Φιλοπατρία

Η ερμηνεία του διεθνούς δικαίου κατά το δοκούν.

Posted on: 9 Αύγουστος, 2012

[…Το Ισραήλ έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει πως διατηρεί το δικαίωμα να εξαπολύσει μία προληπτική και μονομερή αεροπορική επιδρομή κατά των ιρανικών στόχων, μολονότι αυτή η στρατηγική δεν ικανοποιεί τη Ουάσιγκτον, που προκρίνει τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για τη ρύθμιση του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος και την εφαρμογή πιο διακριτικής πίεσης στην Τεχεράνη μέσω εμπορικών κυρώσεων και κλιμάκωσης της αμερικανικής αεροναυτικής στρατιωτικής παρουσίας στο χώρο του Κόλπου….] Πηγή

Βέβαια αυτό που δεν λέει επειδή έχει κατακτήσει αυτό το δικαίωμα της προληπτική δράσης που εδράζεται μόνο στο δίκιο του ισχυρότερου και πουθενά αλλού. Παραθέτω απόσπασμα από παλιώτερη ανάρτηση (Μετ. Φ.)

[…Η AI, ακριβώς όπως η αμερικανική κυβέρνηση, εκδίδει τελετουργικές δηλώσεις ότι “το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αυτοαμυνθεί“. Η AI δέχεται τη στρατιωτική επέμβαση στα κατεχόμενα εδάφη για να σιγουρευτεί ότι το Ισραήλ επιτυγχάνει την αόριστη “ασφάλειά του”. Η μόνη διαφορά μεταξύ της θέσης της AI και αυτής των ΗΠΑ είναι ότι η AI παροτρύνει τη στρατιωτική επέμβαση “να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα” ή να μην είναι “υπερβολική” [ 19 ].
Και οι δύο δέχονται το δικαίωμα του Ισραήλ να χτίσει τον τοίχο του απαρτχάιντ, η AI μόνο υποστηρίζει ότι πρέπει να χτιστεί στην πράσινη γραμμή [20].

Ο καθ. Μαντέλ προσφέρει μια ενδιαφέρουσα άποψη σχετικά με αυτό το αποκαλούμενο δικαίωμα στην αυτοάμυνα: “Ένας επιτιθέμενος δεν έχει κανένα δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Εάν διαρρήξεις το σπίτι κάποιων και τους κρατάς υπό την κάννη του όπλου και προσπαθήσουν να σε σκοτώσουν αλλά τους σκοτώσεις πρώτα, δεν είναι ένοχοι για τίποτα και είσαι ένοχος δολοφονίας.” [ 21 ]

Το Ισραήλ είναι ο επιτιθέμενος στην περιοχή, και οι ενέργειές του προορίζονται να αγκιστρωθεί στην γη που κατάκτησε με την βία. Η εθνοκάθαρση ήταν στη ημερήσια διάταξη από το 1948 μέχρι σήμερα, και είναι παράλογο να προταθεί ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να καταστείλει εκείνους που επιδιώκει να απαλλοτριώσει. Σήμερα το Ισραήλ προσπαθεί να καταστείλει τους Παλαιστίνιους που συμβαίνουν να έχουν κρατήσει τα κλειδιά από τα σπίτια τους που κλάπηκαν από το 1948, έτσι η αναλογία του Μαντέλ είναι κατάλληλη.

Οι δηλώσεις της AI για συγκρατημένη βία για να επιτύχει “ασφάλεια” επίσης αψηφούν την ιστορία της εθνοκάθαρσης. Η ισραηλινή πολιτική είναι μια πολιτική κλοπής της γης και απαλλοτρίωσης του πληθυσμού. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την ιστορία, είναι εξοργιστικό να προταθεί ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα “να αυτοαμυνθεί” δεδομένου ότι οι ενέργειές του ισοδυναμούν με συνεχή επιθετικότητα….]

Λινκ (Όπου ΑΙ διαβάστε Amnesty International- ήγουν Διεθνής Αμνηστία).

Το εν λόγω άρθρο θεμελιώνει πολύ όμορφα ότι η ΔΑ ξεκίνησε καλά αλλά η έλλειψη πόρων την έθεσε υπό Εβραιοσιωνιστικό ή Εβραιομασονικό έλεγχο, μικρή η διαφορά διαλέγετε και παίρνετε.

Πως μούρθε τώρα να γράψω για την ΔΑ;

Επειδή κάποιοι την επικαλούνται για θεμελιώσουν δικαίωμα πρόσφυγα το οποίο είναι ανύπαρκτο για τους συντεταγμένους εισβολείς.

Και επειδή πρόσφατα δεχτήκαμε επίσκεψη ενός τοποτηρητή της Παγκοσμιοποίησης του οποίου η χώρα μπορεί μονομερώς, κατά συρροή αλλά και κατ’ εξακολούθηση εδώ και 70 χρόνια φωνάζοντας «λύκος, λύκος» να ποδοπατά το διεθνές δίκαιο επειδή ο Εβραιοσιωνισμός  το επιτρέπει ενώ η Εβραιωσιωνιστική ΔΑ δεν μας δίνει το δικαίωμα που αναγνωρίζει στο Ισραήλ, δηλ.  να ελέγχουμε πόσους και ποιους θα αφήσουμε να μείνουν στην χώρα μας από όλο το ανθρώπινο κοπάδι που μας στέλνει.
Την έγκληση της ΔΑ θα την βρείτε στο Στόχο.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,861 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: