Φιλοπατρία

Τα πολιτικά υβρίδια που συναπαρτίζουν την τυχάρπαστη σημερινή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο

Posted on: 17 Ιανουαρίου, 2013

Ο ταλαντούχος κ. Ψαριανός Βορίδης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΤΑΘΗΣ

Το τοπίο: Eκτός απ’ το 30% της ανεργίας. Εκτός απ’ το 60% της ανεργίας στους νέους. Προσθέσετε

το άγνωστο ποσοστό της ανεργίας των (πρώην) αυτο- απασχολουμένων. Που καθημερινώς αυξάνεται. Επίσης

συνυπολογίστε ότι, απ’ όσους απόμειναν να δουλεύουν (δουλείαν οικτρά), το 36% φυτοζωεί σε αδήλωτες εργασίες.

Είναι φανερό.

Η Ελλάδα (περιοχή γύρω απ’ τη Βίλα Αμαλίαπεθαίνει.

Ηδη στο 17% των νοικοκυριών (βάλε πάνω από 20% για να είσαι μέσα) δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος. Ούτε ένας! Κατόρθωμα που υπερέβη και τις πιο ευγενικές φιλοδοξίες του Γιωργάκη.

Ποιοι όμως κατόρθωσαν τέτοιο (απο)τρόπαιο;

Ενας απ’ αυτούς,

ο κ. Στουρνάρας, δήλωνε προχθές [στο γκαλά της βράβευσης(!) του κ.Παπαδήμου] ότι η κυβέρνησή του ασκεί αναπτυξιακή πολιτική -να

σκίζει ο Νεύτων τα πτυχία του που δεν ασχολήθηκε με την ανωτάτη κομπογιαννιτική- όμως αυτό είναι το λιγότερο, διότι

ο κ. Στουρνάρας (κατά την επίσκεψιν του ονόματός του) έσπευσε να δηλώσει ότι «κοινωνική πολιτική δεν θα κάνουμε εμείς, αλλά η επόμενη κυβέρνηση»!!!

Εδώ η πολιτική μένει με ανοιχτό το στόμα. Η ηθική σταυροκοπιέται! Η λογική πάει περίπατο. Κι ο κυνισμός καγχάζει βάζοντας να πιει ακόμα ένα ποτηράκι ακριβού μωλτ εις υγείαν των κορόιδων.

Όμως, δυστυχώς!

Κατά τον ίδιο αμοραλιστικό τρόπο αντιμετωπίζεται και το πρόβλημα της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας εις ό,τι αφορά τη δημόσια περιουσία και τον δημόσιο πλούτο – τον νυν και τον ερχόμενο.

Επ’ αυτού τα στελέχη της κυβέρνησης μετέρχονται ένα επιχείρημα τύπου ΔΗΜΑΡ στην αθλιότητά του.

Οτι δηλαδή «ναιεκχωρήσαμε την κυριαρχία της χώρας πάνω στην περιουσία της στους πιστωτές μας, αλλά

αν τυχόν η χώρα χρεωκοπήσει, μια άλλη, μελλοντική, πατριωτική κυβέρνηση δεν θα τηρήσει αυτήν τη συνθήκη, θα τη σπάσει»!!!

Για να το πούμε δηλαδή λακωνικά (με κίνδυνο να βρυκολακιάσουν οι Λακεδαιμόνιοι): «υπογράφουμε

εμείς μια προδοτική συνθήκη υποταγής της χώρας, αλλά στο μέλλον μια πατριωτική κυβέρνηση θα τη σπάσει»!!!

Στο σημείο αυτό η πολιτική μένει άφωνη, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, ο πατριωτισμός φεύγει μετανάστης στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου και η Ιστορία αρχίζει να πίνει για να ξεχάσει.

Όμως, έτσι πλέον κυβερνάται η Ελλάδα κι ό,τι πρόκειται να απομείνει απ’ αυτήν. Μία-μία οι διατάξεις, οι πρόνοιες και οι διαταγές των Μνημονίων (των Συνθηκών δηλαδή που όσες δεν είναι άκυρες διατρέχουν τον κίνδυνο να κηρυχθούν άκυρες) πηγαίνουν

στη Βουλή και κυρώνονται. Γίνονται δηλαδή νόμοι του κράτους. Αυτό έγινε και με την Ασυλία της εθνικής περιουσίας και του δημόσιου πλούτου. Όσα

προέβλεπε το Μνημόνιο 1 (που ουδέποτε πήρε τις απαιτούμενες 181 ψήφους απ’ τη Βουλή των Ελλήνων ώστε να θεωρείται έγκυρο) κι ακολούθως τα άλλα Μνημόνια κυρώνονται τώρα

από τον βουλευτή κ. Ψαριανό Βορίδη και κάθε άλλο τέτοιου τύπου πολιτικό υβρίδιο απ’ αυτά που συναπαρτίζουν την τυχάρπαστη σημερινή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο.

Αυτή που κυβερνά με Προεδρικά Διατάγματα και διαδικασίες του κατεπείγοντος. Αυτή που

όταν εν τέλει καταδέχεται να κάνει νόμους, τους παραβιάζει αμέσως η ίδια, όπως με την αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ στο 10% και πριν αλέκτορα φωνήσαι στο 12%!!! Ή μήπως στο 18%;

Διότι έχω χάσει τον λογαριασμό.

Και διότι έχουν ξεφτιλίσει οτιδήποτε λένε πριν να το πουν.

Λυπάμαι!

Λυπάμαι που ο κ. Στουρνάρας πιστεύει, καθώς είπε, ότι «το μόνον βέβαιον σε αυτήν τη ζωή είναι οι φόροι και ο θάνατος» (εδώ η φιλοσοφία πίνει το κώνειο), όμως λυπάμαι!

Λυπάμαι για τη χώρα μου, για τα παιδιά μας, που εμείς κι όχι άλλοιανεχόμαστε ακόμα τέτοιους καραγκιόζηδες  και τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Καραγκιόζηδες με Καλάσνικοφ, που πουλάνε τον τρόμο σαν ηρωίνη, την ίδια ώρα που πουλάνε τη χώρα σαν κοινοί «νταβατζήδες» καθώς έλεγε κι ο άλλος. Ο «κουρασμένος»…

Ίσως  να είχε εν τέλει δίκιο ο κ. Πρετεντέρης όταν ξεστόμισε προχθές απ’ το Mega τη μεγάλη αλήθεια προκειμένου να ρωτήσει κάτι ένα κυβερνητικό Στουρναροειδές: «ας κάνω τον ηλίθιο, τον απλό τηλεθεατή»!

Μεγάλο το δίκιο του! ως «ηλίθιους» αντιμετωπίζει το είδος του τους«απλούς τηλεθεατές» και ως ηλίθιον αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό ο εσμός των κολλητών του κ. Χριστοφοράκου, που μας έφερε έως εδώ

κι εξακολουθεί να μας κυβερνά.

Το ερώτημα «έως πότε;», προβάλλει πλέον επιτακτικό.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,270 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: