Φιλοπατρία

Follow the money(;)

Posted on: 13 Αυγούστου, 2012

Αρχίζει να διαφαίνεται μια περίεργη πτυχή στο θέμα της διαβουκόλησης της κοινής γνώμης από τα ΜΜΕ.

Πως λεγότανε, αλήθεια εκείνος ο δημοσιογράφος ο οποίος είχε σπίτι στα πέριξ του  Άγιου Παντελεήμονα αλλά μεταφέρθηκε στα Βόρεια Προάστεια ενοικιάζοντας ταυτόχρονα το παλιό του σπίτι σε αλλοδαπούς; Αφού τους αγαπάει τόσο πολύ γιατί δεν πάει να μείνει μαζί τους ή να πάρει μερικούς στο νέο του σπίτι;


Αρχίζουμε λοιπόν: Ιδιωτικός χώρος προσευχής που έχει παραχωρηθεί. Ποιος είναι ο αυτός που παραχώρησε την ιδιοκτησία του για να γίνει τζαμί ρε Εισαγγελάτε; Και ποιος θέλει τους αυτόκλητους μουσαφίρηδες Μουσουλμάνους στην περιοχή του εκτός από αυτούς που κάνουν μπίζνες μαζί τους με τα μαύρα ενοίκια; Τέλος η συγκέντρωση αυτή είναι αντισυνταγματική (βέβαια έχει ανοχή από πλευράς αστυνομίας αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμη).

Και τώρα προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου δείξει που κρύβονται οι Χρυσαυγήτες στην φωτογραφία.

Είναι σαν την ιστορία του ανθρώπου που είδε τον άνθρωπο, που είδε τον άνθρωπο, που είδε την αρκούδα, όπως λένε και στην Γαλλία.

Νομίζω, άκουσα, μου είπαν δεν είναι δημοσιογραφία είναι κατιναριό,  διαβουκόληση και στην παρούσα φάση είναι προβοκατόρικο δημοσίευμα γιατί η φήμη θα γίνει πηγή νέων δημοσιεύσεων εκλαμβάνοντας την ως γεγονός και δημιουργώντας αντιδράσεις.

Αλήθεια, όποιος διασπείρει ψευδείς ειδήσεις με σκοπό την διατάραξη της κοινής ειρήνης και πρόκληση αναταραχής τι ποινή επισύρει εσύ που κατέχεις και τα νομικά;

Όσο για τους Χρυσαυγήτες θυμήθηκα μια πρόσφατη ιστορία με τρεις γύφτους που πήγαν να πάρουν νταβατζιλίκια από πωλητές σε πανηγύρι κάπου στην Αττική παριστάνοντας τους Χρυσαυγήτες.

Τέλος ψάχνοντας για άλλο πράγμα έπεσα σε κάποιον με ανάλογες ευαισθησίες και σας προτρέπω να τον διαβάσετε.
Δείτε και άλλη μια δημοσίευση αναλόγου ειδικού βάρους σε δημοσιογραφική παραπληροφόρηση. Είναι οι νενέκοι που έχουν δημόσιο βήμα αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά, σήμερα. Η ίδια συνταγή με άλλη σάλτσα.

Το να βρίσω τον Μωάμεθ είναι ρατσιστικό παραλήρημα; Από πότε; Η αντιθρησκευτική θέση ή αντισλαμική θέση είναι ρατσιστική;

Και ας θεωρήσουμε για μια στιγμή ότι είναι έτσι, η αντιχριστιανική θέση μέσα σε μια Χριστιανική (έστω τύποις) κοινωνία τι είναι, Μαγκιά;
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε τεράστιε; Ληγμένα;

Λέω, επειδή δεν πάει πολύς καιρός που όλοι αυτοί οι παλιόπ@@στες σιγουρεύτηκαν ότι ήταν πολλοί λύκοι απέναντι σε πρόβατα και πηγαίνανε σε ώρα λειτουργίας έξω από τον Άγιο Παντελεήμονα και φωνάζανε συνθήματα «Αλλαχού-Ακμπαρ» και βρίζανε την θρησκεία της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Προφανώς είχαν πλάτες και το έκαναν, από τύπους σαν κι εσένα και σαν κι αυτούς που σε πληρώνουν γιατί δεν θα ήθελα να είμαι με τίποτα στην θέση κάποιου που θα προσπαθούσε να βρίσει την θρησκεία των μαζεμένων εδώ λάθρο στην χώρα τους. Αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι και να αφήνουμε το κάθε κατακάθι να δίνει μαθήματα.

Και χεστήκαμε αν οι Πακιστανοί τραβάνε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Στην χώρα τους θα ήταν οι περισσότεροι μονόχειρες ύστερα από τις κλεψιές που έχουν κάνει στην Ελλάδα.

Και οι παράνομοι δεν μπορούν να παριστάνουν ούτε τους ηθικούς ούτε να δίνουν μαθήματα νομιμότητας, πως να το κάνουμε;

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.636 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: