Φιλοπατρία

Ρεσιτάλ γκεμπελισμού από τα ΜΜΕ

Posted on: 18 Αύγουστος, 2012

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Ρεσιτάλ γκεμπελισμού από τα ΜΜΕ..για να ξεχαστούν τα συνεχόμενα εγκλήματα αλλοδαπών κακοποιών…

Νέα θεματολογία άνοιξε με τα διάφορα συμβάντα κατά των μεταναστών για να στρέψει αλλού την επικαιρότητα.Γκεμπελική τακτική για να ξεχάσουν οι εξοργισμένοι πολίτες τα συνεχόμενα περιστατικά  βίας και εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες κακοποιούς που κάποιοι βάλθηκαν να τους βαφτίσουν με πιο όμορφα ονόματα ..όπως «πρόσφυγες»..»οικονομικούς μετανάστες» και κάποιες φορές και ως «θύματα» του διεθνή ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου…
Φυσικά δεν αναφέρομαι στους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμων…

Αλλά από πότε οι Μαροκινοί, οι Αλγερινοί, οι Πακιστανοί κλπ κλπ  θεωρούνται πρόσφυγες;;;;…
Και εφόσον είναι οικονομικοί μετανάστες γιατί δεν μείνανε στην Τουρκία που και θέσεις εργασίας έχει,αλλά και το ίδιο θρήσκευμα;;;…

Απλοϊκές οι ερωτήσεις αλλά δύσκολες οι απαντήσεις…από τα Ελληνικά ΜΜΕ που οι έρευνες τους φτάνουν μέχρι εκεί που θα τους πουν οι μεγαλοεργαλάβοι τα αφεντικά τους…που αυτοί ζουν μέσα στη χλιδή και την ασφάλεια και όσοι τους ακολουθούν θα πεθάνουν τελικά φτωχοί και μόνοι με το σφυροδρέπανο στο χέρι.

Όλοι αυτοί πάντα υπήρχαν στην ιστορία των εθνών και ονομαζόταν ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ και πάντα λειτουργούσαν σαν σμήνη ακρίδων…Φυσικά ποτέ δεν ένιωθαν την παραμικρή ευαισθησία για τους συνανθρώπους τους..ούτε και για τις χώρες στις οποίες κατά λάθος γεννήθηκαν.

Τώρα όμως βρήκατε θέμα για πούλημα έμποροι της παράπλευρης πληροφόρησης. Καταδεικνύετε έντονα το ένα θέμα επισκιάζοντας το άλλο που είναι μάλιστα και θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Δεν είναι χαζοί ούτε βλάκες οι Ισραηλινοί που πήραν πάρα πολύ αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.Γιατί και εκεί τα περιστατικά βίας των λαθρομεταναστών κατά των πολιτών ήταν εξίσου απαράδεκτα…όπως με αυτό της Πάρου.

Η αποκάλυψη είναι σε ένα σχόλιο στο newsit από έναν πολύ συμπαθή κύριο..
Γράφει λοιπόν ο κος Δ. Πολάτος.

Κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας 2 χλμ περιμετρικά της Ομόνοιας εκατοντάδες Αφρικανοί πουλάνε ναρκωτικά χύμα. Λειτουργούν σε ομάδες Άλλος είναι η κινητή αποθήκη, άλλος πουλάει, και τρεις τέσσερεις είναι τσιλιαδόροι νταήδες. Αλλοδαπούς θα δείτε πολλούς να εργάζονται παντού, νόμιμους ή παράνομους. Δεν θα δείτε πουθενά όμως Αφρικανούς. Παρόλα αυτά η Κυψέλη είναι κατοικημένη από 20-25 χιλιάδες από αυτούς. Πως συντηρούνται; Στην ίδια περιοχή( Ομόνοιας) λειτουργούν πολλά μαγαζιά τυχερών παιχνιδιών. Ένα μάλιστα απέναντι από το Πολυτεχνείο. Το κλείνουν ξανανοίγει το ξανακλείνουν πάλι ανοίγει. Σιδηρόδρομος η υπόθεση. Απέξω στέκονται διάφορες φυσιογνωμίες φυλακόβιων σλαβόφωνοι συνήθως που εκτελούν χρέη πορτιέρη φύλακα. Στην ίδια περιοχή κάθε μέρα γίνονται αρπαγές τσαντών με ξυλοδαρμό γυναικών. Στον ηλεκτρικό μοιράζουν ανακοινώσεις οι υπάλληλοι για την καθημερινή κλοπή πορτοφολιών που γίνεται από αλλοδαπούς κλέφτες. Στην Βαρβάκειο αγορά και στους πέριξ δρόμους πουλάνε λαθραία αφορολόγητα τσιγάρα. Ο φτωχός παππούς με σύνταξη συνήθως πρόνοιας γήρατος ΟΓΑ που υποφέρει από καρδιοπάθειες και κάθε μήνα το δημόσιο δαπανά εκατοντάδες ευρώ σε φάρμακα γιατρούς για την συντήρησή του αγοράζει αφορολόγητα λαθραία από Βουλγάρες και αλλοδαπούς συμβάλλοντας στην καταστροφή του κράτους που τον συντηρεί. Χιλιάδες οι περιπτώσεις εγκλημάτων μικρών και μεγάλων που γίνονται κάθε μέρα. Μας ζαλίσατε με τα 600 αμφιλεγόμενα συμβάντα κατά αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα. Κάντε ρεπορτάζ ουσίας και όχι συνουσίας.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 347,169 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: