Φιλοπατρία

Ξεκίνησε το τζιχάντ και στον Κορυδαλλό, χωρίστε τους σε μικρά τμήματα όσο είναι καιρός

Posted on: 25 Σεπτεμβρίου, 2012

 

Μαχαίρωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Κορυδαλλού – Μεγάλες καταστροφές από την εξέγερση των κρατουμένων.

Σοβαρές ζημιές στο προαύλιο και στον εσωτερικό χώρο των φυλακών Κορυδαλλού, προκλήθηκαν από την κινητοποίηση των αλλαδαπών κρατουμένων το βράδυ της Κυριακής, ενώ η κατάσταση από χθες το πρωί έχει πλέον ομαλοποιηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτίριο που χρησιμοποιείται από το ΚΕΘΕΑ καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο η λειτουργία του, θα συνεχιστεί κανονικά σε άλλο χώρο των φυλακών.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους κρατούμενους της Ε΄ πτέρυγας, οι οποίοι αρνούνταν να μπουν στα κελιά τους και άρχισαν να πετούν διάφορα αντικείμενα, όπως αυγά και ντομάτες στους άντρες της εξωτερικής φρουράς, ενώ έβαλαν φωτιές σε σεντόνια και στρώματα. Σταδιακά, η εξέγερση επεκτάθηκε σε άλλες δύο πτέρυγες, ενώ τα ΜΑΤ προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών. Τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, οι κρατούμενοι αφού καταμετρήθηκαν μπήκαν στα κελιά τους. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες για τα αίτια της κινητοποίησης των κρατουμένων παραμένουν ακόμα συγκεχυμένες.

Κάποιοι αναφέρουν ότι έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αμερικανική ταινία κατά του Μωάμεθ, ωστόσο η Πρωτοβουλία Για Τα Δικαιώματα Των Κρατουμένων, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι πρόκειται για μία μαζική εξέγερση λόγω των απάνθρωπων συνθηκών κράτησης και πως ουδεμία σχέση έχει να κάνει η εξέγερσή τους με την αντιισλαμική ταινία.

Μάλιστα τονίζει ότι οι κρατούμενοι πολλών φυλακών σε όλη τη χώρα βρίσκονται σε κινητοποίηση εδώ και περίπου δέκα ημέρες, απέχοντας από τις εργασίες της φυλακής, ενώ κάνει λόγο για αδιαφορία του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας Σπύρος Καρακίτσος, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, δήλωσε ότι η κατάσταση στις φυλακές πλέον είναι οριακή, υπάρχει συνωστισμός από υπεράριθμους κρατούμενους, κυρίως αλλοδαπούς και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν επαρκούν.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού για αναμόρφωση του Σωφρονιστικού Κώδικα προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση και να αναζητηθούν εναλλακτικές μορφές έκτισης των ποινών, τόνισε ο κ. Καρακίτσος, αυτήν τη στιγμή μόνο στις φυλακές Κορυδαλλού, υπάρχουν 2.300 κρατούμενοι, ενώ θα έπρεπε να είναι 900, σύμφωνα με το καταστατικό.
Πρόσθεσε επίσης, ότι ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν 320 σωφρονιστικοί υπάλληλοι για φύλαξη των κρατουμένων, αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μόνον 118.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων κατήγγειλε ότι την Τετάρτη στις 12/09 στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού, σωφρονιστικός υπάλληλος, μαχαιρώθηκε τρεις φορές πισώπλατα, αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την τάξη σε κελί όπου συμπλέκονταν για άγνωστο λόγο μεταξύ τους Άραβες κρατούμενοι.
«Καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε φαινόμενα φονταμενταλισμού αντιμαχόμενων θρησκευτικών και πολιτισμικών ομάδων μιας άλλης και διαφορετικής κουλτούρας» τονίζει ο κ. Καρακίτσος και δηλώνει ότι το 70% των κρατουμένων στις φυλακές είναι αλλοδαποί.

Για την αποσυμφόρηση αναφέρει, ότι αυτό που θα μπορούσε να γίνει, είναι αφού υπάρξει αναμόρφωση και βελτίωση του σωφρονιστικού κώδικα, να φιλοξενηθούν κάποιοι κρατούμενοι στις αγροτικές φυλακές Αγιάς, Τίρυνθας, Κασσάνδρας και Κασσαβέτειας, που αυτήν τη στιγμή, όπως τόνισε, είναι άδειες.

Δεν ξέρουμε τι δεσμεύσεις έχουν υπογράψει οι πολιτικοί οι οποίοι ως γνωστόν και φύλαξη έχουν και έχουν πλουτίσει με αθέμιτους τρόπους ενώ έσπρωξαν τους Έλληνες πολίτες σε εξαθλίωση. Έτσι μπορούν να υπογράφουν Δουβλίνα, νόμους για εχθροπάθεια που ποινικοποιούν Έλληνες αλλά ανοίγουν τις πόρτες των φυλακών σε αμετανόητους και ορκισμένους εχθρούς της ελληνικής κοινωνίας.

Θα θυμάστε ότι πρώτο κόμμα στις εκλογές είχε βγει ο ΣΥΡΙΖΑς. Το αναφέρω για να σας υποψιάσει το γεγονός της ανακοίνωσης της «Πρωτοβουλίας Για Τα Δικαιώματα Των Κρατουμένων» που αν δεν κάνω λάθος είναι άλλη μια προμετωπίδα των οργανώσεων ομπρέλλα του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών. Για την στάχτη λοιπόν στα μάτια βγαίνουν και λένε «ουδεμία σχέση έχει το ένα με το άλλο».

Καλά ρε παιδιά σας πιστέψαμε τόσα χρόνια μόνο αλήθειες μας λέτε.

Ένα άλλο που με ανησυχεί είναι αυτό που λέει για αναμόρφωση και βελτίωση του σωφρονιστικού κώδικα και αγροτικές φυλακές. Αλήθεια ποιους σκέφτονται και έχουν σκοπό να στείλουν στις αγροτικές φυλακές; Για παράδειγμα όσους κρατούνται για χρέη στο δημόσιο ή κάποιους που έχουν διαπράξει δολοφονίες;

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 359.112 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: