Φιλοπατρία

Εντοπισμός των συντάξεων-μαϊμού;

Posted on: 7 Αύγουστος, 2012

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Στοιχεία για 13 μόνο υποθέσεις μαϊμού συντάξεων έχουν στείλει τα Ταμεία εδώ και 6 μήνες στον εισαγγελέα που ζητούσε στοιχεία για 20.000

[Βαλτωμένα όλα! Δεν στέλνουν στοιχεία για τους 20.000 που δεν απογράφησαν γιατί θα αντιμετωπίσουν ευθύνες και γιατροί και υπάλληλοι των Ταμείων τους οποίους καλύπτουν οι διοικήσεις]

Τον λαβύρινθο, που θα οδηγήσει στον εντοπισμό των συντάξεων-μαϊμού και τον καταλογισμό ευθυνών, επιχειρούν να περάσουν κυβέρνηση, Δικαιοσύνη και ασφαλιστικά ταμεία, με τον μέχρι τώρα απολογισμό της προσπάθειας να σκοντάφτει στη γραφειοκρατία και το αλαλούμ του ελληνικού συστήματος.

Η απουσία συντονισμού στην επιχείρηση εξοικονόμησης εσόδων από την κατάργηση χιλιάδων συντάξεων-μαϊμού, πολλώ δε μάλλον της εισροής εσόδων από την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, καταγράφηκε στο πλαίσιο της χθεσινής επίσκεψης που πραγματοποίησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κατσιδώρη.

Ετσι, σε μια περίοδο που στις συζητήσεις με την τρόικα βρίσκεται ακόμη και η περαιτέρω περικοπή των πραγματικών συντάξεων, αποδείχθηκε πως στον αέρα βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα, που έχει αναλάβει εδώ και έξι μήνες ο οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης με αφορμή τα στοιχεία για περισσότερες από 20.000 συντάξεις-μαϊμού στο ΙΚΑ στα οποία είχε αναφερθεί ο τότε υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.

Ειδικότερα, οι εισαγγελικές Αρχές εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένες από τη μέχρι σήμερα στάση των ασφαλιστικών ταμείων, καθώς η ανταπόκρισή τους – όπως προκύπτει από την εικόνα που είχαν πριν από 15 περίπου ημέρες οι αρμόδιοι εισαγγελείς – περιορίστηκε στην αποστολή μόλις 13 υποθέσεων!

Άγνοια εμφανίστηκε να δηλώνει στο μεταξύ η σημερινή ηγεσία του υπουργείου για την εν εξελίξει εισαγγελική έρευνα, ενώ στελέχη μεγάλων ασφαλιστικών ταμείων αναφέρουν σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν είχαν λάβει ενημέρωση για την υποχρέωση αποστολής των υποθέσεων στον οικονομικό εισαγγελέα και σε όσες περιπτώσεις εντόπιζαν παρατυπίες, τις προωθούσαν σε διάφορες άλλες δικαστικές Αρχές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει προχωρήσει η διασταύρωση στοιχείων και να μην μπορούν οι εισαγγελικές Αρχές να διερευνήσουν για τυχόν τέλεση αδικημάτων όπως της απάτης και απιστίας στην υπηρεσία, τα οποία αντιμετωπίζουν εκτός από τα πρόσωπα που εισέπρατταν παρανόμως τις συντάξεις ή επιδόματα και υπάλληλοι ασφαλιστικών ταμείων, γιατροί, υπηρεσιακοί ή άλλοι παράγοντες.

Μπλοκάρεται δηλαδή η δυνατότητα εκκίνησης της διαδικασίας επιστροφής των χρημάτων που καταβλήθηκαν μέσω συντάξεων ή επιδομάτων-μαϊμού, ενώ συνεχίζεται και η αιμορραγία των ασφαλιστικών ταμείων, τα οποία υπολογίζεται πως υφίστανται ετησίως ζημιά πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν βρήκα τίποτα» τονίζει κατηγορηματικά στα «ΝΕΑ» ο κ. Βρούτσης, περιγράφοντας πως δεν υπήρχε στο υπουργείο ολοκληρωμένη καταγραφή των υποθέσεων αλλά και των ενεργειών που είχαν γίνει για την αντιμετώπιση του προβλήματος. «Βάζαμε τον πήχη ψηλά και περνάγαμε από κάτω» προσθέτει χαρακτηριστικά.

Με έγγραφό του, πάντως, που αποστέλλεται σήμερα στους διοικητές όλων των ασφαλιστικών ταμείων, καλούνται να προχωρήσουν σε συνολική απογραφή των παραβατικών υποθέσεων – είτε πρόκειται για συντάξεις-μαϊμού είτε για χορήγηση παρανόμως επιδομάτων – και να ενημερώσουν σχετικά τόσο το υπουργείο όσο και τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πηγή: Τα Νέα

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,987 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: