Φιλοπατρία

Επιχείρηση παραπλάνηση;

Posted on: 4 Αύγουστος, 2012

[…Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον τραυματισμό του κοριτσιού παραμένει στο νησί και για τον λόγο αυτόν σκοπεύουν να συνεχίσουν τη λήψη γενετικού υλικού από όποιον θεωρούν ότι με κάποιον τρόπο μπορεί να σχετίζεται με το περιστατικό.

Μυστήριο παραμένει τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί της η Μυρτώ όταν απομακρύνθηκε από την παραλία όπου βρισκόταν μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της.

Από τη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να αποκαλυφθεί η λίστα των τελευταίων κλήσεων που δέχτηκε η κοπέλα.

Το προφίλ του δράστη, έτσι όπως το έχουν σκιαγραφήσει οι ειδικοί, αναμένεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην έρευνα, με τους αστυνομικούς να τον περιγράφουν ως «μοναχικό» και «μεθοδικό».

Στο μεταξύ η 15χρονη Μυρτώ παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, σε κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση….] Πηγή

Το πως το πιστεύουν δεν μας το λένε. Ο δικηγόρος του διαβόλου θα πει έρευνα σε εξέλιξη δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν στοιχεία. Συμφωνώ, αλλά αυτό ακριβώς, όπως και κάτι άλλες σαλάτες για το δήθεν προφίλ του δράστη πιστεύω ότι προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Επειδή ακολουθεί το πιο χοντρό παραμύθι. Δεν μπορούν να βρουν το κινητό λέει. Αλήθεια; Η προσωπική μου μαντεψιά είναι οι «καταστηματάρχες» κλεπταποδόχοι. Αλλά έτσι για να βοηθήσω λίγο τα παιδιά που δεν ξέρουν τι να κάνουν έκανα μια έρευνα στα αγγλικά με όρους: Πως μπορώ να εντοπίσω το κλεμμένο κινητό μου (http://www.google.com/search?q=is+there+any+way+to+find+a+stolen+cellular+and+how%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=seamonkey-a) και βρήκα μερικούς αντιπροσωπευτικούς ιστόχωρους.

Τους παραθέτω εδώ  και προτίθεμαι να ανεβάσω και τις μεταφράσεις αν χρειαστεί για να βοηθήσω το έργο της αστυνομίας, αλλά έλεος, κόφτε το παραμύθι.

Αλλά αυτό που στην κυριολεξία βγάζει μάτια  είναι ότι δεν έχουν (;) ζητήσει την άρση του απορρήτου. Την στιγμή που ήδη έχει ανακοινωθεί στον τύπο ότι με το βαλιτσάκι όλες οι κλήσεις κινητών παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο δηλ. δεν υπάρχει πλέον απόρρητο κλήσεων, μας λένε ότι ενώ έχουμε έγκλημα κωλυσιεργούν; Είναι πολύ βαρύ για να είναι αλήθεια και συνδυάζοντας το με την αρχική συγκάλυψη του ατυχήματος φαίνεται ότι υπάρχει κάτι πραγματικά πολύ χοντρό που επιχειρείται η συγκάλυψη του. Όχι άλλο κάρβουνο.

Συνέλληνες: Κατακλύστε τους βουλευτές σας με μέιλ. Μπορεί αύριο να είναι το δικό σας ή το δικό τους παιδί. Ειδικά τώρα που θα κοπεί (;) και η τζάμπα φρουρά…

Και να θυμίσω σε όλα τα παιδιά: ο δράστης/ες κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βαριές σωματικές βλάβες. Αν ό μη γένοιτο αγγελέψει το κοριτσάκι τότε πια δεν θα ‘χουμε απόπειρα αλλά πάμε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπάρχει πάντα βέβαια και η περίπτωση ο εισαγγελέας ή ο πρόεδρος να τις θεωρήσει ως απλές σωματικές βλάβες οπότε να φυλάμε και μια πισινή. Γιατί πολλές φορές έχουνε γίνει αυτά στην μπανανία μας (Προσωπικά το έζησα).

Όποιος λέει ανθρωποκτονία λέει ισόβια άσχετα άσχετα αν με το νόμο του μ@λ@κ@ (ας μου κάνει μήνυση, γιατί τότε θα παραδεχτεί ότι αυτός είναι ο μ@λ@κ@ς, όπως τόχε πει ο Χάρρυ Κλυνν) σε καναδυο μήνες θα είναι έξω  με άδεια για να μην επιστρέψει παρά με το επόμενο έγκλημα όπως γίνεται στις μέρες μας. Να θυμίσω ακόμη ότι υπόθαλψη εγκληματία Άρθρο 231 (ΠΚ) είναι κακούργημα και και οι αστυνομικοί δεν ορκίστηκαν υπακοή ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στη ΝΔ ούτε στην ΔΗΜΑΡ αλλά στο σύνταγμα και στους νόμους για τον Ελληνικό λαό, όχι τον Αλβανικό ούτε τον Πακιστανικό. Οπότε υπάρχει αυτή η περίπτωση κάποιοι να καθίσουν στο εδώλιο μαζί με τις δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από το μαγείρεμα.

Δουλειά της αστυνομίας είναι να εφαρμόζει τον νόμο και όχι να καλύπτει τους εγκληματίες ή να κοπανάει χωρίς λόγο τους πολίτες. Θα μου πει κανείς εδώ εμπλέκονται σε δολοφονίες για το μοίρασμα προϊόντων λαθροανασκαφής κλπ. σ’ αυτό θα κολλήσουν;

Το δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι σε τι έφταιξε για να κινδυνεύει να χάσει την ζωή ή την σωματική του ακεραιότητα; Θα πληρώσει αυτό την ανωμαλία των κατακαθιών της γης του κάθε «προοδευτικού» και του κάθε σοροπράκτορα;

Όσο για τα κόμματα της αριστεράς γιατί το κάνουν γαργάρα; Επειδή είναι συνένοχοι στο έγκλημα που συντελείται στη χώρα;

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2363526,00.asp

http://www.ehow.com/how_7492612_track-lost-mobile.html

http://www.ehow.com/how_5860733_track-lost-mobile-phone.html?ref=Track2&utm_source=ask

http://www.ask.com/questions-about/Locate-My-Lost-Cell-Phone


How to Track a Lost Mobile thumbnail

Πώς να ιχνηλατήσετε  ένα χαμένο κινητό

Της Beverley Lee, συνεργάτη του eHow

Ιχνηλατήστε  αυτό το κινητό.

Η ιχνηλάτηση κινητών ξεκίνησε στην Αγγλία το 2003. Χρησιμοποιείται  συνηθέστερα από την αστυνομία για να εντοπίσει εξαφανισμένα  πρόσωπα διαδρομής και τους πιθανούς εγκληματίες. Λειτουργεί μόνο εάν το κινητό είναι ενεργοποιημένο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα σημαντικότερα δίκτυα. Για τις επιχειρήσεις, είναι χρήσιμο να βλέπουν που το προσωπικό τους βρίσκεται και να παρακολουθηθούν οι αποστολές. Για τον οικιακό καταναλωτή, η ιχνηλάτηση κινητού μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη στην εύρεση ενός χαμένου ή κλεμμένου κινητού τηλεφώνου, και για τους γονείς είναι χρήσιμο να παρακολουθηθεί ο χώρος πού είναι τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να ιχνηλατήσετε  ένα χαμένο κινητό | eHow.com

http://www.ehow.com/how_7492612_track-lost-mobile.html

Πώς να ιχνηλατήσετε ένα χαμένο κινητό τηλέφωνο

Πώς να ιχνηλατήσετε  ένα χαμένο κινητό τηλέφωνο της Sony Ericsson

Οδηγίες

  1. Περιδιαβείτε το Διαδίκτυο για επιχειρήσεις αναζήτησης κινητών. Εξετάστε τους όρους και προϋποθέσεις τους και τις τιμές προσεκτικά. Διαβάστε τις πληροφορίες προσεκτικά για να καταλάβετε τι θα συμβεί. Παρακολουθήσετε τις επιδείξεις για να δείτε πώς λειτουργεί.
  2. Κάνετε εγγραφή στην επιχείρηση και καταχωρείστε τα τηλέφωνα που θέλετε να αναζητηθούν. Θα χρειαστείτε την άδεια του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου για να κάνετε αυτό.
  3. Εξετάστε τον μηχανισμό ιχνηλάτησης για να εξασφαλίσετε ότι λειτουργεί ιχνηλατώντας  μία διαδρομή. Θυμηθείτε, δεν θα λειτουργήσει εάν το τηλέφωνο είναι σβησμένο ή η μπαταρία πεθαίνει.
  4. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το γεωγραφικό πλάτος Google (Google Latitude). Αυτό είναι δωρεάν υπηρεσία, και μπορείτε να εγγραφείτε μαζί τους ή εάν έχετε ήδη ένα λογαριασμό χρησιμοποιήστε τον για να βρείτε τους φίλους σας και για να σας βρουν. Εάν το τηλέφωνό σας έχει κλαπεί ή χαθεί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το τηλέφωνό σας. Το μόνο κόστος είναι οι δαπάνες χρήσης του δικτύου.

Υποδείξεις & προειδοποιήσεις

Θα πρέπει να γνωρίζετε τις δαπάνες για κάθε αναζήτηση. βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη εταιρεία. Πάρτε μαρτυρίες.

Εάν χρησιμοποιείτε το γεωγραφικό πλάτος Google, ενημερώστε τους φίλους σας.

Read more: How to Track a Lost Mobile | eHow.com http://www.ehow.com/how_7492612_track-lost-mobile.html

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,793 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: