Φιλοπατρία

Φέσι από τη Λιβύη με ευγενή χορηγία Κατάρ.

Posted on: 18 Αυγούστου, 2012

  • In: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φέσι από τη Λιβύη με ευγενή χορηγία Κατάρ.

Οι Δουλειές του αδελφόθεου και το Φέσι από τη Λιβύη

Το πράσινο Ελλαδιστάν βοήθησε στην κατάληψη της Λιβύης και στην εκτέλεση του Καντάφι στις 20 Οκτωβρίου 2011 στη Σύρτη, με τη Βάση της Κρήτης, όπου κάναμε δώρο τρία γεύματα στους πιλότους .
Στις 11 Νοεμβρίου 2011, το πράσινο Giorgo έφυγε και ήρθε το Papadimos. Το αδελφό του Giorgo όμως ο πρίγκιψ Νίκο σε αντιστάθμισμα για τις υπηρεσίες του Ελλαδιστάν ανέλαβε την περίθαλψη, έναντι αμοιβής, στου «Αποστολόπουλου» και στο το Metropolitan των μισθοφόρων, με εγγύηση του Κατάρ, που θα έκανε και την επένδυση στο Ελληνικό …

Τώρα, ένα χρόνο μετά, υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος, φώναξε τον Επιτετραμμένο της Λιβύης στην Ελλάδα, κ. Usama Eleyan, του έθεσε το θέμα της μη αποπληρωμής οφειλών προς Νοσοκομεία αλλά και Ξενοδοχειακές Μονάδες, ως αποτέλεσμα της «συνεργασίας για την περίθαλψη τραυματιών του Λιβυκού λαού», στην Ελλάδα.

Ο κ. Usama Eleyan γνωστοποίησε στον υπουργό Υγείας ότι το Λιβυκό κράτος ανέθεσε σε αξιόπιστη ιδιωτική εταιρία να συνεργαστεί με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και των Ξενοδοχείων, ώστε από κοινού να προσδιορίσουν το ύψος των οφειλών, ενώ τόνισε ότι από την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσει η αποπληρωμή οφειλών.

Άμα δουν λεφτά να μού γράψουν.

Σήμερα βρίσκονται, στο ξενοδοχείο Ledra Mariott πιθανότατα πάνω από 150 άτομα. Στο Ξενοδοχείο President άλλοι 150, όσοι και στο … Intercontinental, ενώ τριψήφιος αριθμός ατόμων βρίσκεται και στο Χανδρής. Η διαμονή τους γίνεται με όρους “All Inclusive”!

Οι «ασθενείς» πληρώνονται και κατά την διάρκεια της διαμονής τους στην Ελλάδα. Οι απλοί στρατιώτες με 50 Ευρώ την ημέρα ενώ οι αξιωματικοί με 150 Ευρώ ημερησίως.
Το ΚΑΤΑΡ, ο σπόνσορας, δεν πληρώνει, και η Λιβύη έχει βυθιστεί στη σύγχυση. Το εφήμερο «Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο» μετά τις «εκλογές» της 7ης Ιουλίου, παρέδωσε, (ότι εξουσία είχε και) το πνεύμα στις 8 Αυγούστου και η χώρα παραδόθηκε σε ισλαμιστικές συμμορίες και αντίπαλες φυλές αποφασισμένες να υπερασπιστούν με τα όπλα το τοπικό κτήμα τους και την πρόσβαση τους στα πετρελαϊκά εισοδήματα, ορισμένες από τις οποίες υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από το Κατάρ, το οποίο προτίθεται να έχει λόγο σε οποιαδήποτε διευθέτηση του για να εισπράξει το μερίδιο του στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Λιβύης.

Εν τω μεταξύ 1500 Λίβυοι μισθοφόροι, που αναχώρησαν από τα πεντάστερα ξενοδοχεία που διέμεναν με φέσι, για ανάρρωση, δεν εμφανίστηκαν στις πτήσεις τους, που θα τους πήγαιναν πίσω στην «απελευθερωμένη δημοκρατική» Λιβύη!

Το ΥΠΕΞ δηλώνει άγνοια ενώ τώρα ξεκινά ελέγχους. Υπάρχουν και οι προκλητικές περιπτώσεις που η αστυνομία γνωρίζει ότι η βίζα του «νοσηλευόμενου» έχει λήξει και αντί να τον μαζέψει, κάνει ευγενική σύσταση να προσέλθει στην πρεσβεία της χώρας του για να την ανανεώσει.
Χρειάζονται και οι Λίβυοι μισθοφόροι για το τζιχάντ και την «Ελληνική άνοιξη» που ετοιμάζεται με το σιγοντάρισμα της ανθελληνικής αριστεράς και η παράγκα που λέγεται Ελληνικό κράτος τους φυλάει στο μούσκιο. Καθαρίζουν οι κληρονόμοι της κληρονομικής μας δημοκρατίας. Κι ας πληρώνει ο μ@λ@κ@ς της παρέας τα έξοδα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Πολυδιαβασμένες αναρτήσεις

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 377.203 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: