Φιλοπατρία

Την αυτοκριτική σας να κάνετε τιμητές των πάντων

Posted on: 22 Ιανουαρίου, 2013

Εκ του προοιμίου: Συζητούσα γενικά με γνωστό μου, άνθρωπο με σοβαρή επαγγελματική πείρα και μου είπε ένα καλό. Ο Δένδιας είναι κότα. Συμφώνησα μαζί του.

Έχοντας λοιπόν ξεκαθαρίσει την θέση μου κάνω επί τροχάδην μια συγγραφή των σκέψεων που μου έρχονται αυθόρμητα ακούγοντας τον «δεκάρικο» του παπάρα.

Από το 0:20 ως το 0:40 ο ανεκδιήγητος τύπος ο οποίος δεν έχει καταλάβει τίποτα από ότι του συμβαίνει ίσως επειδή με κάποιες αόρατες στο κοινό μάτι διεργασίες οι αριστεροί εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνουν να μην πληρώνουν κανένα τίμημα για τις πράξεις τους, προκαλεί. Και φέρνει τον κόσμο πάνω κάτω.

Δηλαδή σαν να λέμε οι ληστείες που έκανε ο κανακάρης σου ήτανε για την ανάπτυξη του μαζικού κινήματος; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

Ρε Νικολάε ποιοι είναι που τρομοκρατούν τον λαό και κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν τα τάγματα εφόδου να βρίζουν τον ένα γιατί κρατά Ελληνική σημαία, να χτυπάνε τον άλλο επειδή φόραγε μπλε μπλουζάκι και να φυγαδεύουν αλλοδαπούς πρεζέμπορους; Να προπηλακίζουν κόσμο ή να επιτίθενται φραστικά με καθημερινές αφισοκολλήσεις, γκράφιτι κλπ. «Φασίστες θα σας τσακίσουμε» «Μικροαστοί θα σας κρεμάσουμε» «Αδέλφια μας Σομαλοί, νιγηριανοί, Πακιστανοί,…κλπ»; Μήπως βρέθηκα στη χώρα των Πακιστανών και δεν το κατάλαβα; Στην χώρα μου είμαι και φορολογούμαι.

Από το 0:58 ως το 1:11 ξεκινά η «αντιρατσιστική πιπίλα». Είναι πολλές οι επιχορηγήσεις Νικολάε; Ο Νικολάε με την «εμπειρία» (στο αραλίκι άραγε;) έβγαλε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για ρατσιστικό έγκλημα και μιλά για την σύγχρονη νομοθεσία η οποία είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική. Δεν είμαστε ακόμη Σοβιετία Νικολάε ξύπνα. Για τα κίνητρα των δολοφόνων εσείς που καταλαβαίνετε από αστυνομία της σκέψης τα γνωρίζετε. Στο Ελλαδιστάν που ζούμε (όπως το καταντήσατε εσείς οι ιδεοληπτικοί αριστεροί κυρίως) οι άνθρωποι πρέπει να δικαστούν για να καταδικαστούν, δεν είναι όπως στην κυβέρνηση του βουνού που τους σφάζατε με κονσερβοκούτι.

Και οι δικαστές μπορεί να κρίνονται αλλά μόνο όταν δεν δικάζουν όπως θέλουμε, «προοδευτικά».

Στο 3:18 λέει την μεγάλη κουβέντα. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Από δω λοιπόν οι τύποι φαίνονται πόσο θρασείς είναι. Μέχρι τώρα καρδιοχτυπούσαν να πάρουν το 3% για να μπουν στην Βουλή. Ξαφνικά τα τρωκτικά που ήταν στο πασοκ πήδηξαν από το καράβι που βούλιαζε σε αυτό που περιμένουν να γίνει κυβέρνηση (φυσικά τίποτε δεν είναι απίθανο). Τόσο οι μεν όσο και οι δε διέπονται από την ίδια σοσιαληστηκή κοσμοθεώρηση και υπόσχονται στον κόσμο ότι θα ξαναφέρουν τους παλιούς μισθούς και θα διορίσουν 100.000 στο δημόσιο και οι μλκς που ακούνε το πιστεύουν. Τώρα αν ο Δένδιας τους συνδέει με την τρομοκρατία δεν φταίει ο Δένδιας. Οι ίδιοι κάθε φορά που τέθηκε θέμα έπαιρναν ανοιχτά την θέση των τρομοκρατών κοινωνικών επαναστατών. Όπως πρόσφατα τα άδεια μπουκάλια που ήταν υλικό για ανακύκλωση και φυσικά όχι για Μολότωφ. Άμα λέει τέτοιες χοντράδες ο τύπος είναι για φάπες, οι άλλοι όμως τον ακούνε σοβαροί.

Και συνεχίζει: Ο ΣΥΡΙΖΑ το 30% και με 55% στο χώρο της Νεολαίας.
Κούνα, λίγο το κεφάλι σου Νικολάε.
Βρίσκεται σε μετάβαση προς την νομιμότητα Ακριβώς αυτό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κωλοτούμπες, μπας και πάρει την κουτάλα αλλά κουτάλα δεν βλέπω να παίρνει με τα μυαλά που κουβαλάνε.

Απαιτώ σαν Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας και ζητάμε από την κυβέρνηση Τι λες ρε Τσαουσέσκου. Κι εγώ σαν ελληνικός λαός απαιτώ να ζητήσεις συγγνώμη από τα θύματα του γιού σου ρε ξεφτίλα.

Δεν ζητάμε πιστοποιητικά από κανένα το αντιλαμβάνομαι ως δεν ζητάμε να μας δώσουν πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης δικαιωματικά κάνουμε ότι κάνουμε. Θαύμα λοιπόν, δεν διαφωνούμε καθόλου. Όταν είσαι και με τα δυο πόδια στην παρανομία δεν ζητάς πιστοποιητικά για την έκνομη δράση σου, όμως δικαιούσαι να κουνάς απειλητικά το δάχτυλό σου (και όχι μόνο) στο 90 άντε τ0 80 του Ελληνικού Λαού; Από πότε ρε χαμένε;Τέλος πάντων οι τύποι είναι θλιβεροί και αμετανόητοι και όλα όσα κάνουν (ο Νικολάε όχι ως μηχανικός επειδή δεν νομίζω ότι έχει δουλέψει ιδιαίτερα ας είν’ καλά το κόμμα) τους εύχομαι να τα βρουν σύντομα μπροστά τους.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 349,427 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: