Φιλοπατρία

Τι ποινή για τους εργοδότες και όλους όσους έκαναν τουμπεκί;

Posted on: 6 Αύγουστος, 2012

Ποιος είναι ο εργοδότης του Πακιστανού, ποιοι Παριανοί και γιατί παραπλάνησαν τις έρευνες και ποιος κατάλαβε ότι ήταν ο δράστης, αλλά τον κάλυψε;
Το κατάλυμα του Πακιστανού και των φίλων του

 Λέει ένας 37χρονος Παριανός, στο κείμενο παρακάτω: «Λίγη ώρα μετά το περιστατικό .. κατάλαβα ότι ίσως ήταν αυτός που είχε κτυπήσει το κορίτσι». Συγγνώμην, αυτός ο τύπος δεν πρέπει να πάει μέσα; Είχε καταλάβει ότι ίσως ήξερε τον δράστη της συντριβής του κεφαλιού ενός κοριτσιού, που τον έψαχνε όλη η Ελλάδα, και αυτός ΔΕΝ ΠΗΓΕ στην αστυνομία να το πει; Και καθόμαστε και διαβάζουμε και μιλάμε και διαπιστώνουμε και αναλύουμε διάφορα, τώρα, εμείς; Είμαστε σοβαροί; Όχι μία, 101 τρόικες χρειαζόμαστε…

 
Ακολούθως, έχουμε άλλο νόστιμο: «Πριν  από δύο χρόνια (ο Πακιστανός) άρχισε να δουλεύει σε μια τουριστική επιχείρηση,  στην «Νέα Χρυσή Ακτή», στην περιοχή Τσερδάκια, που είναι σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από το σημείο της εγκληματικής επίθεσης». ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, αυτός εδώ ο ανεκδιήγητος τύπος με την «τουριστική επιχείρηση», ΕΚΛΕΒΕ το κράτος/ΙΚΑ, δηλαδή, εμάς, και υπέθαλπε παράνομους- λαθρομετανάστες Πακιστανούς! Κανονικά, αν υπήρχε αληθινό και όχι μούφα κράτος, θα έπρεπε σε τέτοια περιστατικά να δημεύονται τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης και ο τύπος να πηγαίνει ΜΕΣΑ, για όσο χρόνο είχε και εκμεταλλευόταν τους λάθρο, ενώ, ταυτόχρονα, ΕΚΛΕΒΕ τους συμπατριώτες του φορολογούμενους, που τους στύβει η Κυβέρνηση, για να πληρώνει το χρέος μας. Μέσα και δήμευση περιουσιών, σε όλους τους αληταράδες πονηρίες φοροκλέφτες…
Επίσης, το ότι οι ντόπιοι εξέτρεψαν τις έρευνες, επί μια εβδομάδα, λέγοντας για ατύχημα, είναι, όχι, απλώς, ύποπτο, αλλά, ποινικά κολάσιμο. ΉΞΕΡΑΝ ότι κάποιος από τους εργάτες- υπαλλήλους τους, -αν όχι και ποιος, ακριβώς, εξ αυτών-, είχε κάνει το κακό. Δεν ενημέρωσαν, ΟΜΩΣ, την Αστυνομία, γιατί είχαν λερωμένη την φωλιά τους… Πρόστυχα άτομα. ανάξια να λέγονται άνθρωποι. Α, και ο ιατροδικαστής, χειρότερος όλων. Αλλά, είπαμε. ΑΣΥΔΟΣΙΑ κυβερνάει την χώρα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και η συνακόλουθή του ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΠΟΥ_ΘΕ_ΝΆ! 
Γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο «Βήμα»:
4 χρόνια ζούσε στη Πάρο ο «Φωκάς», ο λαθρομετανάστης Πακιστανός Κηπουρός!
«Μου είχε πει ότι πάει για προσευχή σε γειτονικό σπίτι ενός φίλου του. Λίγη ώρα μετά το περιστατικό τον είδα να περνά μπροστά μου αμίλητος, με μία θολή ματιά. Τον ρώτησα τι έχει και δεν μου απάντησε. Συνήθως ήταν πρόσχαρος και ευγενικός και αυτό με παραξένεψε. Ομως μετά από λίγο τον είδα να βγαίνει από το μικρό υπόγειο δωμάτιό του και να πλένει γρήγορα γρήγορα τα ρούχα του.Τότε κατάλαβα ότι ίσως ήταν αυτός που είχε κτυπήσει το κορίτσι…»

Η μαρτυρία προς το «ΒΗΜΑ» ενός 37χρονου Έλληνα φίλου του 21χρονου Πακιστανού, που κατηγορείται για την άγρια κακοποίηση της 15χρονης, πριν από δύο εβδομάδες στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου, αποκαλύπτει νέες πλευρές της εγκληματικής επίθεσης που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, ο 21χρονος  Αλί Μποκά ή «Φωκάς» όπως τον ήξεραν οι ντόπιοι, τις πρώτες ώρες μετά την κακοποίηση της 15χρονης κρυβόταν από τους αστυνομικούς, επικαλούμενος ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και θα «εξέθετε και τον εργοδότη του». Έτσι λοιπόν δεν ανήκε στον αρχικό κύκλο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ που δεν είχαν εντοπίσει την παρουσία του…

Ο Πακιστανός «Φωκάς» είχε έρθει προ τετραετίας στην Πάρο μαζί με τουλάχιστον 5-6 συμπατριώτες  του, (: τέσσερα χρόνια παράνομοι, κάτω από την προστασία των Παριανών εργοδοτών τους, που τους εκμεταλλευόντουσαν, αλλά και την ανοχή ΟΛΩΝ των ντόπιων που τους ήξεραν). 

Όπως ανέφερε άνθρωπος που τον ήξερε «δούλευε σε διάφορες αγροτικές δουλειές, με μεροκάματο 20-30 ευρώ.  Έμενε μαζί με τους συμπατριώτες του σε ένα μικρό δωμάτιο στο κέντρο της Μάρπισσας (σ.σ. γραφικός οικισμός στην βόρεια πλευρά της Πάρου). Από όλους τους φίλους του, αυτός ήταν ο πιο γλυκομίλητος και ευγενικός. Ποτέ δεν είχε δώσει καμιά αφορμή. Έστελνε τα περισσότερα από τα λεφτά που έβγαζε στην μητέρα του, στο Πακιστάν. Πριν  από δύο χρόνια άρχισε να δουλεύει σε μια τουριστική επιχείρηση,  στην «Νέα Χρυσή Ακτή», στην περιοχή Τσερδάκια, που είναι σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από το σημείο της εγκληματικής επίθεσης. Εκεί στην παραλία έβγαζε όλο το καλοκαίρι. Πολλές ημέρες έμενε σε ένα μικρό υπόγειο  κατάλυμα της τουριστικής μονάδας και βοηθούσε στο κήπο και σε διάφορες τεχνικές δουλειές».

Όταν το κλιμάκιο των αστυνομικών κατέφθασε -λίγες ώρες  μετά το περιστατικό-  στο νησί, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στην μαρτυρία της μητέρας της 15χρονης, που μιλούσε για έναν εύσωμο νεαρό με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο που έφευγε από το σημείο της επίθεσης. Όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, η μητέρα μιλούσε για τον 21χρονο Πακιστανό που πράγματι φορούσε τέτοια ρούχα. Ακόμη οι αστυνομικοί ενδιαφέρθηκαν για την κατάθεση ενός 37χρονου υπαλλήλου, στην ίδια τουριστική μονάδα που εργαζόταν κι ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος επίσης είχε περάσει, λίγη ώρα νωρίτερα, από το σημείο της επίθεσης. Εκείνος είχε μιλήσει για έναν «νεαρό αναβάτη μηχανής εντούρο που έκανε σούζες, όρθιος στην μοτοσυκλέτα του, ενώ άλλαζε συνεχώς ταχύτητες». Το άτομο αυτό δεν εντοπίσθηκε ποτέ από τους αστυνομικούς αλλά φυσικά αυτό δεν  έχει πια καμιά σημασία…

Τις πρώτες ώρες, λοιπόν, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν ανακαλύψει την παρουσία του Αλί-«Φωκά» αφού δεν παρουσιαζόταν από κανέναν και πουθενά με την αιτιολογία ότι  ήταν λαθρομετανάστης. Ωστόσο όταν πριν από μια εβδομάδα το κλιμάκιο των αστυνομικών επέστρεψε στην Πάρο (μετά την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για εγκληματική επίθεση και όχι για ατύχημα) ο εργοδότης του  Πακιστανού τούς ενημέρωσε για την απασχόληση του αλλοδαπού  στην τουριστική μονάδα του αλλά και την εξαφάνισή του! Σύμφωνα με τις αναφορές του  «ο «Αλί» ζήτησε να πάει αρχικά στην Μάρπισσα και μετά στην Αθήνα γιατί είχε πεθάνει η γιαγιά του και γιατί είχε δουλειές. Περίμενε να βγάλω λεφτά από την τράπεζα για να του πληρώσω τον μισθό του. Μου φάνηκε παράξενο γιατί ποτέ δεν είχε ξαναπάει, όπως τουλάχιστον γνώριζα, καλοκαίρι στην Αθήνα. Εγώ κάποια στιγμή τον έψαξα μέσω κάποιου φίλου του και μου είπε ότι τον προσήγαγαν αστυνομικοί στην Ομόνοια. Από τότε ήταν κλειστό το κινητό του…».

Από την άλλη  πλευρά η σπιτονοικοκυρά των Πακιστανών στην Μάρπισσα τόνισε ότι «ποτέ δεν ήλθε από εδώ ο «Φωκάς» τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν πέρασε από εδώ πριν φύγει για Αθήνα, όπως λένε. Όμως οι φίλοι του έφυγαν εκείνες τις ημέρες από το σπίτι λέγοντας ότι πάνε για δουλειές στην Καλαμάτα».

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αντελήφθησαν ότι ίσως σ’ αυτήν την εξαφάνιση του νεαρού Πακιστανού κρυβόταν το μυστικό της επίθεσης. Πήραν τα ρούχα από το μικρό υπόγειο δωμάτιό του, στη «Νέα Χρυσή Ακτή», από τα οποία υπήρξε η διασταύρωση DNA με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της 15χρονης. Στο δωμάτιο του δράστη της άγριας επίθεσης, υπάρχουν  πια πεταμένα ένας σουγιάς κι ένα μαχαίρι, μερικές δεκάδες νομίσματα, ένας μικρός στρογγυλός αραβικός πίνακας, ένα διαλυμένο ξύλινο κρεβάτι και δύο τρία πεταμένα ρούχα…

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=469816

Οι υπόνοιες του αφεντικού του και το κινητό τηλέφωνο του Πακιστανού οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη της επίθεσης εναντίον της 15χρονης στην Πάρο.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και κατάφεραν να βρεθούν στα ίχνη του παρακολουθώντας τόσο το κινητό του, όσο και τους άλλους δύο φίλους του, με τους οποίους συγκατοικούσε στη Νέα Χαλκηδόνα.Ο 21χρονος προσήχθη τα ξημερώματα στην Ασφάλεια, ωστόσο μέχρι αργά το μεσημέρι που ολοκληρώθηκε το τεστ DNA , δεν είχε ομολογήσει.

Η ομολογία του ήρθε όταν οι αστυνομικοί του παρουσίασαν αδιάσειστα στοιχεία.  Όπως τους είπε είδε την 15χρονη καθισμένη στα βράχια στην άκρη της παραλίας και η αρχική του σκέψη ήταν να της αρπάξει το κινητό τηλέφωνο. Μόλις κινήθηκε προς το μέρος της, η ανήλικη πανικοβλήθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, πανικοβλήθηκε και αρχικά με μια πέτρα της κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια την έπιασε από τα μαλλιά και χτύπησε το κεφάλι της στα βράχια.

Η άτυχη κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και άρχισε να αιμορραγεί. Τότε, ο δράστης την κακοποίησε, ολοκληρώνοντας την αποτρόπαια πράξη του. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που μετέβη στο νησί συλλέγοντας στοιχεία από τη σκηνή του εγκλήματος δημιούργησε το προφίλ του δράστη. Τις ημέρες που ακολούθησαν προσπάθησαν να συλλέξουν στοιχεία για τυχόν άτομα που εγκατέλειψαν την περιοχή μετά την κακοποίηση της ανήλικης. Διαπιστώθηκε τότε ότι 3 Πακιστανοί που εργάζονταν στο σημείο είχαν διαφύγει από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.Ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστούν.

Στο μεταξύ, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ένας 21χρονος Πακιστανός υπάλληλος του, του ανακοίνωσε ότι θα έφευγε εσπευσμένα καθώς δήθεν ένα συγγενικό του πρόσωπο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.  Τα δεδομένα συσχετίστηκαν και διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος ήταν ο ένας από τους 3 Πακιστανούς για τους οποίους η ΕΛ. ΑΣ γνώριζε ήδη ότι έχουν εγκαταλείψει την Πάρο. Οι αστυνομικοί γνώριζαν τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του δράστη και μέσω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας εντόπισαν τις περιοχές στις οποίες κινούνταν. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης , οι αστυνομικοί μπόρεσαν να εντοπίσουν τους δύο αλλοδαπούς που συνόδευαν τον 21χρονο και είχαν μαζί αναχωρήσει από την Πάρο με προορισμό την Αθήνα. Αντίθετα με τον δράστη που παρέμενε κρυμμένος στο διαμέρισμα της Ν. Χαλκηδόνας, οι δύο ομοεθνείς τους εντοπίστηκαν σε στέκια Πακιστανών.

Τέθηκαν υπό παρακολούθηση και τελικά αποκάλυψαν, άθελά τους, στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν ο 21χρονος. Η πρώτη ένδειξη ότι το γενετικό αποτύπωμα του νεαρού Πακιστανού ταιριάζει με αυτό του δράστη δόθηκε χθες, μετά από εργαστηριακό έλεγχο του ιατροδικαστή Ν. Καλόγρια , στα ρούχα και ένα ποτήρι  που φεύγοντας είχε αφήσει ο δράστης στο κατάλυμα όπου διέμενε.  Η ταυτοποίησή του ολοκληρώθηκε και επισήμως σήμερα το μεσημέρι. Ο 21χρονος και οι δύο άλλοι Πακιστανοί συλληφθέντες μεταφέρθηκαν ήδη στην Εισαγγελία της Σύρου.

http://www.crime.gr/

Πηγή

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,140 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: