Φιλοπατρία

Πινόκιο κατάντησε ο Συριζα αλλά εξουσία δεν θα δει.

Posted on: 15 Ιανουαρίου, 2013

Ο Κόσμος με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω

Σχεδόν απίστευτο αλλά όμως αληθινό!1

Το προδοτικό Μονομελές Συριζοδικείο κήρυξε αθώους 17 παράνομους μετανάστες οι οποίοι είχαν αποδράσει τη νύχτα της 30ης Σεπτεμβρίου 2012 από τα κρατητήρια του Λιμενικού, στη Ηγουμενίτσα, διότι έκρινε ότι παραβιάζονται τα άρθρα 3, 8 και 13 της ευρωπαϊκής σύμβασης για τα Δικαιώματα του ανθρώπου.
Η απόφαση εκδόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και καθαρογράφτηκε χθες με αριθμό 682/2012.
Το ηλίθιο μονομελές Συριζοδικείο δέχθηκε και αντέγραψε τις προτάσεις των ΜΚΟ συριζοδικηγόρων λέγοντας ότι «αποδείχθηκε ότι οι συνθήκες κράτησης που βίωναν οι κατηγορούμενοι κρατούμενοι μέχρι την ημέρα απόδρασης τους, είναι άθλιες και άκρως επικίνδυνες για ανθρώπινα όντα» και ότι «η διάρκεια και οι συνθήκες κράτησης παραβιάζουν την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»,  και ως εκ τούτου οι κατηγορούμενοι για την απόδραση είναι … αθώοι.
Οι λαθραίοι είχαν βάλει φωτιά στα κρατητήρια και όταν μπήκαν οι φύλακες, για να την σβήσουν, τους επιτέθηκαν και κατάφεραν να διαφύγουν.
Στην απόφαση περιλαμβάνονται αυτούσιοι οι ψευδείς ισχυρισμοί των των ΜΚΟ συριζοδικηγόρων ότι «το κρατητήριο στο οποίο κρατούνταν ουδέποτε καθαρίζεται ή απολυμαίνεται και γενικότερα οι κρατούμενοι υποφέρουν από ψείρες, ψύλλους, ψωρίαση, τύφο, δερματικές παθήσεις και λοιπές λοιμώδεις μεταδοτικές ή μη ασθένειες», τις οποίες όμως τις κουβάλαγαν μαζί τους, και δεν τις απέκτησαν στις 10 μέρες της κράτησης τους.

Ο (προοδευτικός;) πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσπρωτίας, Κώστας Σιντόρης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι, η δικαιοσύνη στηρίχτηκε στα άρθρα 25 και 32 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με τα οποία δεν είναι άδικη και δεν καταλογίζεται στον δράστη η πράξη που τελεί για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο που απειλεί το πρόσωπό του.

Η πρωτοφανής απόφαση, του μονομελούς εάν δεν ανατραπεί , αποτελεί δεδικασμένο και νομιμοποιεί την αυτοδικία αλλοδαπών κατά αστυνομικών οργάνων. Δηλαδή με άλλα λόγια, καλά κάνανε οι λαθρέμποροι που πλακώσανε στο ξύλο τους αστυνομικούς στην Στουρνάρη, για να αποτρέψουν τον κίνδυνο σύλληψης που απειλούσε το πρόσωπό τους.

Σχεδόν απίστευτο αλλά όμως αληθινό -2!

Η έχουσα τα αποκλειστικά δικαιώματα και clopy right του εθνικισμού Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, για την αντίδραση τους στην επίσκεψη στην Καβάλα στις 9 Ιανουαρίου, του τούρκου προξένου Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ , (και για το «κράξιμο» του τούρκου πράκτορα), διότι, «είχε αποτέλεσμα να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή, (παρότι ουδεμία σχέση είχε με το συμβάν), και να λοιδορηθεί και να εκτεθεί (διπλωματικά και όχι μόνον) ολόκληρη η χώρα».

Πω, πώ, ζημιά που πάθαμε!
Η Χρυσή Αυγή με την ΜΙΤ και τον Κεμάλ  και τον Αβραάμ-oglou κατά, «διαφόρων πατριωτικών ομάδων και κινήσεων», οι οποίες «αναλώνονται -κυρίως- σε άσκοπες, αλλά και αψυχολόγητες ενέργειες πατριωτικής επιδειξιομανίας».

Σχεδόν απίστευτο αλλά όμως αληθινό! -3

Οι αριστεροί της Αρχιεπισκοπής του τουρκαλβανού , (gay-Πoυστάρες-τρανσέξουαλ), κάνουν συνέδριο μαζί με το τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ, με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα Παρατηρητήρια, και άλλες « άθεες δυνάμεις», στις 22/23 Ιανουαρίου, με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά».
Θα συζητήσουν για την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών, την απομάκρυνση των εικόνων από τα σχολεία και τα δικαστήρια, για την εκκλησιαστική περιουσία και την διακοπή της μισθοδοσίας του κλήρου από το κράτος , για την ανέγερση του Τζαμιού και τη στάση της Εκκλησίας και της Αριστεράς, στο μεταναστευτικό.
Προσέξτε τώρα συντονιστές και ομιλητές: Στέλιος Κούλογλου (!), ο αριστεριστής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και ο… Τάσος με την αλογοουρά (Κουράκης)!
Τη Γιάννα Ρουφιάνα γιατί δεν την φώναξαν;

Σχεδόν απίστευτο αλλά όμως αληθινό!-4

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Ενωμένες Κοινωνίες Βαλκανίων, Αριστόδημος Παράσχου, ανακοίνωσε ότι η συνάντηση διάρκειας 6 ημερών που πραγματοποιούν στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι ΜΚΟ και ακτιβιστές από τη νοτιοανατολική και την κεντρική Ευρώπη , που δραστηριοποιούνται σε ζητήματα προστασίας λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσέξουαλ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, εποπτεύων φορέας του οποίου είναι το Ινστιτούτο Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
Προγραμματίζονται υπαίθριες δράσεις στους δρόμους της πόλης όπως το “ομοφοβικό θερμόμετρο”, εκδηλώσεις τρυφερότητας προκειμένου να διαπιστωθεί η (άγρια;) αντίδραση των πολιτών.

Τα χοντρά προπαγανδιστικά ψέματα των Αριστερών

Και είπεν ο ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπήρξε παρακράτος και τρομοκρατία από την επίσημη Αριστερά. Υπήρξε όμως από την ακροδεξιά».

Ψέμα μεγατόνων!
Παρακράτος υπήρξε και από την Αριστερά.

Το επίσημο αριστερό παρακράτος άλλωστε δεν έκαψε την Αθήνα το 2008;
Και η ΟΠΛΑ δηλαδή τι ήταν : Νόθο τέκνο μπάσταρδο; Δεν ήταν η Αριστερά;
Το αριστερό παρακράτος δεν δολοφόνησε 25.000 αθώους Έλληνες στα Δεκεμβριανά;

Από το 1974 και εδώ, μόνο αριστερό παρακράτος υπάρχει. Βέβαια, η επίσημη Αριστερά, ο κ. Βούτσης, είναι βουλευτής ενώ η ανεπίσημη, ο υιός του παρακρατικός ληστής τραπεζών.

Άλλωστεη επίσημη αριστερά σε όλες τις εκδοχές της προσέφερε πολιτική κάλυψη σε όλους τους αριστερούς παρακρατικούς, τρέχοντας στα δικαστήρια για να φωνάξει Αθώοι, οι παρακρατικοί αριστεροί δολοφόνοι.

Μακάρι που λέει ο λόγος, να υπήρχε «ακροδεξιό παρακράτος» για να κάψει ζωντανούς τους γνωστούς αλλά ασύλληπτους αριστερούς δολοφόνους της ΜΑΡΦΙΝ, τους οποίους είχαν σπεύσει να καλύψουν σωματεία , εργατικά Κέντρα, και εργατοπατερικές Ομοσπονδίες, κατηγορώντας την «εργοδοσία» για το έγκλημα της «ανεπίσημης αριστεράς», που έχει γραφεία, τηλέφωνο και ΑΦΜ.

Ο ηγέτης των Syriza Sturm Abteilung κ. Σκουρλέτης, με τα καδρόνια καθημερινής χρήσης, δήλωσε ότι οι εμπρησμοί και οι σφαίρες των Syriza Sturm Abteilung, έχουν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν και ότι γίνεται προσπάθεια αξιοποίησής τους στα πλαίσια ενός σχεδιασμού έντασης, διχασμού, με σκοπό να απαξιωθεί όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ευρύτερα οι κοινωνικοί αγώνες».

Δηλαδή το αριστερό παρακράτος το καθοδηγούν ο Μπόμπολας, ο Σαμαράς, ο ανιψιός με τα στικάκια, και ο Σίμος Κεδίκογλου , που πήγε να κάψει τον αδερφό του, με σκοπό να απαξιωθούν οι κοινωνικοί αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ, του δρ Δημήτρη Τσουκαλά του Πέτρου Κωνσταντίνου, του Κώστα Αρβανίτη και του Προκόπη Παπαστράτη που ζητούν:
«Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους λαθρομετανάστες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά».

Αυτό ακριβώς είπε η παλιά καραβάνα στα αριστερά ψέματα, ο γερορουφιάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ο οποίος αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία της ΝΔ αναρωτήθηκε : «μήπως πρόκειται για παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη Νέα Δημοκρατία;»

Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, για τον Skoyrletis και τον Μεχμέτ Stratoylis,και το κομμούνι τον  τσιλαδόρο και ψευτοαγωνιστή Γλέζο.
Το 1.500.000 προοδευτικοί, κεντροαριστεροί σημιτομακάκες, που ψήφισαν Γιάννα Ρουφιάνα, Βάγγο Αναρχικό, και Φαλακρό Καραχριστίνα, είναι οι ένοχοι. Αυτοί έσκαψαν τον λάκκο της Δημοκρατίας. Με τα χεράκια τους.
Όπως ψήφισαν «λεφτά υπάρχουν» και τον αβάπτιστο ρουφιάνο του Σόρος, επειδή ήταν σοσιαλ-ληστής και είχε μαζί του, την Goldman Sachs.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Της οπερέτας το κάγκελο. Ασφαλίτης παρακολουθούσε τον Καημένο με μοτοσικλέτα «χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες».Συνελήφθη και… ανακρίνεται. Χαχαχα χααααα. Απέλειπεν και η ελάχιστη σοβαρότητα. Δυστυχώς.

1 Response to "Πινόκιο κατάντησε ο Συριζα αλλά εξουσία δεν θα δει."

Τωρα καταντησε Πινοκιο;
Εξ αρχης τι ητανε;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 347,169 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: