Φιλοπατρία

Η σάγκα του Σάμπυ συνεχίζεται…

Posted on: 10 Δεκέμβριος, 2012


Ο κ. Μιωνής, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ελλάδα, αλλά από το 2006 ζει και δραστηριοποιείται με έδρα το Τελ Αβίβ δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε η κα Παπανδρέου Τσάντ έχουν σχέση με τη λίστα, ενώ τόνισε ότι η κυριότητα του επίμαχου λογαριασμού ανήκει σε ιρλανδικό αμοιβαίο κεφάλαιο.

Πηγή

Η δική μου ερμηνεία; Ο κος Σάμπυ βρίσκεται στο Τελ Αβιβ για να ασφαλίσει τον πισινό του. Αυτό επειδή από την μια δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει για πολύ καιρό να είναι πιο «ίσος» από τους ίσους. Από την άλλη όσοι γνωρίζουν ξέρουν ότι:

Οι πλέον καταζητούμενοι διεθνείς εγκληματίες βρίσκουν ασφαλές λιμάνι στο Ισραήλ

Οι Εβραίοι εγκληματίες, είτε μαζικοί δολοφόνοι είτε γιγαντιαίοι απατεώνες, που καταζητούνται από άλλες χώρες, χορηγούνται αυτόματα την Ισραηλινή υπηκοότητα βάσει του «νόμου της επιστροφής». Κατά συνέπεια, δεν θα εκδοθούν ποτέ σε άλλα κράτη. Το εβραϊκό κράτος ενεργεί ως ασφαλές λιμάνι για τους χειρότερους ενόχους κάτω από τον ήλιο.

 

putin1


Ο Vladimir Putin, Πρόεδρος της Ρωσίας, είναι ο μόνος ηγέτης στον κόσμο που έχει το θάρρος να βάλει γιγαντιαίους Εβραίους παγκοσμιοποιητές και διεθνείς εγκληματίες σε κλουβί ενώ δικάζονται στη Μόσχα για τα μέγα εγκλήματα που αυτοί οι Εβραίοι έχουν διαπράξει. Τι ταπείνωση για το Εβραϊκό λόμπι. Φανταστείτε, ηγετικά μέλη του παγκόσμιου Εβραϊσμού παρουσιάζονται στο κοινό όπως τα εγκλωβισμένα ζώα. Ούτε ακόμη και ο Αδόλφος Χίτλερ δεν θα είχε τολμήσει να βάλει τέτοιους υψηλόβαθμους Εβραίους σε κλουβιά.

Οι καταζητούμενοι Ρώσσοι φυγάδες που βρίσκουν καταφύγιο στο Ισραήλ, απειλούν να σκιάσουν την ιστορική επίσκεψη του Πούτιν.

του JOSEF FEDERMAN συγγραφέα Associated Press

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 26 Απριλίου, 2005

Η παρουσία στο Ισραήλ μερικών από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες της Ρωσίας  απειλεί να καλύψει την ιστορική επίσκεψη αυτή την εβδομάδα του Πρόεδρου Vladimir Putin. Τρεις δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες πετρελαίου, ένας μεγιστάνας εκδόσεων και ένας πρώην σύμμαχος του Πούτιν έχουν όλοι λάβει κατοικία στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια καθώς η Ρωσία επιδίωκε τις συλλήψεις τους, οι ανώτεροι υπάλληλοι στη Μόσχα. Την παραμονή της άφιξης την Τετάρτη του Πούτιν ως ο πρώτος Ρώσος ή σοβιετικός ηγέτης για να επισκεφτεί το Ισραήλ, και οι δύο κυβερνήσεις υποβάθμισαν οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με τους επιχειρηματίες. Οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι παραχώρησαν ότι ο Πούτιν ίσως θίξει το θέμα, αλλά επισήμαναν ότι ο πρωθυπουργός Ariel Sharon επιμένει ότι δεν θα παραδώσει τα καταζητούμενα άτομα.

«Είναι ισραηλινοί πολίτες και αυτό είναι,» είπε ο Asaf Shariv, ένας εκπρόσωπος του Sharon.

Το Ισραήλ και η Ρωσία είχαν στενές σχέσεις από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Και οι δύο περιλαμβάνονται σε μάχες ενάντια στους ισλαμικούς μαχητές, και συνδέονται από τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ρώσων μεταναστών που ζουν τώρα στο Ισραήλ.

Αλλά οι δεσμοί έχουν ενταθεί σχετικά με την προγραμματισμένη πώληση της Ρωσίας αντιαεροπορικών πυραύλων στη Συρία, ένα εχθρό του Ισραήλ. Οι ισραηλινοί αξιωματούχοι διέψευσαν φήμες ότι μπορεί να διαπραγματευτούν για να εκδώσουν τους πρόσφυγες σε αντάλλαγμα η Ρωσία να απορρίψει τη διαπραγμάτευση των όπλων.

chodorkowski_cage

Γιγαντιαίοι Εβραίοι παγκοσμιοποιητές και διεθνείς εγκληματίες όπως ο Mikhail Khodorkovsky (φωτογραφία) σε κλουβί ενώ δικάζεται στη Μόσχα.


Η επίσκεψη του Πούτιν συμπίπτει επίσης με τη σχεδιασμένη ετυμηγορία της Τετάρτης της δίκης για φοροδιαφυγή και απάτη στη Ρωσσία του πλούσιου Εβραίου επιχειρηματία Mikhail Khodorkovsky (Μιχαήλ Χοντορκόφσκυ), πρώην επικεφαλής του γίγαντα πετρελαίου Yukos (Γιούκος).

Ενώ ο Πούτιν πετά την περίπτωση ως απλή προσπάθεια κατά της διαφθοράς, μερικοί άνθρωποι βλέπουν αντισημιτικούς χαμηλούς τόνους στην εκστρατεία του ενάντια στο Χοντορκόφσκυ και άλλους Εβραίους μεγιστάνες.

«Το σκάνδαλο Yukos είχε πολιτικές και ίσως εβραϊκές ρίζες,»
είπε ο Roman Bronfman, ένας ισραηλινός νομοθέτης που μετανάστευσε από τη Σοβιετική Ένωση το 1980.

Οι τρεις ανώτεροι υπάλληλοι πετρελαίου που ζουν στο Ισραήλ οι Leonid Nevzlin, Mikhail Brudno και Vladimir Dubov είναι πρώην συνεργάτες του Khodorkovsky και όλοι καταζητούνται από η Ρωσία με κατηγορίες απάτης. Τα άτομα, που όλα εμφανίστηκαν στον κατάλογο Forbes των παγκόσμιων δισεκατομμυριούχων το 2004, είναι τώρα διευθυντές της ομάδας Menatep, μια επιχείρηση εκμετάλλευσης που κατέχει το 60 τοις εκατό των υπολειμμάτων της αποσυναρμολογημένης αυτοκρατορίας Yukos.

Οι αξιωματούχοι της Menatep δεν έκαναν σχόλιο στην επίσκεψη του Putin, και μια εκπρόσωπος για τον Nevzlin, που καταζητείται από τη Ρωσία σε μια υποτιθέμενη περίπτωση δολοφονίας επίσης,είπε ότι δεν θα είχε κανένα σχόλιο μέχρι μετά την ετυμηγορία στην περίπτωση του Khodorkovsky.


Επίσης με σπίτια στο Ισραήλ είναι οι Vladimir Gusinsky, ένας μεγιστάνας των ΜΜΕ που διέφυγε από την Ρωσία αφού κατηγορήθηκε με οικονομικά παραπτώματα σε έναν έλεγχο που θεωρείται ευρέως ως τιμωρία για την κριτική κάλυψη του Putin από τον τηλεοπτικό σταθμό του, και Boris Berezovsky, κάποτε ένας με εσωτερική πληροφόρηση του Κρεμλίνου που κατηγορήθηκε με απάτη μετά από φιλονικία με τον Putin. Και τα δύο άτομα ξοδεύουν τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο εξωτερικό.

Οι πέντε καταζητούμενοι επιχειρηματίες μετανάστευσαν βάσει του νόμου «της επιστροφής,» του Ισραήλ που χορηγεί την αυτόματη υπηκοότητα σε οποιοδήποτε Εβραίο.

Το ζήτημα της έκδοσης των Εβραίων είναι πάντα ευαίσθητο στο Ισραήλ, το οποίο δημιουργήθηκε μετά από το ναζιστικό ολοκαύτωμα ως λιμάνι για τους Εβραίους. Η παράδοση κάποιου στη Ρωσία θα ήταν ιδιαίτερα σκληρή για τον Sharon, επειδή η Σοβιετική Ένωση αρνήθηκε για δεκαετίες να αφήσει τους Εβραίους πολίτες της να φύγουν από τη χώρα.

«Δεν σκοπεύω να παραδώσω κανένα,» είπε ο Sharon στην καθημερινή Yediot Ahronot. «Από τις ημέρες της νειότης μου, έχω αντιταχθεί στην παράδοση των Εβραίων. Το λέω αυτό με το σαφέστερο δυνατό τρόπο.»

Ο Berezovsky, που είπε ότι δεν κατέχει πλέον την ισραηλινή υπηκοότητα (ΣτΜ: έχει το καθεστώς του πολιτικού πρόσφυγα στην Αγγλία και πρόσφατα κινδύνεψε να το χάσει) αλλά ξοδεύει σημαντικό χρόνο στη χώρα, είπε ότι βρήκε τα σχόλια του Sharon καθησυχαστικά. «Δεν φοβάμαι τον Πούτιν καθόλου, «είπε από τη Μεγάλη Βρετανία, όπου ζει σε εξορία.

Ο Πούτιν ο οποίος δεσμεύτηκε να καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό στη Ρωσία, δεν θα επιδιώξει την έκδοση των φυγάδων, είπε ένας αξιωματούχος της υπηρεσίας Τύπου του, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο ισραηλινός νομοθέτης Yuval Steinitz, πρόεδρος των εξωτερικών υποθέσεων και της Επιτροπής Άμυνας, είπε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Ρωσία την προηγούμενη εβδομάδα, οι κορυφαίοι Ρώσοι αξιωματούχοι δεν ανέφεραν ποτέ τους φυγάδες.

«Υπήρξε αφθονία των ευκαιριών να γίνει, και κανένας δεν το ανέφερε, είπε. «Μου φαίνεται ότι κανένας δεν το θεωρεί πραγματικά αυτό ένα πραγματικό εμπόδιο.»

Ο Αλέξανδρος Shumilin, ένας Μεσανατολικός αναλυτής στο ινστιτούτο της Μόσχας στις ΗΠΑ της και το Καναδά, είπαν ότι ο Πούτιν είναι πιθανό να μιλήσει για τους επιχειρηματίες, γνωστούς στη Ρωσία ως «ολιγάρχες». Αλλά πρόσθεσε ότι το Κρεμλίνο καταλαβαίνει ότι η έκδοση είναι αδύνατη.

Η πραγματική πρόθεση του Πούτιν είναι να στείλει μια προειδοποίηση στους φυγάδες να μείνουν έξω από τις ρωσικές υποθέσεις, είπε ο Shumilin.Ο Nevzlin, παραδείγματος χάριν, έχει μιλήσει για τη χρηματοδότηση των ομάδων αντιπολίτευσης στη Ρωσία.

«Η ενίσχυση των επαφών σε ένα επίσημο επίπεδο θα ληφθεί υπόψη από τους ίδιους τους ολιγάρχες,» είπε ο Shumilin. «Ο στόχος θα ήταν να περιοριστεί η ζημία που οι ολιγάρχες μπορούν να κάνουν.»

Copyright 2005 The Associated Press. All rights reserved. This material
may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed.

Για τους αγγλομαθείς περισσότερα για τον Boris_Berezovsky εδώ. Δείτε επίσης http://www.bollyn.com/the-zionist-criminal-network/

1 Response to "Η σάγκα του Σάμπυ συνεχίζεται…"

«Η άγνοια των πλατιών μαζών για την εσωτερική φύση του Οβριού, η έλλειψη του ένστικτου και στενοκεφαλιά της ανώτερης τάξης μας, κάνουν ημάς τους υπόλοιπους ένα εύκολο θύμα σ’ αυτήν την εβραϊκήν εκστρατεία ψεμμάτων.
Από την έμφυτη δειλία τους οι ανώτερες τάξεις στρέφονται μακριά από έναν απλό άνθρωπο, την στιγμή που ο Οβριός του επιτίθεται με ψέματα και συκοφαντίες, ενώ οι πλατιές λαϊκές μάζες από βλακεία ή απλότητα πιστεύουν τα πάντα. Οι κρατικές αρχές διατηρούν οι ίδιες μια περιέργη σιωπή, ή το άλλο που κάνουν συνήθως ώστε να θέσουν ένα τέλος στην οβραϊκή εκστρατεία δυσφήμησης κάποιου, διώκουν αυτόν τον κάποιο, θύμα του οβριού, που πράττοντας ούτως, ο ξεφτιλισμένος δημόσιος λειτουργός θέλει να «περάση» στην κοινωνία σαν εφαρμογή του νόμου και της τάξης
Σιγά-σιγά ο φόβος του μαρξιστικού όπλου του Oβραϊσμού κατεβαίνει σαν εφιάλτης στο μυαλό και την ψυχή των αξιοπρεπών και εντίμων ανθρώπων. Αρχίζουν να τρέμουν μπρός από το τρομερό εχθρό και ως εκ τούτου έχουν γίνει το τελικό θύμα του.
Η Κυριαρχία του Οβριού στην δημόσια ζωή φαίνεται τόσο σίγουρη, που τώρα όχι μόνο μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του Οβριό και πάλι, αλλά αδίστακτα παραδέχεται το απόλυτο εθνικό και πολιτικό σχέδιό του. Ένα τμήμα της φυλής του, ομολογεί ανοιχτά πλέον ότι είναι ένας ξένος λαός, αλλά ακόμη και εδώ ψεύδονται. Γιατί, ενώ οι Σιωνιστές προσπαθούν να κάνουν το υπόλοιπο του κόσμου να πιστέψη ότι η εθνική συνείδηση ​​του Οβριού κοίτεται στην ικανοποίησή για τη δημιουργία μιάς εθνικής στέγης εντός του Παλαιστινιακού κράτους, ο Οβριός και πάλι κοροϊδεύει πονηρά το ηλίθιο ακροατή του. Δεν τίθεται καν στο μυαλό τους η δημιουργία ένός οβρέϊκου κράτους στην Παλαιστίνη με σκοπό να ζήσουν ειρηνικά εκεί. Το μόνο που θέλουν είναι μια Μόνιμη Έδρα-Καταφύγιο με απώτερο σκοπό την προστασία των εγκληματιών τους, με δικά της κυριαρχικά δικαιώματα και μακριά από την παρέμβαση άλλων κρατών και την Διεθνή Δικαιοσύνη: Θέλουν ένα καταφύγιο για τους φυγόδικους, ελεεινούς αχρείους οβριούς και ένα πανεπιστήμιο για εκκολαπτόμενους απατεώνες.»

Ποιος τοπε αυτο; Ο ευρων αμοιφθησεται με τρεις ντουζινες μανταλακια

Πατρικιος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,849 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: