Φιλοπατρία

Το 3,87% εκπροσωπεί κάθε είδους μειονότητα εναντίον των Ελλήνων

Posted on: 29 Ιουλίου, 2012

Εχθρός της ΔΗΜΑΡ, κάθε τι που θυμίζει λαϊκή πλειοψηφία.

Ο πιο σκληροτράχηλος υποστηρικτής του μνημονίου, το οποίο μνημόνιο με τη σειρά του διασώζει, μέχρι στιγμής, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, είναι η ΔΗΜΑΡ. Πολλοί αρχικά πίστεψαν ότι η ΔΗΜΑΡ θα είναι ο αδύναμος κρίκος της συγκυβέρνησης και πως θα είναι εύκολος στόχος για την κοινωνία να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να επιτύχει μετριασμό των επιπτώσεων της εξαθλιωτικής οικονομικής πολιτικής που επιβάλουν ντόπια και ξένα συμφέροντα. Έκαναν λάθος. Πιο ευάλωτη είναι η ΝΔ, άλλωστε αυτό άρχισε ήδη να διαφαίνεται εκ των έσω, παρά η ΔΗΜΑΡ. Η ΔΗΜΑΡ αυτή τη στιγμή, είναι το απαραίτητο αριστερό άλλοθι του μνημονίου (το αριστερό… πρόσημο), γι’ αυτό και η «εντολή» της για αποκεφαλισμό της αθλήτριας κ. Παπαχρήστου εκτελέστηκε αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Για να γίνει κατανοητό αυτό ας δούμε τους αριθμούς, οι οποίοι λένε πάντα την αλήθεια. Η ΔΗΜΑΡ έλαβε στις τελευταίες εκλογές 385.077 ψήφους. Το ποσοστό των ψήφων αυτών στο σύνολο του εκλογικού σώματος (το οποίο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΥΠΕΣ είναι 9.952.570 ψηφοφόροι) είναι μόλις 3,87% και προφανώς αυτό σήμερα έχει ήδη μειωθεί. Επομένως, η πραγματική δύναμη της ΔΗΜΑΡ στο σύνολο του ελληνικού λαού είναι μόλις 3,87%!!! με το 96,13% του ελληνικού λαού απέναντί της και σε κάθε περίπτωση διαφωνώντας μαζί της.
Στην πραγματικότητα, αυτό που εκπροσωπεί η ΔΗΜΑΡ μέσα στον ελληνικό λαό είναι κάθε είδους μειονότητα (φυλετική, θρησκευτική, εθνομηδενιστική, νεοταξική, σεξουαλική κ.λ.π.) από τις οποίες και αντλεί λόγο ύπαρξης γι΄ αυτό και τις προστατεύει με πάθος. Την δε δύναμή της την έχει, όχι μέσα στο λαό, αλλά μέσα στην πνευματική ελίτ της χώρας, στα ΜΜΕ, στον καλλιτεχνικό κόσμο κ.λ.π.
Δεν είναι το φόρτε της ΔΗΜΑΡ η δημοκρατία, γιατί η δημοκρατία απαιτεί πλειοψηφίες, όμως η ΔΗΜΑΡ τάσσεται με τις μειοψηφίες, γι’ αυτό και βασίζεται στη δύναμη των μειοψηφιών απονέμοντας ταμπέλες (φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές, θρησκόληπτοι κ.λ.π.) και αντιδρά με πάθος, σε όσους τολμούν να ενοχλήσουν τις μειοψηφίες της.
Με το 96,13% λοιπόν του λαού απέναντί της και γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν πρόκειται να γίνει κυβερνητική πλειοψηφία, είναι φυσικό επόμενο ουδόλως να ενδιαφέρεται γι’ αυτά που απασχολούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Στηρίζει την συγκυβέρνηση προκειμένου να διατηρηθεί το statusquo, από το οποίο αντλεί ελιτίστικη ύπαρξη. Κάθε ανατροπή του ισχύοντος πολιτικού συστήματος και εγκαθίδρυσης πραγματικής δημοκρατίας, θα εξαφανίσει αυτό που εκπροσωπεί η ΔΗΜΑΡ. Λογικό επομένως είναι να μην θέλει κάτι τέτοιο.
Αποσπάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συμμαχήσει με κυβερνητικές δυνάμεις και να εισέλθει στα σαλόνια της πολιτικής εξουσίας. Στην πορεία προσέλαβε τα νεοταξικά στοιχεία του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ και στόχος της είναι να συμβάλει από θέση ισχύος στη δημιουργία ενός νέου κεντροαριστερού μορφώματος, ώστε να ξαναστηθεί από την αρχή νέο πολιτικό μαγαζί, στα πλαίσια ενός νέου διπολισμού για διαιώνιση της νομής της κοινωνίας.  Λογαριάζει φυσικά χωρίς τον «ξενοδόχο». 
Εχθροί της σ’ αυτή την προσπάθειά της είναι ο ανερχόμενος ΣΥΡΙΖΑ (με τον οποίο όμως έχει πολλά κοινά σημεία) και επιπλέον κάθε είδους κοινωνικό κίνημα που διακηρύσσει την εγκαθίδρυση πραγματικής δημοκρατίας, όπως η νεοεμφανισθείσα κίνηση πολιτών «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» η οποία στοχεύει στην ριζική αλλαγή  του ισχύοντος Συντάγματος, διάφορες αμεσοδημοκρατικές κοινωνικές κινήσεις κ.λ.π.
Είπαμε, εχθρός της ΔΗΜΑΡ είναι κάθε τι που τάσσεται  υπέρ της λαϊκής πλειοψηφίας.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,175 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: