Φιλοπατρία

Πάρος ο βαθύς βόθρος

Posted on: 9 Αύγουστος, 2012

ΠΑΡΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΗ»

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις 08 Αυγούστου 2012 – 23:55.

Κάποιοι προφανώς δεν έχουν καταλάβει. Το βάθος της υπόθεσης της Πάρου.

Μέσα από μια τυχαία(;) και παράλληλα τραγική ιστορία αποκαλύπτεται η φοβερή διαπλοκή που επικρατεί όχι μόνον στο νησί αλλά και σε όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής των Κυκλάδων. Το διαπιστώσαμε διαμένοντας δύο δεκαήμερα στην φωλιά της διαφθοράς. Γιατί το μεγάλο ζητούμενο στο ρεπορτάζ δεν είναι εάν φορούσε ή όχι μάσκα ο λαθροφονιάς. Το θέμα είναι ποιος εμπνέεται κάθε φορά κα φοράει μάσκες στα συνεχή εγκλήματα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η Πάρος (και όχι μόνον αυτή) αποτελεί διαμετακομιστικό σταθμό εμπορίας, διακίνησης και «μοιράσματος» της «καθαρής». Τα μεγάλα σαλόνια διοχετεύονται κόκα από αλλοδαπούς. Αυτοί είναι τα βαποράκια και όσοι κρύβονται από πίσω τους, οι μεγαλονονοί. Ο Πακιστανός κατά τις πληροφορίες μας, έπαιζε έναν ανάλογο ενδιάμεσο ρόλο και ας βγει η δικηγόρος του (εάν τολμάει) να το διαψεύσει. Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι το δικαστήριο την υποχρέωσε να αναλάβει την υπεράσπιση του φονιά. Γιατί για μας φονιάς είναι. Και έτσι να είναι η κ. Δήμου διαφεντεύει δικηγορικά τις πολύ «περίεργες» υποθέσεις που αφορούν ύποπτες ιστορίες.

Σε ποια σαλονάτα ακίνητα γνωστών ιδιοκτητών, μπαινόβγαινε η «κυρία» Αχμετ; Με ποιες ζαρντιέρες κυκλοφορούσε και τι «υπερωρίες» έκανε πληρώνοντας σε «είδος;

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Οι Κυκλάδες έχουν παραφουσκώσει από τεράστια σκάνδαλα πολύ μεγάλου μεγέθους. Με την ηγεσία της ΕΛΑΣ να παρακολουθεί αμέτοχη (για ποιο λόγο άραγε) τις αισχρές περιπτώσεις της πολυπλόκαμης διαφθοράς.

-Το έγκλημα της Μήλου με τον επιχειρηματία Απέργη αναζητά εδώ και 2 χρόνια δολοφόνο. Ο μακαρίτης κατέβηκε στο νησί για να στήσει την επιχείρηση του και βρέθηκε δολοφονημένος με μια πέτρα πάνω από 5 κιλά στο κεφάλι. Τον βρήκαν λιωμένο 6 μήνες μετά σε απόκρημνη περιοχή. Τον είδε ο βοσκός και ενημέρωσε την αστυνομία. Για πάνω από 2 χρόνια έχει βουίξει το νησί ότι ο Απέργης έπεσε σε δολοφονική ενέδρα που του έστησαν άτομα του υποκόσμου που νταλαβερίζονταν με ναρκωτικά.

-Ο βιομήχανος Κυριακόπουλος με το εργοστάσιο στη Μήλο δηλητηριάζει τις ζωές των κατοίκων με την εξόρυξη «δηλητηρίου» χωρίς να τηρεί τις στοιχειώδεις περιβαλλοντολογικές υποχρεώσεις. Παρά τα πρόστιμα και τις καταδικαστικές αποφάσεις δεν τον κουνάει κανένας.

-Πριν από 1 μήνα ο εργάτης Παρασκευάς Μάρκου, επιβαίνοντας σε δίκυκλο έπεσε στην άσφαλτο όταν η γυναίκα του Γιάννη Ραγκούση βγήκε από stop και τον τσάκισε. Ο κ.Μάρκου κατήγγειλε απίστευτα πράγματα για κωλυσιεργία στην προανάκριση και για παραλείψεις στην απονομή δικαιοσύνης.

-Στην Πάρο βαρύνοντα λόγο στην πολιτιστική εξέλιξη της έχει ο ηθοποιός και star της τηλεόρασης, Λάκης Λαζόπουλος. Πολλοί που διαμένουν εκεί μας λένε ότι για κάθε συναυλία που γίνεται εκεί το καλοκαίρι, ρωτάνε τον Λαζόπουλο. Ελπίζουμε να μην έχει λόγο και σε άλλα περισσότερο σοβαρά ζητήματα ο δημοφιλής αστέρας που γευματίζει βράδυ παρά βράδυ με άτομα νεαρής ηλικίας σε in εστιατόρια της Νάουσας..(και αλλοδαπούς)

Ο Αχμέτ Καγκάζ ή Χαγκάζ ή όπως αλλιώς τον λένε, ήταν ένα παιδί για δύσκολα και επικίνδυνα «θελήματα». Σε ένα νησί που όλοι ξέρουν τις νύχτες τις ακολασίες και τις παρανομίες του άλλου αλλά όλοι φροντίζουν να τα σκεπάζουν σαν τη γάτα.

Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν αποκάλυπταν την φάτσα του. Θα ήταν σαν να έβαζαν μπουρλότο σε σπίτια και βίλες καθωσπρέπει πολιτών για ένα ρεμάλι της Μάρπησσας. Εαν κάποιος τον αναγνώριζε σαν «υπηρετικό προσωπικό» με νυχτικιά στο σπίτι γνωστού προσώπου και τηλεφωνούσε σε έναν δημοσιογράφο, οι πληγές για την τοπική κοινωνία θα ήταν ανεπούλωτες. Όλα θα έβγαιναν στη φόρα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι σε πόσο μεγάλο εστιακό βάθος διοικητικών αρχών σταματάει η σήψη.

Δείτε ακόμη http://www.plektani.gr/2012/08/21_5.html

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,140 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: