Φιλοπατρία

Εδώ μας έφεραν οι αγώνες για τα δικαιώματα των κουκουλοφόρων

Posted on: 5 Αύγουστος, 2012

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Οι ευθύνες της αριστεράς

«Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πέφτει και οι ευθύνες βαραίνουν τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο την τελευταία 40ετία». Πρόκειται για ισχυρισμό που επαναλαμβάνεται τον τελευταίο καιρό από όλο και περισσότερα χείλη. Στην εξέλιξη της, αυτή η άποψη μετατρέπεται σε μια τάση της κοινωνίας μακριά από το δικομματισμό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις τελευταίες εκλογές.

Η αλήθεια είναι πως η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ αυτό τον τόπο, με εξαίρεση τους λίγους μήνες συγκυβέρνησης το 1989. Από το 1981, όταν και άρχισαν να δημιουργούνται οι βάσεις για να φτάσουμε στο αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα, το ΠΑΣΟΚ ήταν μόνιμα στην εξουσία (Α. Παπανδρέου 1981-89 και 1993-96, Σημίτης 1996-04, Γ. Παπανδρέου 2009-11). Μοναδικές εξαιρέσεις η τριετία του Μητσοτάκη (1990-93) και η πενταετία Καραμανλή (2004-09). Άρα λοιπόν, ένας άνθρωπος που έρχεται σήμερα από τον… πλανήτη Άρη και μαθαίνει αυτά τα στοιχεία, βγάζει προφανώς το συμπέρασμα ότι η αριστερά είναι άμοιρη ευθυνών.

Στην πραγματικότητα, μιλώντας αποκλειστικά για τη μεταπολιτευτική περίοδο (η περίοδος του εμφυλίου είναι μια άλλη, πονεμένη ιστορία που μάλλον δεν είναι της παρούσης) η αριστερά έχει παίξει μεγάλο ρόλο και φυσικά έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η χώρα. Σε πολλές περιπτώσεις είναι σαν να κυβερνά, δια της πλαγίας οδού.

Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Απόφαση δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης και μάλιστα με νωπή λαϊκή εντολή ήταν η συμφωνία για την επένδυση της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά το 2008. Η αριστερά είχε διαφορετική άποψη, άρχισε τις απεργίες και τις απειλές, με συνέπεια η απόφαση της κυβέρνησης να μην ενεργοποιηθεί, επειδή ορισμένοι μάγκες συνδικαλιστές είχαν διαφορετική άποψη και κυρίως διαφορετικά συμφέροντα.

Ανάλογα φαινόμενα είχαμε και στον τομέα της Παιδείας. Τόσο κατά την ψήφιση του νόμου της Γιαννάκου το 2007, όσο και στην περίπτωση του νόμου Διαμαντοπούλου το 2011, η πλειοψηφία των βουλευτών που εξελέγησαν από το λαό μέσω των εκλογών ψήφισε υπέρ της κατάργησης του ασύλου και υπέρ της λειτουργίας των μη δημόσιων πανεπιστημίων. Για άλλη μια φορά η αριστερά έβαλε μπροστά τους στρατούς της επειδή διαφωνούσε, με αποτέλεσμα να χάνονται εξάμηνα και να επικρατεί χάος στις σχολές με καταλήψεις και λοιπές δημοκρατικές πρακτικές, μετατρέποντας το δημόσιο πανεπιστήμιο -για το οποίο τόσο κόπτεται- σε χώρο εγκληματικής δραστηριότητας.

Η αριστερά στην Ελλάδα έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να εξασφαλίσει το «παράσημο» του μόνιμου αντιρρησία. Έδιωξε επιχειρήσεις, έδιωξε τουρίστες, ορισμένοι εξ αυτών προστάτευσαν την τυφλή βία και τη δράση των κουκουλοφόρων. Και το χειρότερο όλων: Με τις πράξεις τους αποδεικνύουν συνεχώς ότι νοιάζονται πολύ περισσότερο για το «δικαίωμα» του κουκουλοφόρου στην παρανομία, παρά για το δικαίωμα του πολίτη στην ασφάλεια.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,849 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: