Φιλοπατρία

Από πότε πέφτει λόγος στους λαθρομετανάστες για τα δρώμενα στην Ελλάδα;

Posted on: 8 Αύγουστος, 2012

«Έξω οι νεοναζί απ’ το Ηράκλειο» – Συνθήματα οργής και πορεία εναντίον της Χρυσής Αυγής

NewsITΑπό Newsit.gr | NewsIT – 2 ώρες 41 λεπτά πριν

  • "Έξω οι νεοναζί απ' το Ηράκλειο" - Συνθήματα οργής και πορεία εναντίον της Χρυσής ΑυγήςΠροβολή φωτογραφίας«Έξω οι νεοναζί απ’ το Ηράκλειο» – Συνθήματα οργής και πορεία εναντίον της Χρυσής Αυγής

Την πορεία διαμαρτυρίας έκαναν πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη ίδρυση γραφείων της Χρυσής Αυγής στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, η κινητοποίηση που διοργάνωσε η λαϊκή συνέλευση της περιοχής του Αγίου Δημητρίου, ξεκίνησε με συγκέντρωση στα Λιοντάρια ενώ συμμετέχουν τουλάχιστον 300 άτομα ανάμεσά τους κάτοικοι και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς επίσης άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αρκετοί μετανάστες.…ενώ ακούγονταν συνθήματα όπως «Ούτε στο Ηράκλειο ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά»….

Από την παραλειπόμενη αλλά εννοούμενη ενότητα «Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι». Για άλλη μια φορά το ειδησεογραφικό σάιτ του Εισαγγελάτου, συλλαμβάνεται να κάνει διαβουκόληση. Αλλά ας το κάνω πιο λιανά. Το πρώτο κομμάτι αναφέρεται σε κάποια λαϊκή συνέλευση. Αυτή που κάνουν την αμεσοδημοκρατική (σικ) «λαϊκή συνέλευση» είναι οι ίδιοι που περιγράφονται στην ανάρτηση εδώ.

Αυτοί που μπορεί να σας σακατέψουν στο δρόμο επειδή φοράτε κάτι με Ελληνική σημαία. Είναι η άνθρωποι που ταυτίζουν με ναζιστή όποιον μιλάει για Ελλάδα ή κρατά Ελληνική σημαία.

Και μια προσωπική μαρτυρία: Την εποχή που στο Σύνταγμα μαζεύονταν οι αγανακτισμένοι αλλά και στην συνέχεια, στις κολώνες της ΔΕΗ στην περιοχή μου (Αθήνα) ήταν κολλημένη μια απόφαση της λαϊκής συνέλευσης που νομιμοποιούσε όλους τους μετανάστες και τους έδινε τα δικαιώματα του πολίτη. (σικ).

Με άλλα λόγια: Μαζεύονταν 5 αργόσχολοι επιδοτούμενοι μ@λ@κες στο κάτω μέρος της πλατείας και αποφάσιζαν για το υπόλοιπο 99,9% ερήμην του. Τόσο άμεση δημοκρατία λιέμε. Σομπρέρο κανονικό. Χώρια που δεν επέτρεπαν σε κανένα με αντίθετη άποψη να μιλήσει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση του γιατρού Αντωνίου που προσπάθησε να μιλήσει στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης και μια υστερική κ@ριόλα δεν τον άφησε να μιλήσει λέγοντας ψευδώς ότι υποστηρίζει το ΛΑ.Ο.Σ. (ακόμα κι αν το υποστήριζε δηλαδή τι έγινε; Περισσότερη αξία έχει το ΚΚΕ;) Κάτι σαν το Μεγάλο Σοβιέτ της ΕΣΣΔ και μάλιστα χωρίς να καν να βρίσκονται σε θέση εξουσίας.

Στην συνέχεια βέβαια το άρθρο προσπαθεί να παρουσιάσει την κατάσταση βάζοντας κατοίκους και καταστηματάρχες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι μαζεύτηκαν πάλι οι ίδιοι αναρχοφασισταρέοι που μαζεύονται κάθε φορά και δημιουργούν επεισόδια και αυτομάτως αυτό γίνεται είδηση.

Και φυσικά είχαν μαζί τους τους απαραίτητους μαϊντανούς τους μετανάστες. Και κυρίως αυτό που προκαλεί εμένα προσωπικά και υποθέτω όλους όσους δεν έχουν ενεργή ανάμιξη  είναι η λεκτική βία να τσακίσει τους φασίστες.

Από που εκπορεύεται και ποιος εξουσιοδοτεί μια ασήμαντη μειοψηφία να τσακίσει όσους δεν συμφωνούν με την κοινωνία που επαγγέλλεται;

Εννοείται πως η αστυνομία από εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσει την δουλειά της. Στην συνέχεια να μας πει πόσοι από αυτούς τους «μετανάστες» που σιγοντάρουν τους παραπάνω «αντιφασίστες» γυρολόγους βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα;

Και αφού οι αντιφασίστες είναι νόμιμοι γιατί οι αρχές δεν αφήνουν ελεύθερους και τους αντικομουνιστές γιατί λογικά αυτή είναι η αντίθετη άποψη; Υπάρχει πρόβλημα και ποιο ειν’ αυτό;

Μήπως επειδή ο αντιφασισμός είναι το κόλπο τρομοκράτησης που χρησιμοποιείται ώστε να μην μπορεί να ασχοληθεί ο απλός κόσμος με το ποιος βρισκόταν πίσω από τον κομμουνισμό και τι αυτός επιδίωκε πέρα από τις ρητορείες και την προπαγάνδα για καλύτερες μέρες και πόσα εκατομμύρια αθώα θύματα προξένησε;

Και κλείνοντας: Η Χρυσή Αυγή κρίθηκε σύννομη από τον Άρειο Πάγο. Δεν πέφτει λόγος ούτε στο 0,1% και πολύ περισσότερο στους «μετανάστες» να έχουν λόγο επ’ αυτού. Τελεία και παύλα, και αν οι παραπάνω δεν το καταλαβαίνουν ας κάνει και μια φορά η ΕΛ. ΑΣ. την δουλειά της για να τελειώνουμε χωρίς προβλήματα.

1 Response to "Από πότε πέφτει λόγος στους λαθρομετανάστες για τα δρώμενα στην Ελλάδα;"

[…] άλλο αφορά την κόντρα που έχει αρχίσει στο Ηράκλειο και τα αναρχοαυτόνομα έχουν βάλει στο παιχνίδι τα […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,643 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: