Φιλοπατρία

Ζήσε τον μύθο σου στην Σοβιετική Ελλάδα.

Posted on: 22 Νοεμβρίου, 2012

ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

του Ανδρέα Μητσόπουλου

Είναι κουραστική για τον γράφοντα και ενδεχομένως για πολλούς εκ των αναγνωστών του, η επανειλημμένη στηλίτευση από μέρους του, της νοσηρής νοοτροπίας της Μεταπολιτευτικής περιόδου, που ενίοτε βυσσοδομεί ύπουλα κατά της Ελληνικής Ιστορίας και των εθνικών ευαισθησιών του ελληνικού λαού. Όταν όμως οι κρατικοί αξιωματούχοι, αρνούνται να το πράξουν λόγω φοβικών συνδρόμων που τους εμπνέει η Αριστερά, ο κλήρος για την ανάληψη αυτού του καθήκοντος, πέφτει μοιραία στα μεσαία ή μικρομεσαία στελέχη της Πατριωτικής Παράταξης, έστω κι αν η επιρροή τους στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης είναι αμελητέα.

Νέο κρούσμα ανθελληνισμού παρατηρήθηκε αυτή τη φορά στο Νυδρί της Λευκάδας, κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, όταν η Νηπιαγωγός του Νηπιαγωγείου της περιοχής, ζήτησε από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν τις σημαίες των χωρών της εθνικότητάς τους και στη συνέχεια ανάρτησε στην αίθουσα της τάξης της, εκτός από την ελληνική και την αλβανική σημαία, με την αιτιολογία ότι στην τάξη υπήρχαν και αλβανικής καταγωγής νήπια και επομένως έπρεπε στα πλαίσια του «μαθήματος» της διαπολιτισμικότητας, να μη μειονεκτεί κανένα παιδί.

Οι ψευτοκουλτουριάρηδες ασφαλώς, που στο άκουσμα και μόνο των λέξεων «Ελλάς», «Έλληνας», «Εθνικός» κ.ο.κ. παρουσιάζουν δυσανεξία και στομαχικές ανωμαλίες, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να την υποστηρίξουν, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τους γονείς των ελληνοπαίδων, που είχαν ήδη καταγγείλει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά της Νηπιαγωγού, η οποία επιχείρησε να αλλοιώσει την Ελληνική Ιστορία του 1940 και να δηλητηριάσει τις αθώες ψυχές των νηπίων ελληνόπουλων, διδάσκοντάς τα να παραμερίζουν το Μεγαλείο του Ελληνικού Έθνους, για χάρη της προαγωγής της διαφορετικότητας.

Αγνόησε αυτή η κυρία δηλαδή, ότι η αλβανική σημαία δεν έχει καμία θέση δίπλα στην ελληνική όταν πρόκειται για τον εορτασμό της Επετείου του «ΟΧΙ», ούτε καν μέσα σε μια αίθουσα νηπιαγωγείου, δεδομένου ότι η Αλβανία ουδέποτε υπήρξε σύμμαχος χώρα της Ελλάδας. Αντιθέτως, διετέλεσε τσιράκι των φασιστών του Μουσολίνι και δεν έπαψε ποτέ να είναι σαδιστικός βασανιστής του αλύτρωτου ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Και αυτή την ιστορική γνώση είναι υποχρεωμένος κάθε εκπαιδευτικός να την παραδίδει αυτούσια και να τη μεταλαμπαδεύει στις νεότερες γενιές Ελλήνων.

Η περίπτωση της εν λόγω Νηπιαγωγού που παραβίασε κατάφωρα τη συνταγματική επιταγή του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος, το οποίο ρητά και κατηγορηματικά αναφέρει ότι «η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες», πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Επιβάλλεται να εξεταστεί η ίδια από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ώστε να αποδειχθεί εάν διαθέτει την επιστημονική κατάρτιση που απαιτείται, για να ασκεί το λειτούργημα της ψυχικής και πνευματικής διάπλασης των νηπίων που βρίσκονται στην αρχή της μαθησιακής τους πυραμίδας.

Πρέπει να αποφασιστεί από της αρμόδιες αρχές του Υπουργείου, εάν η ανωτέρω εκπαιδευτικός, μπορεί να συνεχίσει να διδάσκει ή χρειάζεται να παρακολουθήσει στοιχειώδη σεμινάρια, για να διδαχθεί και η ίδια την ελληνική ιστορία. Είναι απαραίτητο δε, να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός, εάν υπέπεσε στο παραπάνω ολίσθημα από άγνοια και απειρία, ή προέβη σε αυτήν την ασυγχώρητη πράξη, διακατεχόμενη από την «Ρεπούσεια» λογική της ισοπέδωσης και απαξίωσης του Ελληνισμού στο σύνολό του.

Οι αρμόδιοι Υπουργοί και Υφυπουργοί οφείλουν να πράξουν τα δέοντα και να πατάξουν με κάθε τρόπο τέτοιου είδους διαλυτικά και παρακμιακά φαινόμενα στην ελληνική εκπαίδευση. Η κυβέρνηση Σαμαρά που ακρογωνιαίο λίθο της έχει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα των ψευτοπροοδευτικών που διέλυσαν την Παιδεία, εκπόρνευσαν την πλούσια ελληνική γλώσσα υπεραπλουστεύοντάς την, ακρωτηρίασαν την ελληνική ιστορία, απονεύρωσαν την ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση του λαού και εν τέλει παρέδωσαν στην κοινωνία, στρατιές αγραμμάτων και απαιδεύτων πολιτών, χωρίς εθνικά αντανακλαστικά. Αντίθετα, υποχρεούται να σφυρηλατήσει ακμαίο εθνικό φρόνημα στα ελληνόπουλα, φρόνημα που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Και αυτόν τον μεγαλεπήβολο στόχο θα τον επιτύχει μόνο εάν τα ελληνικά σχολεία όλων των βαθμίδων, διαθέτουν Ελληνόψυχους εκπαιδευτικούς, όμοιους με την ηρωίδα δασκάλα της Θράκης Χαρά Νικοπούλου, που δίδαξε το αξεπέραστο μεγαλείο του Ελληνισμού μέχρι και στους μουσουλμανόπαιδες της Θράκης, έγινε αγαπητή σε όλη την περιοχή, απέκτησε μεγάλη απήχηση και στο τέλος απειλήθηκε η ίδια της η ζωή από τους εγκάθετους πρακτορίσκους της Άγκυρας, που εδρεύουν στο Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή, μιας που το ελληνικό «προοδευτικό» κράτος, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ανήμπορο να αντιδράσει. Τέτοιους δασκάλους έχει ανάγκη το Έθνος των Ελλήνων. Σκαπανείς του πνεύματος και της εθνικής υπερηφάνειας. Όσοι πάλι αρέσκονται να χρησιμοποιούν τον ιερό χώρο του σχολείου, παριστάνοντας οικτρούς κομματάρχες και προπαγανδιστές ανθελληνικών ιδεωδών, προσφέρουν χείριστες υπηρεσίες και ως εκ τούτου δεν έχουν θέση στην ελληνική εκπαίδευση.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Παλιό το θέμα αλλά η ανάλυση ενδιαφέρουσα. Η εν λόγω νηπιαγωγός την οποία φρόντισαν αν υπερασπιστούν διάφοροι με την δικαιολογία ότι την καταγγελία την έκανε η ΧΑ προφανώς είναι διεθνίστρια (να υποθέσω ΣΥΡΙΖΑ ή Μαοϊκή;) Γενικά πολλοί ανώμαλοι στην εκπαίδευση ανήκουν στις πιο απίθανες σέκτες της Αριστεράς με προχωρημένες απόψεις. Μου έρχεται στο νου το συνάφι της Δραγώνα. 

Όπως επίσης ίσως δεν γνωρίζετε ότι ο θεσμός των παιδικών σταθμών και των νηπιαγωγείων μας έρχεται από την Σοβιετική Ρωσσία. Τυχαίο; Όχι. Η μητέρα έπρεπε νάναι στην παραγωγή και το παιδί να γαλουχείται με τις αρχές του κόμματος για να βοηθήσει την επανάσταση. Έτσι λοιπόν ακόμη και σήμερα που η ζωή αλλά και οι ιδρυτές πατέρες απόρριψαν τον κομμουνισμό ως ανεδαφικό κάποιοι ζουν τον μύθο τους στην σοβιετική Ελλάδα. 
Τέλος για άλλη μια φορά φαίνεται ότι το Σύνταγμα δεν αναγνωρίζει αλλοδαπούς  στην εθνική εκπαίδευση.  Αντ’ αυτού οι Έλληνες πληρώνουν για τα παιδιά των Αλβανών για να μπορούν οι Αλβανοί να μας βρίζουν και να μας ληστεύουν και να μας σκοτώνουν ανενόχλητοι.

 

 

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 363.352 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: