Φιλοπατρία

Λογικές ακροβασίες λαθρολάγνων

Posted on: 6 Αύγουστος, 2012

«Ανεγκέφαλα και αμόρφωτα όντα, επειδή ο εγκληματίας της Πάρου είναι Πακιστανός σημαίνει ότι όλοι οι Πακιστανοί είναι εγκληματίες; Το μυαλό μας το έδωσε η φύση για να σκεφτόμαστε και όχι για να το έχουμε σε ύπνωση. Δηλαδή όταν ο Παπαχρόνης έκανε τα εγκλήματα του έπρεπε να θεωρούμε ότι όσοι είναι από την γενέτηρά του είναι εξίσου εγκληματίες; Ή όσοι ήταν έφεδροι αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων (επειδή ήταν και ο ίδιος) είναι και αυτοί εγκληματίες. Το ιδεολόγημα της «συλλογικής ευθύνης» είναι εφεύρημα του Γκέμπελς και εξαιτίας αυτού εκτελούσαν στη κατοχή οι ναζί εκατοντάδες Έλληνες για κάθε νεκρό ναζί… Οι εγκληματίες πρέπει να πληρώνουν για τα εγκλήματα τους όποια και εάν είναι η εθνικότητα, το γένος ή η ταξική τους καταγωγή.»

Λογικό συμπέρασμα ότι μόνο ο συντάξας την παραπάνω σοφιστεία και οι συνοδοιπόροι του είναι μορφωμένα όντα και έχουν εγκέφαλο. Και βρίσκει να ξεθάψει την ειδική περίπτωση Κ. Παπαχρόνη που συνέβη πριν 30 και χρόνια, και φυσικά είναι εντελώς άσχετη με το θέμα για να δικαιολογήσει μια γενικευμένη συμπεριφορά άλλων. «Σοβαροί» επαναστάτες με ειδίκευση στα λογικά άλματα. Λαοπλάνοι είναι η σωστή λέξη.

«Επιχείρηση “Ξένιος Δίας” λέει. Είναι σαν ο Χίτλερ να βάφτιζε το ολοκαύτωμα των Εβραίων “εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά του Αβραάμ και του Ισαάκ”. Πάντως από τα σχόλια που διαβάζω όλο και επιβεβαιώνεται ο κρυπτορατσισμός που υπήρχε πάντα στην ελληνική κοινωνία αλλά πλέον εμφανίζεται απροκάλυπτα (και τα ΜΜΕ σιγοντάρουν). Μόνο κάποιος που έχει ζήσει κατοχή, δικτατορία ή ξενιτιά μπορεί να καταλάβει πως είναι να αντιμετωπίζεσαι “διαφορετικά” μόνο και μόνο επειδή έχεις διαφορετικό χρώμα ή εθνικότητα. Ένας λαός φοβισμένος, προδομένος και ξεφτιλισμένος από αυτούς που θεωρούσε ηγέτες, τώρα ξεσπάει εκεί που τον παίρνει, δηλαδή στους αδύναμους και κατατρεγμένους. Η απόλυτη ξεφτίλα.»

Εξίσωση της Ελληνικής Αστυνομίας με την Γκεστάπο. Κλασσικό παράδειγμα διαβουκόλησης λόγω έλλειψης άλλων επιχειρημάτων. Η λογική θυμίζει αντίφα(ση). Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε τεράστιε;

«από πότε αντικειμενικοί μου …….δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος κρίνετε μια θέση κόμματος ως καλή ή κακή. η δουλειά σας εξ όσων γνωρίζω είναι να μεταφέρετε την είδηση και συνήθως ως έχει, και όχι φυσικά όπως θα σας άρεσε να έχει. το ΚΚΕ(χ@@κα για το ΣΥΡΙΖΑ) διαχωρίζει τους μετανάστες από τα εγκληματικά στοιχεία που κυκλοφορούν στην Αθήνα(όπου μέσα σ αυτά είναι κ Ελληνες βλ.ΧΑ..). δεν είναι όλοι οι μετανάστες (λαθρο και νόμιμοι) εγκληματίες. κοντόφθαλμα βλέπετε το ρεπορτάζ(όπως πάντα άλλωστε). ξεχνάτε τα κύμματα μετανάστευσης (λαθρό και νόμιμης) σε Αμερική, Αυστραλία, Βέλγιο, Καναδά, Γερμανία, εκατομμυρίων Ελλήνων. Σας τυφλώνει το μίσος της κακίας που σας δέρνει. όσο για τους εγκληματίες αλήθεια πχ για σκεφτείτε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας αγοράζονται μπιτ παρά από μεγάλες κατασκευαστικές και φτιάχνονται εμπορικά πάρκα, και διάφορες μεγάλες εταιρίες. λέω τώρα εγώ προς σκέψη.μήπως βολεύει η κατάσταση(η απελπιστικη οφείλω να πω) κάποιους όταν ξαφνικά σε περιοχές που κυκλοφορούν αυτοί(γκετοποιημένοι σε εγκληματικές ομάδες) μετά από λίγο καιρό να χτίζονται μεγαθήρια???? μήπως λέω μήπως είναι λίγο βολικό για κάποιους?????????»

Κι ένα ορφανό του Στάλιν με εντυπωσιακά επιχειρήματα.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους «Έλληνες» που καταθέτουν τα σχόλιά τους σχετικά με το θέμα. Από σήμερα ξέρω πως οι Έλληνες της Πόλης καλώς κάνανε και διωχθήκανε το 1964 γιατί ήταν «αλλοδαποί» Συνεχίστε έτσι και όχι 11,5 δις μέτρα θα περάσουν αλλά 111!!!»

Κι ένα δεύτερο ελληνόφωνο ορφανό που ταυτίζει την εκδίωξη των Ελλήνων από τη γενέθλια γη τους με δόλια προσχήματα και προβοκάτσιες από τους Μογγόλους με τους εισβολείς Πακις.

Μεγάλη ιδεολογική φτώχεια έχει πέσει στον αγώνα σύσσωμης της νεοταξικής Αριστεράς να κάνει το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Έτσι ξεβρακωθείτε κι άλλο. Μήπως και κάποτε καταφέρουμε και απαλλαγούμε από τα τελευταία απολιθώματα του κομμουνισμού  και την τζάμπα αριστερή ανθελληνικότητα. Πηγή των δειγματοληπτικών σχολίων ήταν το Πρώτο Θέμα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,793 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: