Φιλοπατρία

Τα παράπονά σας στο δήμαρχο!

Posted on: 15 Αύγουστος, 2012

Έλαβα το παρακάτω μήνυμα από άτομο που δεν γνωρίζω και που αφορά παλιότερο ποστ. Επειδή οι καιροί είναι πονηροί εξηγούμαι:

Όνομα: Νέα Φιλική Εταιρεία / Πάνος Γιαννακουλόπουλος
Email: nfeteria@web.de
Ιστοσελίδα: http://www.nea-filiki-eteria.blogspot.com
Μήνυμα: αξιότιμες κυρίες,
αξιότιμοι κύριοι,

παρατηρήσαμε ότι έχετε δημοσιεύσει ένα κείμενό μας (Ερωτήσεις προς την κα. Μέρκελ) στην ιστοσελίδα σας με λάθη στην αντιγραφή του κειμένου, με ψευδή αναφορά στην πηγή και ψευδή αναφορά στο συγγραφέα και στον αντιπρόσωπό του.

Η Νέα Φιλική Εταιρεία ( καταχώρηση στο Πρωτοδικείο Αιγίου/Αχαϊας) είναι η πηγή και το ιστολόγιο μας, http://www.nea-filiki-eteria.blogspot.com. Στο αυθεντικό κείμενο η ερώτηση Νρ. 10 έχει παραμείνει προσωρινά κενή και θα συμπληρωθεί για ευνόητους λόγους στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο συγγραφέας του κειμένου είναι ο κ. Πάνος Γιαννακουλόπουλος.
Η αναφορά σας στους 8500 Έλληνες του εξωτερικού είναι ψευδής.
Με δημόσιο εξώδικο απαγορεύσαμε στην υπογράφουσα το κείμενο σαν αντιπροσωπός μας, Φιλική Εταιρεία 2010 να ισχυρίζεται δημοσίως ότι μας αντιπροσωπεύει ή μπορεί να κάνει εγγραφές μελών για λογαριασμό μας.
Η Φιλική Εταιρεία 2010 αποδέχτηκε το εξώδικο μας με δημόσια δήλωση στην ιστοσελίδα τους.
Παρακαλούμε όπως εντός 14 ημερών από σήμερα διορθώσεται την δημοσιευσή σας  και όπως δμοσιεύσεται το αληθές της ιστορίας δημοσίως. Το αυτό ισχύει και για τυχόν άλλα κείμενα που αναφέροντε στη Νέα Φιλική Εταιρεία.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Time: Σάββατο Αυγούστου 11, 2012 at 8:54 μμ
Διεύθυνση IP: 94.64.58.147
Contact Form URL: https://filopatria.wordpress.com/contact/
Στάλθηκε από μη πιστοποιημένο επισκέπτη.

Αξιότιμε κύριε (;),

με ξένισε λίγο το ύφος του μηνύματός σας και σας επισημαίνω μια σειρά από ανακολουθίες. Κατ’ αρχήν δυσκολεύομαι να καταλάβω για ποιο λόγο χρησιμοποιείτε ένα μέηλ εταιρείας που έχει έδρα την Γερμανία με μια ΙΡ που βρίσκεται στην Αχαΐα και μάλιστα του ΟΤΕ. Α, ίσως το γεγονός ότι ο ΟΤΕ πέρασε σε γερμανικά χέρια.

Λέτε ότι έχω δημοσιεύσει ένα κείμενό σας. Δεν έχω δημοσιεύσει κανένα κείμενό σας από όσο γνωρίζω. Λέτε ότι έχω κάνει λάθη στην αντιγραφή ενός άρθρου σας χωρίς να το προσδιορίζετε περισσότερο. Κάνετε λάθος. Την ιστοσελίδα σας δεν την είχα δει ποτέ μέχρι χτες που χάρις στον σύνδεσμο την επισκέφθηκα για πρώτη και πιθανά τελευταία φορά.

Το άρθρο στο οποίο αναφέρεστε το εντόπισα αλλά είδα επίσης αυτό που δεν είδατε (;) ότι πρόκειται περί αναδημοσίευσης από άλλο μπλογκ όπως πολύ συχνά γίνεται και όσοι είναι σωστοί βάζουν και την πηγή τους. Επιπλέον ισχυρίζεστε πολλά και διάφορα ακόμη αλλά χωρίς να παραθέτετε την παραμικρή απόδειξη των ισχυρισμών αυτών και περιμένετε να σας πάρω στα σοβαρά; (π.χ. Η αναγνώριση του συλλόγου σας δεν έχει Αρ. Πρωτοκόλλου;)

Τέλος μου μιλάτε για γεγονότα που ούτε γνωρίζω αλλά ούτε και με ενδιαφέρουν σε τελική ανάλυση και για τα οποία δεν προσκομίζετε κανένα άλλο  στοιχείο πέρα από τα γραφόμενά σας. Λέτε αλήθεια; Ίσως αλλά ποιος θα με διαβεβαιώσει; Θα ήταν ίσως ενδιαφέρον να το κοιτάξω σε άλλη περίπτωση όμως δεν έχω τον καιρό ενώ αφήσατε να πλανώνται αόριστες απειλές που μου κάθεται στο λαιμό κύριε (;)  τέτοιε μου. Πρέπει να είστε μικρός σε ηλικία.

Δεν είμαι ούτε ειδησεογραφικό πρακτορείο ούτε εφημερίδα αλλά ένας απλός Έλληνας πολίτης ίσως λίγο υποψιασμένος οπότε δεν έχω καμμία υποχρέωση ούτε να δημοσιεύσω τον αντίλογο σας ούτε καν να σας απαντήσω και ειδικά όταν ερχόσαστε να με απειλήσετε.

Έχω δικαίωμα από το Σύνταγμα αλλά και τον νόμο σε πλάνη. Αν υποθέσουμε ότι πλανήθηκα (;) εν προκειμένω, είναι καλοπροαίρετα, από την στιγμή που ξεκαθάρισα, από την αρχή της ανάρτησης, ότι πρόκειται για αντιγραφή, δίνοντας ευθαρσώς την πηγή μου. Μόνο κάποιος αδαής ή κακοπροαίρετος θα το παράβλεπε. Αυτό είστε;

Σκέφτηκα να σας απαντήσω με ηλ. ταχυδρομείο αλλά σκέφτηκα πάλι ότι θα αποκάλυπτα το ηλ. ταχυδρομείο μου σε κάποιον που δεν γνωρίζω αν είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι αλλά κυρίως θα απαντούσα σε κάποιον ο οποίος δεν εμφανίζεται καν με καλές προθέσεις αφού η πρώτη του κουβέντα ήταν ότι είχα αντιγράψει την άγνωστη σε μένα ιστοσελίδα του. Η απάντηση μου λοιπόν είναι ότι δεν πρόκειται να κάνω τίποτα και μπορείτε να κάνετε ότι καταλαβαίνετε. Ο δρόμος για τα δικαστήρια είναι ανοιχτός. Ή ζητάτε μήπως χιτς και έρχεστε σε μένα για να τα διεκδικήσετε;

Τι θα κάνετε τώρα; Θα μου στείλετε τα SS; Θα κρατήσω την αναπνοή μου…

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως φροντίστε να εξοικειωθείτε περισσότερο με την Ελληνική γραπτή γλώσσα.

Σχόλιο. Λόγω φόρτου καθυστέρησα λίγο, γιατί δεν ήθελα να απαντήσω αμέσως ώστε να ξαναδώ την κατάσταση. Στο μεταξύ το ίδιο (;) άτομο ξέφυγε και άφησε σχόλιο ανοιχτά συκοφαντικό οπότε και του απάντησα δεόντως.

2 Σχόλια to "Τα παράπονά σας στο δήμαρχο!"

Έχετε σαν άνθρωπος… το επίπεδο του λόγου σας…ξεπερνάτε τον πάτο…στη ζωή συναντιόμαστε 2 φορές!

Τραβάς κάποιο ζόρι; Ξέρω ένα ψυχίατρο να σου συστήσω.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,270 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: