Φιλοπατρία

Παρακράτος;

Posted on: 15 Ιανουαρίου, 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !!!

Πώς φθάσαμε στην σημερινή επίθεση με όπλα ( καλάσνικοφ και ένα 38άρι περίστροφο special) στα γραφεία του κόμματος της Ν.Δ.; Και μπαίνω έτσι στο θέμα που απασχόλησε ΣΟΒΑΡΑ την πλειοψηφία των πολιτών, πολιτικών, κομμάτων και ΜΜΕ, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή ΞΑΦΝΙΚΑ ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει παρακρατικούς έως και ακροδεξιούς στις τελευταἰες τρομοκρατικές επιθέσεις…Και όχι γιατί θέλω να στοχοποιήσω, ως υπεύθυνους κάποιους συγκεκριμένους, αλλά για έναν και μόνον λόγο : Να μην μας δουλεύουν ψιλό γαζί, τόσο οι πολιτικάντηδες όσο και οι αρμόδιοι «αναλυτές» δημοσιογράφοι οι οποίοι ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ αυτά που λέει ΚΥΡΙΩΣ ο Συριζα αλλά και η κρατούσα εξουσία της συγκυβέρνησης: Δηλαδή ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΗΣΤΟ, χωρίς να έχουν καθόλου διάθεση να σκύψουν σοβαρά στο θέμα αναλύοντάς το και υποδεικνύοντας εκείνους που ωφελούνται τόσο από παρόμοιες ενέργειες,  που βολεύουν τις εκάστοτε περιστάσεις, όσο και αυτή την ίδια την ύπαρξη των οργανώσεων που πολύ συγκεκριμένα κέντρα τις  συντηρούν…
Όλα ξεκίνησαν από την εκκένωση της περίφημης βίλας ! Ο κουρνιαχτός που σηκώθηκε μετά από εκείνη την εκκαθάριση δείχνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το κόμμα του κ. Τσίπρα! Σχεδόν στο σύνολό τους οι βουλευτές του ξεσπάθωσαν λάβροι κατά του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, με την έως κουραστικής μονοτονίας επαναλαμβανόμενη έκφραση περί «πολιτιστικών κέντρων» τις γιάφκες των αναρχοεξτρεμιστών!!!

Απειλές μέσα από την βουλή,  χωρίς ίχνος ντροπής και με θράσος χιλίων πιθήκων, ακόμη και με εμφύλια σύρραξη !!!

Στην συνέχεια έρχεται η σύλληψη 29χρονου για συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» πριν 5 ημέρες, αλλά και μια 25χρονη προ τριημέρου, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει βαρύ κατηγορητήριο αφού όχι μόνο κατηγορείτε για:  συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή στην οργάνωση, αλλά και για λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη πολεμικών τυφεκίων και άλλου πολεμικού υλικού.
Οι δε πορείες «διαμαρτυρίας» οι ανακαταλήψεις των κτηρίων, οι «επιδρομές» των αναρχοάπλυτων στην ΓΑΔΑ, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και οι συνεχείς βαρβαρικές εμφανίσεις στους δρόμους των ορδών και μετά έρχονται οι επιθέσεις!!! Γκαζάκια, εμπρησμοί και σήμερα οι πυροβολισμοί! Ο συμβολισμός των οποίων καταδεικνύει και το μέγεθος του που προσβλέπουν οι συγκεκριμένοι ή πού θέλουν κάποιοι να οδηγήσουν τα πράγματα…
Και για να θυμηθούμε την ιστορία, η οποία καθόλου μακριά δεν είναι, τριάντα δυο χρόνια έχουν περάσει από την αρχή του τέλους για την Ελλάδα όπως την ξέραμε, όπως την ζούσαμε, όπως ΕΜΕΙΣ την θέλαμε… Οι εμπρησμοί των πολυκαταστημάτων που χτύπησε στην ρίζα του το ελληνικό εμπόριο και έφερε τα πολυκαταστήματα των πολυεθνικών, και την αφαίμαξη του ελληνικού πλούτου στο εξωτερικό, η οποία  καλά κρατεί έως σήμερα, ήταν οι πρώτες ενδείξεις μιας «τακτικής» που θα ακολουθούσε με τις τρομοκρατικές ομάδες και παρα-ομάδες, να διαφεντεύουν την ζωή του τόπου, σε καίριες για την χώρα στιγμές, αλλά και λειτουργώντας ως μοχλός πίεσης εκεί και όπου οι καιροί το απαιτούσαν …!
Θυμάστε το «αγκάλιασμα», τρόπον τινά, του ΠΑΣΟΚ με εκείνες τις ομάδες; Μέχρι που ευθέως είχαν κατηγορήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου πως είναι ο αφανής αρχηγός της 17 Ν. !!! Και τότε με τους εμπρησμούς, ο Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως (και με ρεύμα ΜΕΓΑΛΟ προς την κατάληψη της εξουσίας- τι μου θυμίζει άραγε;) έκανε λόγο για παρακράτος: « η κυβέρνηση, επιτρέπει σε παρακρατικά και εγκληματικά στοιχεία να επιδίδονται σε καταστροφές που θίγουν επαγγελματίες και εργαζόμενους, καθώς και τη γαλήνη του κόσμου», έλεγε!

«…Μετά και το χθεσινό κρούσμα βίας, που αναδύει ένα άρωμα παρακρατικής τρομοκρατίας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν κατά μέρους την προσπάθεια της πολιτικής εκμετάλλευσης και να συνειδητοποιήσουν ότι απειλείται η δημοκρατία…» είναι η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση σήμερα στα γραφεία της Ν.Δ. !
Πάλι το παρακράτος μπροστά μας!!! Πανομοιότυπες δηλώσεις σε τελείως διαφορετικές χρονικές στιγμές, αλλά με ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ: μια άλλη αλλαγή είναι προ των πυλών και δυστυχώς και αυτή ΠΑΛΙ αφορά την Πατρίδα μας… Λαμβανομένου υπ’ όψιν πως ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ δεν είναι τα ταξιδάκια και οι συναντήσεις του κ. Τσίπρα ανά την υφήλιο!!!

Μα πόσο τυχαία μπορεί να είναι όλα αυτά;…

Με τον Ανδρέα Παπανδρέου από το 1981 και έως το 2010 ζήσαμε την γενική ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ από τον πολιτικό κόσμο, το ελληνικό δημόσιο, κάθε έκφραση και έκφανση του Κράτους και της ελληνικής κοινωνίας… Με τον κ. Τσίπρα έχουμε άλλη δόση, ακόμη πιο ΠΙΚΡΗ !!! Και πολύ εύκολα μπορεί κανείς να το αντιληφθεί αν και μόνον κοιτάξει τις βασικές αρχές του κόμματος των δεκάδων συνιστωσών:
Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους («Οι Ηνωμένες Πολιτείες τάσσονται εναντίον μονομερών ενεργειών από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα της κατάθεσης συντεταγμένων στα Ηνωμένα Έθνη για τα εξωτερικά όρια της υφαλοκρηπίδας, καθώς και για τη μονομερή ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, απαντώντας σε ερώτημα του «Βήματος» με αφορμή το αποκλειστικό δημοσίευμα της περασμένης εβδομάδας, παρέπεμψε με σαφήνεια σε προηγούμενες δηλώσεις κορυφαίων αμερικανών αξιωματούχων. Αντιθέτως, η Ουάσιγκτον εκτιμά ότι τέτοιου είδους κινήσεις πρέπει να υλοποιούνται σε συνεννόηση με όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη», γράφει το Βήμα) , αναγνώριση των μουσουλμανικών μειονοτήτων της Θράκης, ως Τούρκων, αναφαίρετο δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τον όρο Μακεδονία τα Σκόπια, ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι μπορούν να φέρουν και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα, μύθος υποστηρίζουν πως είναι το Έπος του 1940 ( κάτι που αφήνει υπόνοιες για εξέταση των αλβανικών απαιτήσεων;) και ας μην προχωρήσω περισσότερο γιατί πιθανώς να πω πράγματα που δεν πρέπει…
Όμως αυτή η πραγματικότητα κάτι καταδεικνύει αν… Άν αναλογιστούμε τα λεγόμενα της κ. Μπενάκη πρός τον κ. Παπούλια το 2005: » τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη…»
Μακάρι να βγω ψεύτρα…

Βλάχου Λία 

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 347,169 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: