Φιλοπατρία

Ρουφιάνοι όλων των λαών Ενωθείτε

Posted on: 24 Ιανουαρίου, 2013

Βαμμένα κόκκινα γυαλιά (2)

Ρουφιάνοι όλων των λαών Ενωθείτε

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, και πατέρας του ληστή, μαζί με άλλους 8 ΣΥΡΙΖΟβουλευτές, τονίζουν ότι η ρατσιστική δολοφονία του Σαχτζάτ Λουκμάν αποτελεί σήμα κινδύνου για την ελληνική κοινωνία.
Οι ίδιοι δεν εξέλαβαν ως σήμα κινδύνου τη δολοφονία 45 Ελλήνων από «καημένους μετανάστες» τους τελευταίους 12 μήνες. Ούτε εξέλαβαν ως σήμα κινδύνου, την εγκληματική ομάδα των 4 Αλβανών, που έπιασε η αστυνομία στην Κορώνη, που διέπραττε κλοπές  και έκανε δουλειές με όπλα και ναρκωτικά.

Για το λόγο αυτό δεν είπαν ποτέ τίποτα.

Επειδή όμως είναι αριστεροί παραβιάζουν κατάφωρα το τεκμήριο της αθωότητας που ισχύει μόνο για τον «αριστερό πρύτανη», παρόλο που απαιτούν τον σεβασμό του και τα «αδέλφια τους» από τη μεγάλη Στοά της Αχαρνών.

Οι αριστεροί βουλευτές απαιτούν η κυβέρνηση να παράσχει τη νόμιμη προστασία και τα σχετικά έγγραφα (άδεια παραμονής- εργασίας) σε διάφορους εγκληματίες, πρεζέμπορους και λαθρέμπορους, που τους έχουν καταγράψει οι δικηγόροι τους στους πιο αξιόπιστους και διεφθαρμένους φορείς όπως , το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, ως θύματα της ανύπαρκτης «Ρατσιστικής βίας».
Θυμίζω ότι η Απόπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προσέφερε κάλυψη στον Τέρας της Πάρου, και είναι πολιτικά υπεύθυνη για την τύχη της Μυρτώς .

Βαμμένα κόκκινα γυαλιά (1)

Βάλτε το χέρι στην τσέπη κάποτε ρε Ρουφιάνοι

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, και πατέρας του ληστή, μαζί με την «αριστερή θυγατέρα» του μεσιέ Diotis, τον φαλακρό καραΧριστίνα του Δράμαλη και άλλους 6, από την Επίσημη Αριστερά, απαιτούν να καλύψει η κυβέρνηση τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του λαθρομετανάστη που περιέφεραν το Σάββατο οι αντιρατσιστές ανά τας οδούς της Αθήνας, στη χώρα του.

Καταρχήν εάν το θέμα επείγει γιατί δεν λέει στον υιό του ο κ. Γραμματέας,
να πεταχτεί για μια ταχυ-ανάληψη στην πλησιέστερη τράπεζα. Ξέρει αυτός.
Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί όλοι αυτοί οι 3000 φιλάνθρωποι και αντιρατσιστές που μαζεύτηκαν στη συναυλία στο Σύνταγμα το Σάββατο, δεν έβγαλαν έναν «αριστερό δίσκο», για να δώσει από ένα ευρώ ο καθένας τους. Τόσο Τσιφούτηδες είναι;
Και αφού δεν έκαναν έρανο, γιατί δεν μαζεύουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τα οκτώ χιλιάδες ευρώ του μισθού τους για να στείλουν τον πτωχό συγγενή τους στο Πακιστάν, και είμαι βέβαιος ότι θα τους βοηθούσαν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Δεν καταλαβαίνω πως το αντιλαμβάνονται, οι αριστεροί ανεγκέφαλοι, αλλά η «Κυβέρνηση», δεν έχει δικά της λεφτά. Έχει φορολογικά έσοδα. Δηλαδή διαχειρίζεται τα δικά μας χρήματα . Όλων των πολιτών. Αριστερών και Δεξιών. Από αυτά που πληρώνονται και οι παχυλοί μισθοί του κ. Βούτση, της κ. Γαϊτάνη, της δίδος Διώτη, της Ιγγλέζη, του κ.Καραγιαννίδης, της κ. Κατριβάνου, της κ, Μπόλαρη, της κ. Αφροδίτης και του Ευκλείδης (Τσακαλώτου).

Οι «αριστεροί» θέλουν να πληρώσουμε και εμείς , από τον προϋπολογισμό τη δαπάνη, και να μην ξοδέψουν εκείνοι ευρώ.
Τους πληροφορώ όμως ότι ο Πακιστανός ουδέποτε με ερώτησε για να έρθει και να μείνει στη χώρα μου, και ουδόλως ευθύνομαι εγώ και όλοι όσοι γνωρίζω, ούτε για την παράνομη είσοδό του στην Ελλάδα, ούτε για την (κακή) τύχη του.

Επομένως αρνούμεθα να συμβάλλουμε. Ας βάλει τα χρήματα η πρεσβεία του, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΜΚΟ που πλουτίζουν από τα βάσανα των καημένων των μεταναστών.
Δεν θα πληρώσουμε εμείς.

Σπύρος Χατζάρας

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,643 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: