Φιλοπατρία

Αιτία των βασάνων του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου είναι ο «επίτημος»;

Posted on: 14 Αυγούστου, 2012

Ο μύθος της «πανίσχυρης» MOSSAD: Αποκαλύπτουμε την πλήρη αποτυχία της να αποτρέψει την εκλογή του πατριάρχη Ειρηναίου το 2001! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Αγαπητά «ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ», 
αποφάσισα να σου γράψω γιατί έχω βαρεθεί την εθνική μας μιζέρια και κακομοιριά που εκφράζεται με την «μαεστρία» της αυτο-αποενοχοποίησης και ταυτόχρονης καταγγελίας όλων των υπολοίπων ως υπευθύνων για τα χίλια κακά της μοίρας μας που όμως μόνοι μας δημιουργούμε και χειροτερεύουμε. Έτσι λοιπόν θα θέσω υπόψιν σας και υπόψη των αναγνωστών σας ένα συγκλονιστικό γεγονός που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα για τον τόπο αυτό είναι οι…Έλληνες και όχι οι άλλοι.

Για όσους δεν το γνωρίζουν σας λέω λίγα πράγματα εισαγωγικά:
Μετά το θάνατο του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διοδώρου το 2000 ξεκίνησε η διαδικασία για την εκλογή νέου Πατριάρχη. Για να μην κουράσω με λεπτομέρειες θα σας αφήσω να τη διαβάσετε όπως την περιγράφουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι από τις μυστικές υπηρεσίες και το κράτος του Ισραήλ με το έγγραφο που σας στέλνω.

Τα συμφέροντα που διακυβεύονται τεράστια λόγω του γεγονότος ότι η περιουσία του Πατριαρχείου είναι «ιλιγγιώδης», υπερβαίνει τα 3 δις ευρώ και το κυριότερο τεράστιας γεω-πολιτικής και στρατηγικής σημασίας ειδικά για το κράτος του Ισραήλ και τους Παλαιστινίους. Εννοείται ότι Ρώσοι, Βατικανό, Αρμένιοι και Μουσουλμάνοι καιροφυλαχτούν.

Απ’ την αρχή φάνηκε ότι η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη. Επί μήνες η λίστα των υποψηφίων για το αξίωμα «χάθηκε» ανάμεσα στους διαδρόμους του Παλατιού της Ιορδανίας στο Αμμάν και του Ισραήλ σε ανώτατο επίπεδο. Οκτώ μήνες μετά η λίστα αυτή επεστράφη με διαγεγραμμένα 5 ονόματα υποψηφίων από την μεριά του Ισραήλ ανάμεσα στα οποία και αυτά των 2 επικρατεστέρων υποψηφίων του κ. Τιμοθέου και του κ. Ειρηναίου (που τελικά εξελέγη…)
Πως φτάσαμε ως εκεί;

Η Ελλάδα ανεπισήμως-επισήμως υποστήριζε τον κ. Κορνήλιο Ροδουσάκη, συγγενή του πρέσβη Ροδουσάκη από την Διεύθυνση Εκκλησιών του ΥΠ.ΕΞ. Περιέργως; τον ίδιο υποστήριζε και ο κ. Μητσοτάκης! Η Ελλάδα παρενέβη με όλους τους τρόπους έτσι ώστε να διαγραφεί ο ενοχλητικός κ. Ειρηναίος από το Ισραήλ. Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος συναντήθηκε τότε με τον ΥΠ.ΕΞ κ. Σιμόν Πέρες, νυν Πρόεδρο του Ισραήλ λίγες μέρες πριν την διαγραφή.

Η διαγραφή Τιμοθέου ήταν…»για τα μάτια». Στόχος υπήρξε ο κ. Ειρηναίος με την δικαιολογία από μεριάς Ισραήλ ότι έχει πολύ στενές σχέσεις με ακραία στοιχεία στην Παλαιστινιακή πλευρά. Τώρα πως κατόρθωσε ο επί 20 χρόνια έξαρχος στην Ελλάδα να έχει σχέσεις με ακραία στοιχεία, (μέχρι για σχέσεις με τρομοκράτες τον κατηγόρησαν!), είναι άλλο ζήτημα.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο υποστήριζε…όποιον δεν υποστήριζε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος. Βλέπετε η «κόντρα» μεταξύ τους μόλις άρχιζε. Έτσι αρχικά πρότεινε τον Ελβετίας κ. Δαμασκηνό που όμως έπαθε…εγκεφαλικό και στη συνέχεια τον κ. Κορνήλιο που σπούδασε στη Χάλκη.
Οι Παλαιστίνιοι υποστήριζαν όποιον θα τους έδινε τα περισσότερα πάντως δεν αντιτάχτηκαν σε καμιά υποψηφιότητα.
Οι Ιορδανοί καθυστέρησαν την επιστροφή της εγκεκριμένης λίστας επί 7 μήνες υπό άγριο παρασκήνιο της πλευράς Κορνηλίου και εν τέλει και αυτοί δεν αντιτάχτηκαν σε κανέναν.
Οι Ισραηλινοί εξ’ αρχής έδειξαν τις προθέσεις τους με απίστευτη κόντρα και συμπεριφορά που ήταν στα όρια της δημιουργίας διπλωματικού επεισοδίου με τη στάση τους απέναντι στον κάτοχο πλήρους Διπλωματικού Διαβατηρίου κ. Ειρηναίο, υποστηρίζοντας τον κ. Τιμόθεο που όμως τον φοβούνταν και λίγο λόγω της πολύ καλής σχέσης του με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τελικά στηρίζοντας τον κ. Κορνήλιο.

Επειδή όμως σε αντίθεση με τις γελοιότητες που διαβάζω περί σιωνιστικής διείσδυσης ή ακόμη χειρότερα πλήρους ομοιογένειας της Ισραηλινής κοινωνίας, το Ισραήλ εξακολουθεί να είναι η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ και μάλιστα με εκλογικό νόμο ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ, που οι θεσμοί λειτουργούν…με την ανακοίνωση των διαγραφών το επιτελείο του κ. Ειρηναίου προσέλαβε τον έγκριτο νομικό και καθηγητή της Νομικής Σχολής κ. Γιαακώβ Νεεμάν, (που ειρήσθω εν παρόδω είναι βαθύτατα θρησκευόμενος Εβραίος) ο οποίος σε ελάχιστο χρόνο και παρά την σαφή αντίδραση του προσωπικού του φίλου και πολιτικώς ομογάλακτου κ. Αριέλ Σαρόν, κατόρθωσε να υποχρεώσει την Ισραηλινή Κυβέρνηση να αλλάξει άποψη!!! και να επιστρέψει τον κατάλογο των υποψηφίων στο Πατριαρχείο αναλλοίωτο χωρίς δηλαδή καμιά διαγραφή.

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή: Ο κ. Ειρηναίος εξελέγη στις 13-08-2001 ως ο 140ος Πατριάρχης της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και Πάσης Παλαιστίνης και ενθρονίστηκε με κάθε τιμή στις 15-09-2001 με λαμπρότητα αυτοκρατορική παρόντων όλων και προεξαρχόντων όλων εκείνων που τον πολέμησαν με λύσσα.

Δυστυχώς για τον ίδιο και το Πατριαρχείο δεν κατόρθωσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κατά πολλούς ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ καθαίρεσή του τόσο από το Πατριαρχικό Αξίωμα, (πρώτη φορά στην δισχιλιετή ιστορία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων), όσο και από κάθε βαθμό ιερωσύνης στις τάξεις των μοναχών και την αντικατάστασή του από τον κ. Θεόφιλο Γ’ εκλεκτό όλων αυτή τη φορά που μάλιστα εξελέγη ομοφώνως.

Η επιλογή ύποπτης προέλευσης συνεργατών όπως ο Νίκος Παπαδήμας που εξαφανίστηκε με ένα τεράστιο ποσό, προϊόν της πώλησης δύο στρατηγικής σημασίας ακινήτων στην είσοδο της παλιάς Ιερουσαλήμ, η απομάκρυνσή του από τον Μακαριστό Χριστόδουλο και τέλος η επιμονή του να απομακρύνει όσους τον βοήθησαν, τον οδήγησε να είναι σήμερα περιορισμένος-φυλακισμένος σε ένα μικρό διαμέρισμα στερούμενος στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Αν διαβάσετε τα δύο έγγραφα που παραθέτουμε εδώ θα καταλάβετε πολύ εύκολα πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΟΣΣΑΝΤ ή κάποια άλλη μυστική υπηρεσία που οδήγησε το Πατριαρχείο σ’ αυτή την κατάσταση, http://greeknation.blogspot.com/2009/09/e_18.html , αλλά η μέχρι προδοσίας ανυπαρξία εθνικής πολιτικής και ορθόδοξης ομοψυχίας από τη μεριά των ελλήνων και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο ίδιος ο Βαρθολομαίος υποδέχτηκε τον Ειρηναίο στο Φανάρι και τον προσφωνούσε λέγοντας: «ως ευ παρέστητε Άγιε αδελφέ μετά της τιμίας συνοδείας σας, (που αποτελούταν και από τον καταχραστή Παπαδήμα)», ο ίδιος ο Βαρθολομαίος τον αποκαλούσε «αρχηγό σχίσματος» και τον καθαιρούσε λίγο καιρό αργότερα…
Το παρακάτω έγγραφο είναι ένα ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο που διέρρευσε πιθανόν και από τους ίδιους τους Ισραηλινούς μερικούς μήνες μετά την σύνταξή του σε μια προσπάθεια να φοβηθούν οι υποστηρικτές Ειρηναίου και να τον εγκαταλείψουν.

Διαβάστε το και θα καταλάβετε γιατί ο εχθρός είναι ανάμεσά μας και όχι απέναντί μας, γιατί τελικά υπεύθυνοι για τα δεινά που μας βρίσκουν είμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι οι Εβραίοι, οι Μασώνοι, οι Σιωνιστές, οι Αμερικάνοι, οι Καθολικοί, οι Οικουμενιστές.

Με τέτοια κόντρα που θα καταλάβετε διαβάζοντάς το ΚΑΙ ΟΜΩΣ ο Ειρηναίος έγινε Πατριάρχης. Ηττήθηκε κατά κράτος η πανίσχυρη ΜΟΣΣΑΝΤ!!!

Αναγνώστης
Προσωπική άποψη: Βάλτε και λίγο αλάτι στην είδηση. Υπάρχουν στοιχεία που με προβληματίζουν.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 359.620 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: