Φιλοπατρία

ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ των αστυνομικών υπηρεσιών

Posted on: 10 Ιανουαρίου, 2013

Επιτυχία ή φιάσκο;

Σκεπτικισμός στην Αστυνομία, σε σχέση με την εμπλοκή αστυνομικών στο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών. Τελικά εξαρθρώθηκαν και τα… δίκτυα πληροφοριών;

Αναδημοσιεύουμε το ακόλουθο ρεπορτάζ απ’ την εφημερίδα «Επενδυτής», εκτιμώντας ότι η διάσταση που προβάλει, θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά την ηγεσία του αρμοδίου Υπουργείου. Στην εφημερίδα «Συνείδηση» αυτό ακριβώς είχε ως πρώτο σχόλιο επισημανθεί, ότι δηλαδή «η μεγάλη επιτυχία της Θεσσαλονίκης… κατέστρεψε ένα ολόκληρο δίκτυο πληροφοριοδοτών, που αναμφίβολα θα οδηγούσε σε νέες και σημαντικές συλλήψεις εμπόρων. Συλλήψεις και εξαρθρώσεις κυκλωμάτων που για να επιτευχθούν, οι υπηρεσίες Δίωξης εννοείται πως θα πρέπει να βρουν την άκρη του νήματος, μέσα στον ίδιο το χώρο. Ότι ακριβώς δηλαδή έκανε και η Δίωξη του Αγρινίου. Εκτός κι αν υπάρχει άλλος τρόπος μαγικός, να εντοπίζει κανείς τα κυκλώματα…»

Σε κάθε περίπτωση ο σκεπτικισμός είναι έντονος και πολλοί πλέον συμφωνούν πως με την «αποκάλυψη» του κυκλώματος, ένα ολόκληρο δίκτυο πληροφοριών και πιθανότατα επιχειρήσεις, τινάχτηκαν στην κυριολεξία στον αέρα και πολύ δύσκολα θα βρεθούν πληροφοριοδότες αλλά και αστυνομικοί που θα ρισκάρουν για να δουν τελικά τις συνομιλίες τους «στα μανταλάκια». Το πλήγμα που πραγματικά υπέστη γενικότερα η Δίωξη Ναρκωτικών στη χώρα μας, απομένει να το δούμε το επόμενο διάστημα

Του ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ – Εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (Παρασκευή 4 – Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013)

«ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ των αστυνομικών υπηρεσιών και οι σκοτεινές σχέσεις του υποκόσμου με την Αστυνομία αναδεικνύονται από τις τελευταίες έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τη διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα μας.

Αν και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας, μίλησε για εξάρθρωση ενός τεράστιου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και για τεράστια επιτυχία της Αστυνομίας, οι ίδιοι οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό το όλο θέμα, δεδομένου ότι η εμπλοκή ορισμένων συναδέλφων τους – με βάση τα όσα έγιναν γνωστά από τις επίσημες ανακοινώσεις – δεν διευκρινίζεται σε τι βαθμό συνιστά διαφθορά χαρακτήρα και άλλες επίμεμπτες συμπεριφορές με κίνητρο τον χρηματισμό ή αν πρόκειται για την προσπάθειά τους να συλλάβουν άλλους εμπόρους ναρκωτικών, κατά τη συνήθη αστυνομική πρακτική.

Όπως λένε, το γεγονός ότι η ίδια η ηγεσία της Αστυνομίας έθεσε σε διαθεσιμότητα αμέσως τα τρία μόνο από τα επτά φερόμενα ως μέλη της πολυμελούς σπείρας εμπορίας ναρκωτικών, ενώ οι ποσότητες ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ήταν επίσης ελάχιστες (ανεπισήμως γίνεται λόγος για περίπου 100 γραμμάρια διαφόρων ειδών), ίσως δικαιολογεί εκείνους που κρατούν αποστάσεις.

Αναμένουν δε να λάμψει η αλήθεια, όταν και όποτε εξεταστεί επ’ ακροατηρίω η εγκληματική δράση των συναδέλφων τους. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες βαρύγδουπες ανακοινώσεις περί μαζικής εμπλοκής αστυνομικών σε κυκλώματα ναρκωτικών, εκβιαστών κ.λ.π. εξελίχτηκαν σε φιάσκο.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση η οποία ενέχεται στην εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία.

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 58 άτομα, από τα οποία 51 ιδιώτες (οι περισσότεροι χρήστες), καθώς και επτά αστυνομικοί. Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 29 άτομα, μεταξύ των οποίων τα δύο ηγετικά μέλη της οργάνωσης και 3 αστυνομικοί, ενώ αναζητούνται άλλα εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και το τρίτο ηγετικό μέλος της. Άλλα πέντε μέλη βρίσκονται έγκλειστα σε διάφορες φυλακές, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει δέκα άλλους πολίτες και τέσσερις ακόμα αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι η εμπλοκή ορισμένων κατηγορούμενων αστυνομικών, σύμφωνα με όσα οι ίδιοι υποστηρίζουν, σχετίζεται με την εκ του νόμου προβλεπόμενη «συνεργασία» με άτομα που ήδη κατηγορούνται για ναρκωτικά και είναι διατεθειμένα να δώσουν πληροφορίες προκειμένου να επιτευχθεί η εξάρθρωση σοβαρότερων συμμοριών.

Αυτό δεν εμπόδισε βέβαια τον κ. Δένδια να μιλήσει για ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και να ανακοινώσει ότι «η πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας είναι μία ακόμη ένδειξη της προσήλωσης της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών και των ανδρών που υπηρετούν σε αυτή στο έργο που η πολιτεία τους εμπιστεύθηκε και της αφοσίωσής τους στην προστασία του κοινωνικού συνόλου».»

1 Response to "ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ των αστυνομικών υπηρεσιών"

εντάξει είναι αυτό που ρώτησες… μην ανησυχείς, έβαλα και δεύτερο…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.233 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: