσιτός για να σχολιάσει. Ένας Έλληνας αξιωματούχος της ολυμπιακής Επιτροπής, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας, αρνήθηκε ότι κάτι δυσάρεστο είχε συμβεί.

Δεκάδες χωρών που εμπλέκονται

Οι Έλληνες δεν είναι οι μόνοι που ερευνώνται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Σύμφωνα με την The Telegraph, οι ισχυρισμοί επεκτείνονται σε 54 χώρες, περισσότερες από το ένα τέταρτο εκείνων που θα διαγωνιστούν στους αγώνες του Λονδίνου, και αντιπροσωπεύουν το πιο σοβαρό χτύπημα στη φήμη της ΔΟΕ από την εποχή του σκάνδαλου προσφοράς της Σωλτ Λέικ Σίτυ.

Το Μάιο, ο Volodymyr Gerashchenko, ο γενικός γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Ουκρανίας παραιτήθηκε αφότου καταγράφηκε σε ταινία να προσφέρει εισιτήρια του Λονδίνου 2012 για πώληση στη μαύρη αγορά. Βιντεοσκοπήθηκε από το BBC προσφέροντας να πωλήσει 100 εισιτήρια αξίας αρκετών χιλιάδων λιβρών σε ένα δημοσιογράφο με κάλυψη που υποκρινόταν τον πωλητή εισιτηρίων.

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΔΟΕ 12% των εισιτηρίων για το Λονδίνο 2012, περίπου 1,2 εκατομμύρια, διανέμονται στα διαγωνιζόμενα έθνη για την πώληση σε ανθρώπους στα εδάφη τους.

Είναι κατά των κανόνων να πωλούνται [αυτά] τα εισιτήρια σε ανθρώπους έξω από τη χώρα τους αλλά υπάρχουν πολυάριθμες καταγγελίες των εθνικών ολυμπιακών επιτροπών και των πρακτορείων εισιτηρίων που είναι προφανώς πρόθυμοι να το κάνουν. Μερικοί από αυτούς πρόσεφεραν τα εισιτήρια 10 φορές πάνω από την ονομαστική τους αξία, περιλαμβάνοντας και τον τελικό των 100m, το πιο ακριβό εισιτήριο των αγώνων, ανέφερε η The Telegraph.

Σύμφωνα με τη Forbes, τα προβλήματα με τα εισιτήρια μαστίζουν τους διοργανωτές του Λονδίνου για μήνες, με πολλούς να παραπονιούνται για τα δυσεπίλυτα προβλήματα των υπολογιστών του επίσημου ιστοχώρου και την ανικανότητα να αντιμετωπιστεί η τεράστια ζήτηση.

(Πηγή: pappaspost.com)

ΚΑΛΑΜΙ

Για τους αγγλομαθείς, δείτε:

ή τέλος κάνετε την αναζήτηση

http://www.google.com/search?q=Sunday+Times%2BSpyros+Capralos+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=seamonkey-a#q=Sunday+Times%2BSpyros+Capralos&hl=en&client=seamonkey-a&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&prmd=imvnso&ei=xgkVUI_RNe6k0AXT3ICgCQ&start=10&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=6469df5417c526af&biw=1017&bih=561

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,270 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: