Φιλοπατρία

Διάφορα πρόσφατα

Posted on: 18 Αύγουστος, 2012

17/8/12

Για τρείς πουτάνες

«Διεθνής κατακραυγή» μετά τη φυλάκιση των Pussy Riot

Ένοχες για «χουλιγκανισμό» και «υποκίνηση σε θρησκευτικό μίσος» έκρινε σήμερα ρωσικό δικαστήριο τις διεθνείς προβοκατόρισσες Pussy Riot, που τις έβαλαν να προσβάλουν τη ρωσική ορθόδοξη εκκλησία και τα εκατομμύρια των πιστών της, όπως ακριβώς έκαναν οι εβραιοκομμουνιστες του Τρότσκι και του Λένιν το 1917, επιβάλλοντάς τους ποινή διετούς κάθειρξης. Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρίνα Σίροβα, που διάβασε το σκεπτικό της απόφασης είπε: «Oι πράξεις των γυναικών ήταν ιερόσυλες, βλάσφημες και παραβίασαν τα δικαιώματα της εκκλησίας».
Το διεθνές ρουφιανορεπερτόριο της «ατομικής ελευθερίας», που βρισκόταν πίσω από τον προβοκατόρικη «έκφραση» έδωσε αμέσως τα ρέστα του.
Η επικεφαλής της «ευρωπαϊκής διπλωματίας» Κάθριν Άστον είπε: «Είμαι βαθιά απογοητευμένη από την απόφαση του δικαστηρίου στη Ρωσία σχετικά με την υπόθεση των μελών του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot . Αυτή η απόφαση είναι δυσανάλογη». Ακριβώς το ίδιο αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, που καταδίκασε τη «δυσανάλογη» ποινή και κάλεσε τις ρωσικές αρχές να προχωρήσουν σε αναψηλάφηση της δίκης ώστε να διασφαλιστεί η διατήρηση της ελευθερίας της έκφρασης στη χώρα. «Οι ΗΠΑ ανησυχούν ταυτοχρόνως για την καταδίκη, για τις δυσανάλογες ποινές που επιβλήθηκαν από ένα δικαστήριο της Μόσχας σε μια δίκη κατά των μελών του συγκροτήματος Pussy Riot, και για τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει αυτό στην ελευθερία της έκφρασης στη Ρωσία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είπε , «η υπερβολικά σκληρή αυτή ετυμηγορία δεν συμβαδίζει με τις ευρωπαϊκές αξίες του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας, υπέρ των οποίων έχει ταχθεί η Ρωσία ως μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης». «Ο πρόεδρος Πούτιν θα πρέπει να ενεργήσει ώστε η ανεξαρτησία και η δικαιοσύνη να αποτελούν τον μόνο οδηγό στα ρωσικά δικαστήρια», δήλωσε παράλληλα ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μάρκους Λένινγκ. «Ιδιαίτερα δυσανάλογη» χαρακτήρισε και η Γαλλία την καταδίκη σε διετή φυλάκιση των τριών μελών του ρωσικού συγκροτήματος για «χουλιγκανισμό» και «υποκίνηση σε θρησκευτικό μίσος».
«Ο λόγος, ανεξάρτητα από το πόσο προκλητικός, σατιρικός ή ευαίσθητος είναι, δεν πρέπει να περιορίζεται ή να εμποδίζεται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγεί σε ποινές φυλάκισης», δήλωσε η Ντούνια Μιγιάτοβιτς, αρμόδια για την Ελευθερία του Τύπου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) με έδρα τη Βιέννη. Η Μιγιάτοβιτς πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη καταδίκη είναι μέρος μιας επικίνδυνης τάσης να περιορίζεται η ελευθερία του λόγου. Οι Ρουφιάνοι από τη «Διεθνή Αμνηστία» , ζήτησαν από τη ρωσική κυβέρνηση να απελευθερώσει τις πουτάνες των Pussy Riot «αμέσως και χωρίς όρους». «Η απόφαση έχει στόχο να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση σε οποιονδήποτε άλλο τολμήσει να επικρίνει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και την κυβέρνησή του», δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης.
Η Διεθνής Αμνηστία έχει χαρακτηρίσει τις γυναίκες «φυλακισμένες συνείδησης», επισημαίνοντας ότι κρατούνται απλώς και μόνο επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου.
Σχεδόν ταυτόχρονα δικαστήριο στη Μόσχα απέρριψε τις προσφυγές κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης για την απαγόρευση των παρελάσεων «gay pride» ομοφυλόφιλης στην πόλη για τα επόμενα 100 χρόνια. Ο δήμος υποστηρίζει ότι οι παρελάσεις μπορεί να διαταράξουν την τάξη και ότι οι περισσότεροι πολίτες δεν τις υποστηρίζουν. Κατά της απόφασης είχε προσφύγει ο Ρώσος ακτιβιστής πούστης , Νικολάι Αλεξέγεφ, που δήλωσε ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ενω εξέφρασε την αντίθεση του στην απαγόρευση των Αρχών της Αγίας Πετρούπολης στην διάδοση «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας».

15/8/12

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε

Η ερευνητική επιτροπή του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε έκθεση που ετοίμασαν «ανεξάρτητοι ρουφιάνοι» διαπίστωσε ότι οι μισθοφόροι Σύροι «που πολεμούν για την ανατροπή του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ έχουν και διαπράξει εγκλήματα πολέμου, όμως οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν κάνει αυτοί «δεν φτάνουν τη σοβαρότητα, τη συχνότητα και την κλίμακα» αυτών που έχουν διαπράξει ο συριακός στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας. Ας το πούν στον Αβρααμόπουλο και τους σφαγμένους χριστιανούς στο Χαλέπι.

Σπύρος Χατζάρας
15/08/12

Λε χάιμ ALEXIS Χάβαναγκίλα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ALEXIS ,(Τσίπρας ή Τζίπρας), ήρθε στην Αθήνα από το Ρέθυμνο όπου παραθερίζει με την οικογένεια του και είχε συνάντηση μιας ώρας με τον «θείο» πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες. Μετά τη συνάντηση, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Ίσως να διαμαρτυρήθηκε στον θείο Σιμόν , επειδή στο Ισραήλ ψηφίστηκε νόμος για τη λαθρομετανάστευσης (που ήδη εφαρμόζεται) και όσοι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται φυλακίζονται για 3 χρόνια, ενώ για τους δουλέμπορους /διακινητές και όσους τους παρέχουν στέγη η ποινή φυλάκισης φτάνει μέχρι 15 χρόνια. Άντε με αυτά να βρεί έσοδα ο εξάδελφος Ραγκούσης (ο ιουδαίος δικηγόρος) και η εξαδέλφη Κούρτοβικ. Η ορθόδοξη άποψη των ταλμουδιστών αποτυπώθηκε με τη φράση «ενοχλήθηκαν τα ζόμπι του αριστερού αντι-σημιτισμού από την συνάντηση Τσίπρα – Πέρες».
Σπ.Χατζάρας

ΥΓ. Πως να το κάνουμε.Το αίμα νερό δεν γίνεται

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,862 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: