Φιλοπατρία

Άντε, και στα δικά μας!!!

Posted on: 10 Αύγουστος, 2012

10/8/12
ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ…!!! ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ…!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ…!!!

Tην επιστροφή ποσών που υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ απ’ όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου, το έτους 2000 αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες, για διάφορες δαπάνες που εκ των υστέρων απέρριψε , ζητά το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» τα ποσά τα οποία καταλογίζονται αφορούν σε διάφορες δαπάνες, ανάμεσα στις οποίες είναι αυτές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών των δημοτικών υπαλλήλων ή για τα… τσιγάρα που παραδοσιακά έκανε δώρο ο δήμος στους κρατούμενους της φυλακής Αλικαρνασσού!

Το επίμαχο θέμα εχει ήδη παραπεμφθεί στη νομική υπηρεσία του δήμου, η οποία εξετάζει ενδελεχώς τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν.

Μεταξύ άλλων πέντε πρώην αντιδήμαρχοι της δημοτικής περιόδου του 2000, καλούνται να επιστρέψουν έξοδα παράστασης τα οποία το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ότι δεν διατέθηκαν νόμιμα και μαζί με αυτούς γίνεται καταλογισμός και σε δημοτικούς υπαλλήλους που διέθεσαν τα επίμαχα εντάλματα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση του Ελεγκτικού:

“Το Ελεγκτικό Συνέδριο καταλογίζει υπέρ του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, τον Ιωάννη Δουλουφάκη με το ποσό των 43.748,99 ευρώ, εις ολόκληρον, τον Ιωάννη Σερπετσιδάκη ευθυνόμενο μέχρι του ποσού των 5.840,65 ευρώ, το Δημήτριο Καρατζάνη ευθυνόμενο μέχρι του ποσού των 18.839,96 ευρώ, τους Γεώργιο Βασιλειάδη και Ιωάννη Δροσίτη ευθυνόμενους μέχρι του ποσού των 3.690,36 ευρώ τον καθένα, τη Μαρία Ανδρουλάκη-Σκραφνάκη ευθυνόμενη μέχρι του ποσού των 5.746,55 ευρώ, τους Εμμανουήλ Παγωμένο, Νικόλαο Ζερβάκη και Γεώργιο Μποτζώρη ευθυνόμενους μέχρι του ποσού των 3.035,66 ευρώ τον καθένα, τους Φαίδωνα Βαρδαβά, Ανδρέα Γαλανάκη, Κωνσταντίνο Μαμουλάκη και Στυλιανό Ορφανό, ευθυνόμενους μέχρι του ποσού των 15.052,33 ευρώ τον καθένα και τους Εμμανουήλ Αναγνωστάκη, Γεώργιο Βαρούχα, Εμμανουήλ Βασιλάκη, Γεώργιο Βασιλείου, Δημήτριο Βεργάκη, Νικόλαο Δημόπουλο, Μιχαήλ Εργαζάκη, Ελένη Κλειδά-Διακάκη, Γρηγόριο Μακαρώνα, Ιωάννη Μιχελογιαννάκη, Εμμανουήλ Παπαχατζάκη, Επαμεινώνδα Σαρρή, Δέσποινα Σκαλοχωρίτη, Νικόλαο Σμαραγδάκη, Παναγιώτη Σπαθαράκη, Ιωάννη Σταθόπουλο, Κωνσταντίνο Σχιζάκη, Νικόλαο Τζωρακολευθεράκη, Αναστάσιο Τσατσάκη, Μιχαήλ Τσιχλάκη, Κωνσταντίνο Χατζάκη και Κωνσταντίνο Χατζάκη, ευθυνόμενους μέχρι του ποσού των 979,46 ευρώ τον καθένα”.

Πηγή : ΠΑΤΡΙΣ / Λίλιαν Δαφερμάκη

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,793 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: