Φιλοπατρία

Συνεχίζει απτόητη η Πράβντα σήμερα

Posted on: 14 Αύγουστος, 2012


Βλέπετε ότι η κεφαλίδα του άρθρου είναι σχετική με το θέμα που ανέπτυξα εδώ. Τα ασαφή αίτια της συμπλοκής συμμορίας με κατοίκους ( όποιος έχει υπ’ όψιν του το φυλετικό χαρακτήρα των κοινωνιών όπως Πακιστάν, Ιράν, Τουρκία κλπ. θα καταλάβει τι προσπαθώ να πω). Προσωπικά δεν είδα ποτέ και κανένα όπου πήγα να ξεκινά να πουλήσει μαγκιές σε ντόπια κοινωνία εκτός αν είναι μουσουλμάνος.
Για το ΠΑΣΟΚ δεν έχω πολλά να πω. Η θέση τους είναι στο ικρίωμα. Ήταν οι αρχιτέκτονες της καταστροφής που ενέσκηψε. Αντιθέτως θέλω να πω δυο λόγια για τον ακαδημαϊκό Ι. Πανούση ο οποίος βγήκε να μιλήσει για κουκούλες και άλλα. Δεν ξέρω αν τού μεινε κουσούρι. Τι εννοώ;

Αγρια επίθεση κατά του καθηγητή Ι. Πανούση

Αποτροπιασμό προκάλεσε η δολοφονική επίθεση από ομάδα 50 νεαρών από τον λεγόμενο «αντιεξουσιαστικό χώρο», χθες κατά του καθηγητή Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ιωάννη Πανούση. Οι νεαροί εισέβαλαν στον κτίριο «Κωστής Παλαμάς», επί της οδού Ακαδημίας, όπου γινόταν συνέδριο υπό την αιγίδα του υπ. Δικαιοσύνης. Θέμα του συνεδρίου ήταν η κοινωνική μέριμνα για τους αποφυλακιζόμενους. Μπροστά στους περίπου 50 έντρομους παρισταμένους, οι νεαροί, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των φυλακισμένων για τα γεγονότα του Δεκεμβρίου και κατά των αστυνομικών και της κυβέρνησης, επιτέθηκαν στον καθηγητή –εκείνη την ώρα ήταν στο βήμα– με σιδηρολοστό, ενώ άφησαν πίσω τους κρανίου τόπο.

Ο κ. Πανούσης δέχτηκε τα χτυπήματα στο πρόσωπο (πιο επικίνδυνο το τραύμα στο μάτι) και στα χέρια, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά εργαζόμενοι στο κτίριο. Ο κ. Πανούσης, διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό όπου, μετά τις αναγκαίες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν χρήζει νοσηλείας και αφού έλαβε τις απαραίτητες οδηγίες, απεχώρησε. Η επίθεση κατά του κ. Πανούση συνδέθηκε, από ορισμένους, με τις εκτιμήσεις που έκανε πρόσφατα ο καθηγητής ότι πίσω από διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες βρίσκονται άτομα του κοινού ποινικού δικαίου. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα τα γραφεία του κ. Γιάννη Πανούση είχαν γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης….]

Άδικα λοιπόν βγαίνει να ξορκίσει το τζίνι ο κ. καθηγητής, Αυτά που γίνονται είναι αποτέλεσμα της ανομίας που εξέθρεψε ο κ. καθηγητής και οι όμοιοί του εδώ και δεκαετίες. Αυτοί που του επιτέθηκαν είναι αυτοί που επιτίθενται στους Έλληνες για να υπερασπίσουν την ανομία των λάθρο δήθεν προοδευτικά αλλά βγάζοντας έτσι το μεροκάματο που δίνουν οι πρεσβείες και τα ιδρύματα.  Άλλωστε το συμπέρασμα που εγώ βγάζω αβίαστα είναι ότι ο κ. καθηγητής και όλοι οι «δημοκράτες» επικροτούν την βομβιστική επίθεση στην Χρυσή Αυγή και ενώ μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ χαμηλόφωνα λένε καλά κάνανε στους μπάσταρδους. Αν όμως του συνέβαινε θα ανεβαίνανε στα κεραμίδια.

Αυτή όμως η δημοκρατία εμένα με αηδιάζει.

Είπαμε νόμος που δεν ισχύει για όλους δεν είναι νόμος είναι εκδίκηση και Μαφία.

Τέλος το τελευταίο κομμάτι στο τουρλού μου αφορά το λαθρολάγνο με την βούλα πλέον σάιτ του Εισαγγελάτου.

Μάστορες στο τουρλού εκτός από μένα υπάρχουν κι άλλοι.

Ο τίτλος του άρθρου έλεγε για το είπε ο Πακιστανός με το περίεργο όνομα (Σόφιαν Αλιβέρι μου κάνει για Αλβανικό ή για  Ρουμάνικο, μάλλον λάθος αρχείο κάνανε) στους Εισαγγελάτους. Δεν είπε τίποτα όμως. Υπάρχει αναφορά σε επίθεση στην Λυκόβρυση για την οποία δεν είδα τίποτα παρά μόνο μια αναφορά στο Yahoo πάλι για Χρυσαυγήτες και κατοίκους της Λυκόβρυσης που αγαπάνε τους Πακιστανούς και έχουνε πάρει ο καθένας από πέντε στο σπίτι τους.

Εν τούτοις με έκπληξη βλέπω στην φωτό τον γνωστό και μη εξαιρετέο φύλαρχο της Πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ shahib ο οποίος καταζητείται νομίζω. Και επειδή προφανώς πρόκειται για αμοιβαία προβολή των παραπάνω προκύπτει ότι υπάρχει προσυνεννόηση και επικοινωνία για μηντιακή προβολή. Την συγκεκριμένη πληροφορία θα την προωθήσω καταλλήλως.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ shahib έχει δηλώσει:

«ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN (!) ΚΚΕ και THN (!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ (!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ (!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ (!)»

Μετά την πράβντα ακολουθεί το Λαμπρακιστάν. Καλού κακού δείτε και την Εγκληματικότητα (παιδιά αυτό το κέρατο που έχετε βάλει να ανοίγει με τα κλικ στους συνδέσμους είναι ξεφτίλα. Βρείτε καναν άλλο τρόπο για να βγάζετε λεφτά με τα κλικ.)

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,793 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: