Φιλοπατρία

Δείτε πως οι Αμερικανοί ορθώνονται για να τηρήσουν το Σύνταγμά τους

Posted on: 4 Ιανουαρίου, 2013

Πεζοναύτης λέει στην Feinstein…’Βάλε το προσχέδιο για τα  όπλα!’

Άρθρα της Εβραϊκής Ατζέντας

Πεζοναύτης λέει στην Feinstein…

‘Βάλε το προσχέδιο για τα όπλα!’

Του Αδελφού Ναθαναήλ Κέιπνερ, Copyright 2012

January 2, 2013

Τα άρθρα μπορούν να Αναπαραχθούν Μόνο με την Συγγραφή του Αδελφού Ναθαναήλ Κέιπνερ

& Σύνδεσμος στα Αληθινά Εβραϊκά Νέα (SM)

Υποστηρίξτε το Ίδρυμα του Αδελφού Ναθαναήλ!

Online donation system by ClickandPledge

‘Η Στείλτε την Συνδρομή σας στο:

The Brother Nathanael Foundation, PO Box 1242, Frisco CO 80443

E-mail: brothernathanaelfoundation@yahoo.com

___________________________________

Η ΕΒΡΑΪΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ DIANNE FEINSTEIN παίρνει επιτέλους κάποια καλά πληρωμένη απάντηση για το επικείμενο προσχέδιο της Ελέγχου των όπλων.

Με το σχέδιο της να εισαγάγει ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση των πολεμικών όπλων, η Feinstein θα εφαρμόσει ένα Εθνικό Μητρώο  ΟΛΩΝ των υφιστάμενων όπλων, ακόμη και εκείνων που κατέχονταν ΠΡΙΝ από το προδοτικό προσχέδιό της.

Το γεγονός ότι το Εθνικό Μητρώο της Feinstein απαιτεί ένα πλήρη αναδρομικό έλεγχο του ιστορικού των ιδιοκτητών  των ήδη νόμιμα κατεχόμενων όπλων σημαίνει ότι τα όπλα μπορεί να ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ, αν ο έλεγχος του ιστορικού δεν κατέχει συγκέντρωσης με την Feinstein και τους φίλους. Το προσχέδιο της Feinstein καλεί για:

Εγγραφή του ιδιοκτήτη & οποιουδήποτε μεταφερόμενου προσώπου

Θετική ταυτοποίηση με Φωτογραφία & δακτυλικά αποτυπώματα

Εγγραφή Τύπου & Σειριακού αριθμού του πυροβόλου όπλου

Πιστοποίηση από την Τοπική Αστυνομία της προσωπικής ταυτότητας και της Νομιμότητας όπλου

Υποχρεωτική χρέωση για εγγραφή

Δείτε ολόκληρη την ιστορία  Εδώ &  εδώ.

Τώρα κάποιοι τύποι σαν τον Λένιν, τον Τρότσκι και τον Στάλιν δεν θα ήταν πολύ περήφανοι για την Feinstein και την ανάσταση του εβραϊκού Μπολσεβίκικου προγράμματος του πλήρους αφοπλισμού του αμερικανικού προλεταριάτου; (Αυτή θα πρέπει να φυλακιστεί για ΠΡΟΔΟΣΙΑ.)

ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΛΕΕΙ στην Feinstein…‘ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ Π ..ο σου!’

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΔΚΝΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ JOSHUA BOSTON έχει γίνει ένας Αμερικανός ήρωας σχεδόν εν μία νυκτί.

Μετά την ανάρτηση μιας Ανοικτής Επιστολής προς την γερουσιαστή Feinstein στην ιστοσελίδα iReport του CNN την περασμένη εβδομάδα γνωστοποιώντας στην Feinstein ότι δεν θα υποκύψει στο δρακόντειο νόμο της που τον απογυμνώνει από τα δικαιώματα του της δεύτερης τροποποίησης, η επιστολή του Μπόστον έχει πλέον πάρει διαστάσεις επιδημίας.

Ο βετεράνος πεζοναύτης, Τζόσουα Μπόστον, ο οποίος είχε αναπτυχθεί στο Αφγανιστάν από το 2004 έως το 2005, ενημέρωσε την Feinstein ότι δεν θα εγγράψει τα όπλα του, ούτε ο ίδιος πιστεύει ότι η Feinstein (και οι όμοιοί της) έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από αυτόν να το κάνει από τη στιγμή που δεν είναι «χωρικός» της Feinstein, αλλά μάλλον, αυτή υπόκειται σε αυτόν και σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες. Μπράβο!

Η Επιστολή «Όχι Κυρία» του πρώην Πεζοναύτη Τζόσουα Μπόστον έχει ως εξής:

Γερουσιαστή Dianne Feinstein,

Δεν θα εγγράψω τα όπλα μου αν αυτό το νομοσχέδιο θα περάσει, όπως δεν πιστεύω ότι είναι σωστό η κυβέρνηση να ξέρει τι κατέχω.

Επίσης, δεν νομίζω ότι είναι φρόνιμο να σας πω τι μου ανήκει, έτσι ώστε να μπορούν να παρθούν από μένα από μια ομάδα ανθρώπων που απολαμβάνουν ένοπλη προστασία ωστόσο αν έχω το ίδιο με κατηγορούν για έγκλημα.

Κυρία μου έχετε υπερβεί μια γραμμή που δεν είναι της δικαιοδοσίας σας. Είμαι ένας βετεράνος 8 ετών του σώματος των Πεζοναυτών, και δεν θα έχω κάποια γυναίκα που διακηρύσσει το κακό από ένα άψυχο αντικείμενο, που όμως η ίδια φέρει, να μου πει ότι δεν μπορεί να έχω ένα.

Δεν είμαι υπήκοος σας. Είμαι ο άνθρωπος που σας κρατά ελεύθερη. Δεν είμαι υπηρέτης σας. Είμαι το πρόσωπο που υπηρετείτε. Δεν είμαι χωρικός σας. Είμαι η σάρκα και το αίμα της Αμερικής.

Είμαι ο άνθρωπος που πολέμησε για την πατρίδα μου. Είμαι ο άνθρωπος που έμαθε. Είμαι ένας Αμερικανός. Δεν θα μου πείτε ότι εγώ πρέπει να εγγράψω το ημιαυτόματο μου AR-15, λόγω των ενεργειών κάποιου κακού ανθρώπου.

Δεν θα αφοπλιστώ για να ταιριάξω με το φόβο που έχει εγκατασταθεί από τα μέσα ενημέρωσης και την εκστρατεία παραπληροφόρησης σας κατά του αμερικανικού κοινού.

Εμείς, ο λαός, αξίζουμε καλύτερα από σας.

Υποβλήθηκε με εκτίμηση,

Τζόσουα Μπόστον

Cpl, United States Marine Corps

ΔΚΝΣ, Σώμα των Πεζοναυτών ΗΠΑ

2004-2012 Δείτε ολόκληρη την ιστορία εδώ & εδώ.

ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να σταθεί απέναντι στην Feinstein και τους ομοθρήσκους της στην εβραϊοκινούμενη ατζέντα τους για το κουρέλιασμα της Δεύτερης Τροποποίησης.

Αυτά τα μέλη της ίδιας φυλής απλά δεν ξέρουν το ως εδώ και μη παρέκει.

Για τώρα με την δημοσίευση του New York Times, “Ας εγκαταλείψουμε το Σύνταγμα,” που έγραψε ο εβραίος καθηγητής, Louis Seidman, το πήρε το ποτάμι (το μυστικό φανερώθηκε): Οι Εβραίοι ΜΙΣΟΥΝ τις ελευθερίες μας.

Είναι να απορεί κανείς που το ρητό, “οι Εβραίοι είναι Δυστυχία μας,” κυκλοφορεί όλο και πιο πολύ από μήνα σε μήνα, από εβδομάδα σε εβδομάδα, και τώρα, από μέρα σε μέρα…

Και πως μου φαίνεται σαν να βλέπω τον θηλυκό Σόρος.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,793 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: