Φιλοπατρία

Κ@λόχαρτο οι νόμοι και το Σύνταγμα από την κοινοβουλευτική χούντα

Posted on: 29 Ιανουαρίου, 2013

Μαθήματα κατά του ρατσισμού

Ξεκίνησε χθες η εκπαίδευση των 200 αστυνομικών που θα στελεχώσουν τις νέες Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας σε όλη την επικράτεια.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε πέντε εκπαιδευτικές σειρές, με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, και ολοκληρώνεται αρχές Φεβρουαρίου. Οι αστυνομικοί θα εκπαιδευτούν σε θέματα όπως νομικές διατάξεις που αφορούν στην παράνομη μετανάστευση και στον ρατσισμό, διεθνής προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων – σύγχρονοι προβληματισμοί, αναγνώριση κινήτρων ρατσιστικής βίας, αντιμετώπιση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων κ.ά. Υπενθυμίζεται ότι για τη διερεύνηση σχετικών καταγγελιών έχει ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα η ειδική τηλεφωνική γραμμή 11414, που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Διασφαλίζεται το ανώνυμο και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Εννοείται ωστόσο ότι η εν λόγω κίνηση αποτελεί φυσική συνέχεια του νόμου Σαραγγούση για την λαθρο-ιθαγένεια αλλά και του νόμου περί εχθροπάθειας του Καστανίδη.
Υπάρχει όμως μια διάταξη που λέει:

… Άρθρο 43 του Ν. 2910/01 …

Ανάκληση της άδειας παραμονής

4. Αλλοδαπός στον οποίο δεν εγκρίθηκε παραμονή ή ανανέωση της άδειας διαμονής του υποχρεούται να εγκαταλείψει αμέσως το ελληνικό έδαφος χωρίς άλλες διατυπώσεις.

Άρθρο 44 του Ν. 2910/01 ( Άρθρο 21 παρ. 7 του Ν. 3013/02 ) Διοικητική απέλαση

Η διοικητική απέλαση αλλοδαπού επιτρέπεται αν:

1α. Έχει καταδικασθεί τελεσίδικα σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ένα έτος ή ανεξαρτήτως ποινής για εγκλήματα προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, εγκλήματα σχετικά με την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διεθνή οικονομικά εγκλήματα, εγκλήματα με χρήση μέσων υψηλής τεχνολογίας, εγκλήματα περί το νόμισμα, εγκλήματα αντίστασης, αρπαγής ανηλίκου, κλοπής, απάτης, υπεξαίρεσης, εκβίασης, τοκογλυφίας, πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης, συκοφαντικής δυσφήμισης, λαθρεμπορίας, για εγκλήματα που αφορούν όπλα, αρχαιότητες, προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας ή διευκόλυνση της μεταφοράς ή προώθησής τους ή εξασφάλισης καταλύματος σε αυτούς για απόκρυψη και εφόσον η απέλαση δε διατάχθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο.

β. Έχει παραβιάσει τις διατάξεις του νόμου 2910/01 όπως ισχύει με τις τροποποιήσεις του.

γ. Για λόγους που αφορούν τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια της χώρας ή τη δημόσια υγεία.

2. Τη διοικητική απέλαση διατάσσει με απόφασή του ο κατά τόπον αρμόδιος αστυνομικός διευθυντής. Στις Γ.Α.Δ. Αττικής και Θεσσαλονίκης την απόφαση εκδίδει ο αρμόδιος για θέματα αλλοδαπών αστυνομικός διευθυντής.

3. Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας

Με άλλα λόγια ελάχιστοι αλλοδαποί έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται νόμιμα στην χώρα ακόμη και αν οι νεοταξίτικες διατάξεις του νόμου που εξισώνει τον λαθρομετανάστη με τον γηγενή Έλληνα. Οπότε το ερώτημα είναι με τι είδους διαταγές και κομπίνες η κοινοβουλευτική χούντα καταφέρνει να μην τους εφαρμόζει; Πόσο μακρυά φτάνει το χέρι αυτών που πραγματικά κυβερνούν;
Δείτε πχ.

Ειδικότερα, στην οδό Ερμού, στους σταθμούς του ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι» και «Θησείο» καθώς και στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης ήταν το πεδίο δράσης των πορτοφολάδων. Πιάστηκαν όταν επιχείρησαν να αφαιρέσουν πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας, η οποία, όμως, ήταν αστυνομικός. Οπως εξακριβώθηκε, ήταν «γνωστοί» στην Ασφάλειας Αττικής, αφού είχαν συλληφθεί τον Νοέμβριο ως μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε βάρος πολιτών εντός και εκτός σταθμών του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, αλλά αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, μόνο τον τελευταίο καιρό είχαν κάνει τουλάχιστον επτά κλοπές πορτοφολιών.

Πηγή
Οπότε προκύπτει ότι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται Έλληνες για τους βασανιστές και φονιάδες τους που τους αφήνει ελεύθερους η αστυνομία.

Εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για το ρόλο της ηγεσίας της ΕΛΑΣ. Για την βάση; Δείτε και αυτό.

Και οι δικαστές που απονέμουν δικαιοσύνη (;) διαμαρτύρονται μόνο για το μπαγιόκο; Προετοιμάζουν την Ελλάδα για την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,849 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: