Φιλοπατρία

Τα Έξι [6] κριτήρια Επαχθούς Χρέους Χώρας EXX

Posted on: 9 Νοέμβριος, 2012

h1

Επαναδημοσίευση ανάρτησης “Έξι [6] Κριτήρια Επαχθούς Χρέους Χώρας ΕΧΧ” Επιχειρήματα για την αντίσταση. Ισχύει ως είναι, από το 2010, ως σήμερα, 2012! Οι δοσίλογοι προσκυνηματίες των “Αγορών” συνεχίζουν την κατεδάφιση της χώρας, ψηφίζοντας συνεχώς Μνημόνια, το ένα μετά το άλλο και κάθε επόμενο, επαχθέστερο του προηγούμενου. Η Ήττα είναι όλη δικιά μας…

09/11/2012

Τα Έξι [6] κριτήρια Επαχθούς Χρέους Χώρας EXX

Τα 6 κριτήρια του Επαχθούς Χρέους Χώρας ΕΧΧ είναι:

Κριτήριο 1.

Συνδρομή διεθνών τραπεζών και χρηματοπιστωτικών οίκων στην παραποίηση των στατιστικών: ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Κριτήριο 2.

Συνδρομή της ΕΕ στην παραποίηση των στοιχείων. Το ελληνικό κρατικό χρέος δεν ξεκίνησε με την υποβάθμιση απο τους οίκους αξιολόγησης, αλλά στα μισθολογικά γραφεία των μεγάλων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ και πιστοποιείται από την ομολογία Γιούνκερ.

Κριτήριο 3:

Διαφθορά. Κρατική διαφθορά, επιχειρηματική διαφθορά, τραπεζική διαφθορα, αλληλοτροφοδοτούμενες και εν γνώσει τους. ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.

Κριτήριο 4:

Εξαπάτηση και των επενδυτών-μεγάλων πελατών των χρηματοπιστωτικών οίκων για την πραγματική κατάσταση των προϊόντων τους [δηλαδή των τιτλοποιημένων ελληνικών τοξικών πακέτων] που πωλούσαν στους επενδυτές-αγοραστές. ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.

Κριτήριο 5:

Απορρύθμιση: Οι “οίκοι αξιολόγησης” άρχισαν την υποβάθμιση της πιστοληπτικής μας ικανότητας. Η ΕΕ δεν προβαίνει σε δικές της αξιολογήσεις, αλλά στηρίζεται στην κρίση των «οίκων», οι οποίοι λειτουργούν προς το συμφέρον των δανειστών [υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας = άμεσο κέρδος, γιατί το επιτόκιο δανεισμού αυξάνεται] ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.

Κριτήριο 6:

Ένα κρατικό χρέος κατατάσσεται στα επαχθή, όταν εξ αιτίας της βίας αποπληρωμής του, οι κάτοικοι της χώρας αναγκασθούν σε συνεχή αποστέρηση θεμελιωδών δικαιωμάτων τους διατροφής, διαβίωσης, περίθαλψης, υγείας, εργασίας, παιδείας. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Εξ αιτίας του Μνημονίου και της έλευσης του ΔΝΤ μειώθηκαν μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, βοηθήματα για διαβητικούς, αντικαρκινικά φάρμακα, οδοιπορικά για στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας, εκπαιδευτικούς, και ο πληθυσμός της χώρας στερήθηκε, στερείται και θα στερείται θεμελιωδών του δικαιωμάτων για να αποπληρωθουν οι δανειστές. ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.

Μετά από τη δημόσια παραδοχή της υποταγής στο Επαχθές Χρέος δια στόματος πρωθυπουργού, ο δρόμος για την Ελλάδα είναι μόνο ένας:

Άρνηση της αποπληρωμής του Επαχθούς Χρέους

σε συνδυασμό με Eσωτερική Σεισάχθεια

και άσκηση ανεξάρτητης νομισματικής πολιτικής,

για επανεκκίνηση από το σημείο μηδέν όπου είμαστε τώρα.

Η διαδικασία καταναγκασμού μιας χώρας στην αποπληρωμή Επαχθών Χρεών στηρίζεται σε μία και μόνο απαραίτητη προϋπόθεση: ότι ο πληθυσμός της θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ μέσω της φορολογίας και της αποστέρησης μισθών να αποπληρώσει το χρέος της, οι δημόσιες υποδομές θα ιδιωτικοποιηθούν [ξεπουληθούν] και το κοινωνικό κράτος και το κράτος δικαίου θα πάψει ουσιαστικά να υφίσταται. Η προϋπόθεση αυτή για την Ελλάδα ήταν το/τα Μνημόνια, και τα αποτέλεσματα είναι ορατά καθημερινά από τη μέρα που ο πρωθυπουργός διάβασε το κατοχικό διάγγελμα από το Καστελόριζο.

Η περίπτωση του χρέους της Ελλάδας εξέθεσε ταυτόχρονα την ελαττωματική κατασκευή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, ο σκοπός των οποίων ήταν η δημιουργία μιας «εσωτερικής αυλής χωρών» για τη διασφάλιση των εξαγωγών των ισχυρών βιομηχανικών χωρών σε χώρες-παροικίες, όπως η δική μας.

Το συναρμολόγημα των πλεονεκτημάτων του ενιαίου νομίσματος, από κοινού με ισχυρές βιομηχανικές χώρες, αποσυναρμολογήθηκε στη δική μας περίπτωση σε 7 μόλις χρόνια από την εισαγωγή του.

Οι Ελληνες έφαγαν το παραμύθι του καλού, σκληρού ευρώ, με το οποίο αγοράζουν “όπως” ο Γερμανός στη χώρα του, επιλέγοντας συστηματικά να ξεχνούν ότι το σκληρό ευρώ τους το αγόραζαν:

– εργαζόμενοι διπλάσια,

– αμοιβόμενοι υποδιπλάσια,

– φορολογούμενοι τριπλάσια,

– και δανειζόμενοι 6πλάσια!

[προ ΔΝΤ βεβαίως, διότι σήμερα έχουν ανατραπεί επί τα χείρω και αυτά!]

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,793 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: