Φιλοπατρία

Άγνωστες λεπτομέρειες του «αντιφασιστικού» πολέμου.

Posted on: 29 Ιανουαρίου, 2013

Ο Στρατηγός Τζωρτζ Πάττον (George S. Patton) δολοφονήθηκε για να σιγήσει την κριτική του στους ηγέτες των συμμάχων του πολέμου ισχυρίζεται νέο βιβλίο.

Ο Στρατηγός Τζωρτζ Πάττον ο μεγαλύτερος στρατηγός της μάχης του Β ΠΠ, δολοφονήθηκε μετά την σύγκρουση με την συνενοχή των Αμερικανών ηγετών, σύμφωνα με το νέο βιβλίο.
General-George-Pat_1209908c

«Έχουμε μια φοβερή κατάσταση με αυτόν τον μεγάλο πατριώτη, είναι εκτός ελέγχου και πρέπει να τον σώσουμε από τον εαυτό του». Ο Επικεφαλής στρατηγός OSS δεν εμπιστευόταν τον Patton (Πάττον)

Του Tim Shipman στην Ουάσιγκτον

20 Δεκεμβρίου 2008

Τα πρόσφατα ξεθαμμένα ημερολόγια ενός έγχρωμου δολοφόνου για το εν καιρώ πολέμου γραφείο των στρατηγικών υπηρεσιών ( OSS), τον πρόδρομο της CIA, αποκαλύπτουν ότι οι Αμερικανοί προϊστάμενοι των κατασκόπων ήθελαν τον Πάττον νεκρό επειδή απειλούσε να εκθέσει τη συμμαχική συνεργία με τους Ρώσους που κόστισαν τις αμερικανικές ζωές.

Ο θάνατος του στρατηγού Πάττον τον Δεκέμβριο του 1945, είναι ένα από τα αξεδιάλυτα μυστήρια της πολεμικής εποχής. Αν και είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς σε μια σύγκρουση αυτοκινήτων στο Manheim, πιστευόταν ότι θα ανάρρωνε και ήταν στα πρόθυρα της επιστροφής στην πατρίδα.

Αλλά μετά από μια μακροχρόνια έρευνα δεκαετίας, ο στρατιωτικός ιστορικός Robert Wilcox υποστηρίζει ότι επικεφαλής στρατηγός του OSS ο «Άγριος Bill» Donovan διέταξε έναν ιδιαίτερα διακοσμημένο επίλεκτο σκοπευτή αποκαλούμενο Ντάγκλας Μπαζάτα (Douglas Bazata) να σιωπήσει τον Πάττον, που ήταν ένδοξος με το παρωνύμιο «Γέρικο αίμα και κότσια» (Old Blood and Guts).

Το βιβλίο του, «στόχος Πάττον- Target Patton «, περιέχει συνεντεύξεις με τον κ. Bazata, που πέθανε το 1999, και αποσπάσματα από τα ημερολόγιά του, δίνοντας λεπτομέρειες για το πώς οργάνωσε τη σύγκρουση των αυτοκινήτων με να πάρει ένα στρατιωτικό φορτηγό για να πέσει στην Cadillac του Πάττον και πυροβόλησε έπειτα το στρατηγό με ένα βλήμα χαμηλής ταχύτητας, το οποίο έσπασε το σβέρκο του ενώ οι συνεπιβάτες του δραπέτευσαν χωρίς ούτε μια γρατσουνιά.

Ο κ. Bazata επίσης πρότεινε ότι όταν άρχισε ο Πάττον να αναρρώνει από τους τραυματισμούς του, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι έκαναν τα στραβά  μάτια καθώς οι πράκτορες της NKVD, πρόδρομου της KGB, δηλητηρίασαν το στρατηγό.

Ο κ. Wilcox είπε στον The Sunday Telegraph ότι όταν μίλησε στον κ. Bazata: «Πάλευε με τον εαυτό του, όλες αυτές οι δολοφονίες που είχε κάνει. Ομολόγησε σε μένα ότι είχε προκαλέσει το ατύχημα, ότι διατάχτηκε να το κάνει από τον άγριο Bill Donovan.

«Ο Donovan του είπε: «Έχουμε μια φοβερή κατάσταση με αυτόν τον μεγάλο πατριώτη, του εκτός ελέγχου και πρέπει να τον σώσουμε από τον εαυτό του και από το να καταστρέψει όλα όσα οι σύμμαχοι έχουν κάνει. «Πιστεύω τον Ντάγκλας Bazata. Είναι ένας εξαιρετικός τύπος. »

Ο κ. Bazata έζησε μια εξαιρετική ζωή. Ήταν μέλος του Jedburghs, την επίλεκτη μονάδα που έπεσε με αλεξίπτωτο στη Γαλλία για να βοηθήσει να οργανώθει η Αντίσταση την παραμονή της ημέρας D το 1944. Κέρδισε τέσσερις πορφυρές καρδιές, έναν Σταυρό διακεκριμένων Υπηρεσιών και το Γαλλικό Σταυρό του Πολέμου (Croix de Guerre) τρεις φορές για τις προσπάθειές του.

Μετά από τον πόλεμο έγινε φτασμένος καλλιτέχνης που απόλαυσε την προστασία της πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό και του δούκα και της δούκισσας του Windsor.

Ήταν φίλος με το Σαλβατόρ Νταλί, ο οποίος ζωγράφισε ένα πορτρέτο του Bazata ως Δον Κιχώτη.

Τελείωσε τη σταδιοδρομία του ως βοηθός στο John Lehman, Υπουργό Ναυτιλίας του Προέδρου Ronald Reagan ένα μέλος της Επιτροπής 9/11 και σύμβουλος στην προεδρική εκστρατεία του John McCain.

Ο κ. Wilcox ανακάλυψε επίσης και πήρε συνέντευξη από τον Stephen Skubik, ένα αξιωματικό στο Σώμα αντικατασκοπείας του αμερικανικού στρατού, που του είπε πως έμαθε ότι ο Πάττον ήταν στον κατάλογο θανάτων του Στάλιν. Ο Skubik προειδοποίησε επανειλημμένα τον Donovan, ο οποίος απλά κανόνισε να τον στείλουν πίσω στις ΗΠΑ.

«Έχετε δύο ισχυρούς μάρτυρες εδώ, «ο κ. Wilcox είπε. «Τα στοιχεία είναι ότι οι Ρώσοι τελείωσαν την δουλειά.»

Το σενάριο ηχεί παρατραβηγμένο αλλά ο κ. Wilcox έχει συναρμολογήσει μια συγκλονιστική υπόθεση ότι οι αμερικανικοί αξιωματούχοι είχαν κάτι να κρύψουν. Τουλάχιστον πέντε έγγραφα σχετικά με το αυτοκινητιστικό ατύχημα έχουν αφαιρεθεί από τα αμερικανικά αρχεία.

Ο οδηγός του φορτηγού φυγαδεύτηκε  στο Λονδίνο προτού να μπορέσει να εξεταστεί και καμία αυτοψία δεν πραγματοποιήθηκε στο σώμα του Πάττον.

Με τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα Cadillac από το Ντητρόιτ, ο κ. Wilcox έχει αποδείξει ότι το αυτοκίνητο που βρίσκεται προς επίδειξη στο μουσείο Πάττον στο οχυρό Knox δεν είναι αυτό που ο Πάττον οδηγούσε.

«Αυτή είναι μια συγκάλυψη,» ο κ. Wilcox είπε.

Ο Τζωρτζ Πάττον, ένας δυναμικός συζητητής που φορούσε περίστροφα με λαβή από ελεφαντόδοντο – σε κάθε ισχίο και αποτέλεσε το αντικείμενο μιας ταινίας που κέρδισε το Όσκαρ με πρωταγωνιστή τον Τζωρτζ Σκοττ (George C.  Scott), διοικητή της 3ης Αμερικανικής Στρατιάς, ο οποίος έκοψε μια φυρή ζώνη διά μέσου της Γαλλίας μετά από τη ημέρα-D.

Αλλά η φιλοδοξία του να φτάσει στο Βερολίνο πριν από τις σοβιετικές δυνάμεις ανατράπηκε από τον ανώτατο συμμαχικό διοικητή Ντουάϊτ Αϊζενχάουερ (Dwight D. Eisenhower)*, ο οποίος έδωσε τις προμήθειες βενζίνης του Πάττον στον πιο προσεκτικό βρεταννό στρατηγό Bernard Montgomery.

Ο Πάττον, που δεν εμπιστευόταν τους Ρώσους, πίστευε ότι ο Αϊζενχάουερ λανθασμένα τον απέτρεψε να κλείσει το αποκαλούμενο χάσμα της Falaise το φθινόπωρο του 1944, επιτρέποντας στις εκατοντάδες χιλιάδες των γερμανικών στρατευμάτων να δραπετεύσουν για να ξαναπολεμήσουν. Αυτό οδήγησε στους θανάτους χιλιάδων Αμερικανών κατά τη διάρκεια της χειμερινής  που έγινε γνωστή ως μάχη του Bulge.

Προκειμένου να εξευμενιστεί ο Στάλιν, η 3η στρατιά διατάχτηκε επίσης σε μια στάση καθώς έφθασε στα γερμανικά σύνορα και αποτράπηκε από την κατάληψη είτε του Βερολίνου είτε της Πράγας, κινήσεις που θα μπορούσαν να έχουν αποτρέψει τη σοβιετική κυριαρχία στην Ανατολική Ευρώπη μετά από τον πόλεμο.

Ο κ. Wilcox είπε στον The Sunday Telegraph: «Ο Πάττον επρόκειτο να παραιτηθεί από το στρατό. Θέλησε να πάει σε πόλεμο με τους Ρώσους. Η διοίκηση σκέφτηκε ότι ήταν τρελλός.

«Ήξερε επίσης μυστικά του πολέμου που θα μπορούσαν να καταστρέψουν σταδιοδρομίες.

Δεν νομίζω ότι ο  Dwight Eisenhower θα είχε ποτέ εκλεχτεί Πρόεδρος εάν ο Πάττον είχε ζήσει για να πει τα πράγματα που ηθέλησε να πει. » Ο κ. Wilcox πρόσθεσε: «Σκέφτομαι ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία εδώ ότι εάν επρόκειτο να πάω σε μια μεγάλη κριτική επιτροπή θα μπορούσα πιθανώς να πάρω ένα κατηγορητήριο, αλλά ίσως όχι μια καταδίκη.»

Ο Charles Province, Πρόεδρος της Ιστορικής εταιρείας George S. Πάττον, είπε ότι ελπίζει πως το βιβλίο θα οδηγήσει στην οριστική απόδειξη της αποκάλυψης της συνωμοσίας. Είπε: «Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που ήταν πάρα πολύ ευτυχείς που ο Πάττον πέθανε. Επρόκειτο να ανοίξει πραγματικά την πόρτα σε πολλά πράγματα που παρέκκλιναν εκεί. »


* Το κείμενο επιβεβαιώνει τα όσα έχει πει ο Άντονυ Σάττον. Κάποιοι βοηθούσαν τον κομμουνισμό χωρίς να φαίνονται και δεν τον άφηναν να καταστραφεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν, και ο Άικ εντελώς συμπτωματικά ήταν Εβραίος, όπως και πολλοί άλλοι σημαίνοντες Αμερικανοί της εποχής αλλά όπως και οι χρηματοδότες της «Οκτωβριανής επανάστασης» και σύμμαχοι του Στάλιν.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.185 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: