Φιλοπατρία

Αργήσαμε. Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να έχει τεθεί εκτός νόμου, ήδη.

Posted on: 1 Δεκέμβριος, 2012

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

 Ακούω τον τελευταίο καιρό ότι ο Βενιζέλος αναλαμβάνει λέει πρωτοβουλίες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ότι μπορεί κάνει ο άνθρωπος μπας και μπει στο πολίτικο κάδρο. Δεν θα εξετάσω εδώ αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή η όχι. Δεν είναι αυτός ο σκοπός των γραφόμενων μου. Εδώ θέλω να κάνω μια αντιπρόταση στο Βενιζέλο. Να εισηγηθεί να τεθεί εκτός νόμου το Πασόκ! Ναι μη γελάτε, σοβαρά μιλάω. Μπαίνω γρήγορα στο ψητό.

Τι πρόσφερε τα τελευταία χρόνια το Πασόκ στον Έλληνα πολίτη; Ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε λίγο από την προσφορά του.

Συμμετοχή μεγαλοστελεχών του σε κάθε είδους σκάνδαλο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Προφυλάκιση Τσοχατζόπουλου, σκάνδαλο υποβρυχίων, σκάνδαλο   Siemens , δημόσια παραδοχή Τσουκάτου ότι τα πήρε, κλάμα Μαντέλη για διακόσια ψωροχιλιάρικα που βρέθηκαν στο λογαριασμό του και ήτανε ένα μικρό δωράκι για τα μικροέξοδα του, απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ;  Και πόσα ακόμα σκάνδαλα που είναι ευρέως γνωστά και είτε κουκουλώθηκαν είτε δεν αποδείχτηκαν; (υπαρκτά όμως κατά κοινή παραδοχή).

Εισαγωγή της χώρας σε μηχανισμούς και μνημόνια καταπατώντας το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας. ΔΝΤ – Τρόικες και όλων των ειδών τα τρωκτικά ήρθανε εδώ μετά από επίσημη πρόσκληση της Κυβέρνησης Πασόκ και μας παρουσιάστηκαν ως σωτήρες. Μνημόνιο 1, μνημόνιο 2, χαράτσι μέσω ΔΕΗ,  φόροι, περαιώσεις κ.λ.π ήτανε επίσης κάποια από τα κατορθώματα του ΠΑΣΟΚ.

Μηδενική αντιεγκληματική πολιτική, έκρηξη της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, ανύπαρκτη δικαιοσύνη, γιγάντωση του αισθήματος ανασφάλειας του λαού, φτωχοποίηση μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού, απαξίωση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό είναι επίσης κάποια από τα κατορθώματα του πολιτικού συστήματος που το ΠΑΣΟΚ είχε συμμετοχή.

Αυτά και πολλά ακόμα, κινούμενα πάντα προς την ίδια κατεύθυνση (υποβάθμιση της χώρας και των πολιτών) είναι αυτά που το ΠΑΣΟΚ κατάφερε για τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Και ο λαός φυσικά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα αναγνώρισε σε κάποιο βαθμό. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν στο Πασόκ ποσοστό 5%. Ποσοστό όμως, που δυστυχώς ακόμα δίνει το δικαίωμα στο πολιτικό αυτό τέχνασμα της μεταπολίτευσης την εισαγωγή στη Βουλή. Φυσικά αυτό είναι προσωρινό, είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό τα ποσοστά του, θα του απαγορεύουν ακόμη και να ονειρεύεται τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου. Ο λαός θα το τοποθετήσει εκεί που ανήκει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Τα παραπάνω συνταγματολόγε Βενιζελε τι λες, είναι αρκετά για να τεθεί εκτός νόμου το Πασόκ;  Γνωρίζεις κι’ εσύ και όλοι στο Πασοκ ότι φτάνουν και περισσεύουν, η  ματαιοδοξία σας όμως σε συνδυασμό με τη φιλαρέσκεια σας  δεν σας επιτρέπουν να αντιληφτείτε πως κατοικείτε σε ένα πτώμα που βρίσκεται στο στάδιο της αποσύνθεσης.   Φυσικά το κόμμα σας το σκοτώσατε οι ίδιοι, με τις πολιτικές που ακολουθήσατε και τα συμφέροντα που επιλέξατε να εξυπηρετήσετε.

Δεν είμαι αιθεροβάμων να πιστεύω Βενιζέλε ότι θα κάνεις μια τέτοια πρόταση βέβαια. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι το Πασόκ διαλύεται. Δεν συμφωνώ με τον Λοβέρδο που λέει ότι το 5% ταπεινώνει, η ταπείνωση Λοβέρδε δεν ήρθε ακόμα, θα έρθει όμως και θα είναι πολύ σκληρή.

Θέλω τέλος να σας γνωρίσω ότι το πολιτικό τέλος του κόμματος σας αυτόματα συνεπάγεται και το πολιτικό τέλος των μεγαλοστελεχών του. Σίγουρα βέβαια, αυτά θα ψάξουν να βρουν σανίδα σωτηρίας σε άλλα κομματικά μορφώματα. Η ιδεολογία φυσικά για τους πρωταθλητές της πολιτικής επιβίωσης δεν παίζει κανένα ρόλο. Η ιστορία απέδειξε τον φιλοτομαρισμό σας. Αυτή τη φορά όμως οι φύλακες είναι ψυλλιασμένοι. Δεν θα σας αφήσουν να γίνεται για άλλη μια φορά κλέφτες των ονείρων τους.

Βενιζέλε μια επιλογή έχεις για να προσφέρετε εσύ και το κόμμα σου επιτέλους κάτι στον τόπο. Την επιλογή της αυτοκαταστροφής.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,175 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: