Φιλοπατρία

Δεν πιστεύω στα μάτια μου!

Posted on: 15 Ιανουαρίου, 2013

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί μια Αθηναία δικηγόρος που συνελήφθη μέσα στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι τα έγγραφα που προσκόμισε για να υποβάλλει αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου για έναν αλλοδαπό τον οποίο συνόδευε ήταν πλαστά!

Η δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως τα έγγραφα ήταν πλαστογραφημένα και υποστήριξε ότι την παραπλάνησε ένας Πακιστανός που ήταν μαζί της ως διερμηνέας του ενδιαφερόμενου για το άσυλο ομοεθνούς του. Όμως, ο διερμηνέας ισχυρίστηκε ότι εκείνος δεν είχε ιδέα, αλλά η δικηγόρος γνώριζε για την πλαστότητα των εγγράφων!

Μετά  από αυτά, συνελήφθησαν και οι  τρεις και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που άσκησε δίωξη στον Πακιστανό λαθρομετανάστη για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ η δικηγόρος και ο διερμηνέας κατηγορούνται για συνέργεια στην πλαστογραφία. Με εξαίρεση τον πρώτο που κρατείται, οι άλλοι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι ως τη δίκη τους με εντολή της εισαγγελέως Εφετών Καλαμάτας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αν δεν πήρε θέση ο ΔΣΑ να του ζητηθεί να πάρει θέση. Αρκετά κράτησε η κομπίνα με τα «αδέλφια» μας τους λάθρο και την Συριζαίϊκη μαφία που τους προωθεί  και τους καλύπτει.
Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να χορηγείται άσυλο στους Πακιστανούς. Έχουν μια ισλαμική δημοκρατία με ειδική «θέση» για την γυναίκα και μηδενικά δικαιώματα στου γκέυ. Οι γκέυ συριζαίοι που τους υποστηρίζουν να πάνε στο Πάκισταν.
Αλλά μην κρατάτε την αναπνοή σας. Το παρακράτος θα φροντίσει και πάλι για να βγάλει καθαρούς τους προδότες που υποσκάπτουν τα θεμέλια της πατρίδας.

3 Σχόλια to "Δεν πιστεύω στα μάτια μου!"

[…] ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ: Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Αν δεν πήρε θέση ο ΔΣΑ να του ζητηθεί να πάρει θέση. Αρκετά κράτησε η κομπίνα με τα “αδέλφια” μας τους λάθρο και την Συριζαίϊκη μαφία που τους προωθεί και τους καλύπτει. Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να χορηγείται άσυλο στους Πακιστανούς. Έχουν μια ισλαμική δημοκρατία με ειδική “θέση” για την γυναίκα και μηδενικά δικαιώματα στους γκέυ. Οι γκέυ συριζαίοι που τους υποστηρίζουν να πάνε στο Πάκισταν. Αλλά μην κρατάτε την αναπνοή σας. Το παρακράτος θα φροντίσει και πάλι για να βγάλει καθαρούς τους προδότες που υποσκάπτουν τα θεμέλια της πατρίδας. […]

Δεν τους λενε …..γκεϊ.
Πουσταραδες τους λενε.
Αυτοι δηλ. που ειναι ικανοι να πουλησουν τα παντα για βαλουν ενα πεος καποιου αλλου στον πρωκτο τους

Μη παραποιητε την Ελληνικη γλωσσα.

[…] ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ: Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Αν δεν πήρε θέση ο ΔΣΑ να του ζητηθεί να πάρει θέση. Αρκετά κράτησε η κομπίνα με τα “αδέλφια” μας τους λάθρο και την Συριζαίϊκη μαφία που τους προωθεί και τους καλύπτει. Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να χορηγείται άσυλο στους Πακιστανούς. Έχουν μια ισλαμική δημοκρατία με ειδική “θέση” για την γυναίκα και μηδενικά δικαιώματα στους γκέυ. Οι γκέυ συριζαίοι που τους υποστηρίζουν να πάνε στο Πάκισταν. Αλλά μην κρατάτε την αναπνοή σας. Το παρακράτος θα φροντίσει και πάλι για να βγάλει καθαρούς τους προδότες που υποσκάπτουν τα θεμέλια της πατρίδας. […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,270 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: