Φιλοπατρία

Να κάνουμε η Μυρτώ να είναι το τελευταίο θύμα των υπανθρώπων και των υπερασπιστών τους.

Posted on: 6 Αυγούστου, 2012

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ-ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Από την αρχή αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας, χωρίς να είμαστε αστυνομικοί ή εγκληματολόγοι, ήμασταν απόλυτα βέβαιοι ότι ευθυνόταν αλλοδαπό κάθαρμα ή αλλοδαπά καθάρματα που έδρασαν ως ομάδα. Ένα παιδάκι μαζεμένο, από σοβαρή οικογένεια, μέρα μεσημέρι, να φύγει 20 λεπτά από τη μάνα του και να βρεθεί σε αυτή την ημιθανή κατάσταση, χτυπημένο τόσο άσχημα, σχεδόν πνιγμένο και χωρίς ρούχα, τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ότι του συνέβη, οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος;

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτές οι απλές σκέψεις που κάναμε όλοι οι Έλληνες, ήταν παράλογες για τις αρχές και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εν χορώ ανακοίνωναν ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια και μάλλον πρόκειται για ατύχημα.

Το γεγονός πως το κορίτσι ήταν χωρίς τα ρούχα του, προφανώς ήταν λεπτομέρεια που δεν τους απασχόλησε.

Τα σημάδια από στραγγαλισμό στο λαιμό, επίσης ήταν κάτι που δεν σήμαινε τίποτα για τους κυρίους αυτούς που έσπευσαν να συγκαλύψουν άρον άρον το έγκλημα.

Ο ξενοδόχος , ιδιοκτήτης ενός πανάκριβου ξενοδοχείου, απασχολούσε παράνομα και κατά παράβαση της νομοθεσίας, διάφορα λαθρο- καθάρματα σαν και τον δράστη-τέρας, χωρίς να γνωρίζει τίποτα άλλο για δαύτους και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή όλων των πελατών του αλλά όπως αποδείχθηκε και όλων των κατοίκων του νησιού, μόνο και μόνο επειδή είχε φθηνά εργατικά χέρια.

Φυσικά, σαν αυτόν τον ξενοδόχο, λειτουργούν οι περισσότεροι στα νησιά και στα τουριστικά μέρη και εδώ αρχίζουν οι ευθύνες των αρχών. Της εκάστοτε  τοπικής αστυνομίας και του Δημάρχου. Η συγκεκριμένη τοπική αστυνομία δεν μπόρεσε να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα και ο Δήμαρχος του νησιού, (μάθαμε ότι έχει τελειώσει και Παιδαγωγική Ακαδημία ο άνθρωπος αυτός…), από την πρώτη στιγμή μιλούσε για ”ατύχημα”, έδινε συνεντεύξεις στα κανάλια εκφράζοντας τη λύπη του για το κοριτσάκι που …γλίστρησε και έπεσε από τα βράχια.

Να προσθέσουμε σε όλους αυτούς και έναν ιατροδικαστή στην αρχή, που με
βεβαιότητα μίλησε για ….ατύχημα και απουσία βιασμού. Αυτός ο τύπος
μπορεί να ήταν τόσο άσχετος και αλμπάνης ή απλά εξυπηρετούσε με τη
σειρά του ορισμένα συμφέροντα; Τη σκυτάλη στην παραπλανητική ενημέρωση πήραν διάφορα καθεστωτικά μέσα και sites που έκαναν λόγο για ατύχημα.

Όσο περνούσαν οι μέρες, τόσο η τραγική μητέρα εξακολουθούσε να αντιστέκεται στο σάπιο σύστημα που ήθελε να πνίξει το έγκλημα, τόσο εξακολουθούσε να αντιδρά στις δηλώσεις του Δημάρχου Βλαχογιάννη, και πάνω από όλα , εξακολουθούσε να φωτογραφίζει τον δράστη τον οποίο είδε (η παρατηρητικότητα και το ένστικτο της μάνας, αποδείχθηκε ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση ότι είναι αλάνθαστα) να περνάει και να κοιτάζει παράξενα το παιδί της.

Με την επιμονή της ΜΑΝΑΣ λοιπόν και την ανάθεση υπόθεσης σε δικηγόρο, αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν τις έρευνες για μια τόσο  ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ  ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Ευτυχώς, οι αστυνομικοί της Αθήνας λειτούργησαν μεθοδικά και έφθασαν στον Πακιστανό – τέρας, για τον οποίο φυσικά, μετά και από  την κυνική ομολογία του, που έκανε και τους πιο σκληρούς αξιωματικούς της Ασφάλειας να ανατριχιάσουν,  ευχόμαστε να βρει έναν βασανιστικό θάνατο πριν καν προλάβει να δικαστεί.

Το θέμα είναι ότι σαν και αυτό το ζώο, υπάρχουν άλλα εκατοντάδες χιλιάδες γύρω μας, δίπλα μας. Οι βιασμοί και οι δολοφονίες των Ελληνίδων, παιδιών  και γιαγιάδων είναι στην ημερήσια διάταξη. Προσπαθούν να τα  κρύβουν επιμελώς για να μην ξεσηκωθεί η κοινωνία, αλλά δεν κρύβονται πια… Είναι τόσα πολλά, που ξεπερνούν την ομερτά του σάπιου συστήματος δηλαδή τη συμφωνία των πολιτικών με τις αστυνομικές αρχές και τους ξεπουλημένους καθεστωτικούς δημοσιοκάφρους.

Για το τέλος, αφήσαμε τα κόμματα, τα οποία, ενώ για το twitter της Παπαχρήστου εξάντλησαν όλη τους την ευαισθησία, τώρα  δεν βρήκαν ούτε μισή κουβέντα να πουν για την ιστορία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Αντιθέτως μάλιστα, ο Σύριζα βρήκε μέρα να κάνει ανακοινώσεις υπέρ των …λαθρομεταναστών που τους μαζεύουν από το κέντρο της Αθήνας!!!

Κύριοι  της αριστεράς, έχετε τελειώσει….Τα ποσοστά που σας έδωσε ο κόσμος, δεν ήταν γιατί ανέχεται τους λαθρομετανάστες. Σας τα έδωσε με την ελπίδα αντιμνημονιακής πολιτικής, γιατί πεθαίνει λόγω του μνημονίου. Αν εσείς τα χρησιμοποιήσατε, ο μεν Κουβέλης για να  υπηρετήσει καλύτερα το Σαμαρά και το κοινό αφεντικό τους τη  Μέρκελ, εξαθλιώνοντας ακόμα περισσότερο τους Έλληνες και ο Τσίπρας για να υπηρετήσει περισσότερο τις ορδές των αλλοδαπών καθαρμάτων, είστε μακριά νυχτωμένοι ότι θα μείνετε ατιμώρητοι!!!

Τελειώνοντας, θέλουμε να προτείνουμε στους φίλους που διαβάζουν τις σκέψεις μας,  να μποϋκοτάρουμε, όσο μπορούμε, τις επιχειρήσεις που απασχολούν λαθρομετανάστες. Στις λαϊκές, ας μην ψωνίζουμε από τους πάγκους που έχουν αλλοδαπούς, τα σουβλάκια και τις πίτσες άμα τις φέρνει αλλοδαπός ας μην ξαναπαίρνουμε από αυτό το μαγαζί, βενζίνη ας βάζουμε από μέρη που απασχολούν Έλληνες (και υπάρχουν αρκετά), ταβέρνες και εστιατόρια ας προτιμούμε τα οικογενειακά που ξέρουμε ότι τα έχουν Έλληνες. Δεν γίνεται διαφορετικά, αν δεν οργανωθούμε μόνοι μας να τους αποκλείσουμε από την χώρα μας, ας μην περιμένουμε από τους πολιτικούς προκοπή.

Και πάνω απ’ όλα, προσοχή στα παιδιά μας γιατί όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που κυκλοφορούν ασύδοτοι στη χώρα μας, δεν  είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό το πρωτόγονο ζώο που κατάστρεψε το κοριτσάκι.
agiovasilema

Αναρτήθηκε από στις 8/05/2012 10:09:00 π.μ.

Έκκληση σε όλα τα φίλια μπλογκ και τους φίλους. Βοηθήστε να κάνουμε πραγματικότητα το μποϋκοτάρισμα όσων χρησιμοποιούν αλλοδαπούς.Για τα εστιατόρια και τα άλλα μαγαζιά εστίασης υπάρχει το υγειονομικό που προβλέπεται να κινηθεί άμεσα σε περίπτωση καταγγελίας σχετικά με την έκθεση του κοινού σε άμεσο κίνδυνο.

Και αυτό επειδή στην ουσία έχουν καταργηθεί λόγω ΜΚΟ Συριζοτέτοιων όλοι οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας για τους αλλοδαπούς που προβλέπονται. Πως αλλιώς θα μπορούσαν όλοι αυτοί να έρθουν και να νοσηλευτούν με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου.

Με άλλα λόγια μαζί με την πίτσα ή τα σουβλάκια που παραγγέλνετε μπορεί και να παίρνετε μικρόβια, ελονοσίας, φυματίωσης κλπ. Αυτή κι αν είναι υγειονομική βόμβα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority





«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος




My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifisma



Drop flagcounter.com
drop flagcounter



Βγάλε μετά συμπέρασμα




5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ Ροΐδης



ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον





ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis





Πολυδιαβασμένες αναρτήσεις

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 378.457 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. Παπαγεωργίου



Κατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο






Εγγραφείτε στην
Φιλοπατρία



Site Meter



"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS allenaki




drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο



"Share this blog" Facebook Twitter More...