Φιλοπατρία

Πολιτικές οικογενειοκρατίες παντού

Posted on: 31 Ιανουαρίου, 2013

Ξεφτιλισμένοι: Κρατικοδίαιτη η αδερφή του υπέρμαχου της ιδιωτικής πρωτοβουλίας Χατζηδάκη-Τα ξύνει στο γραφείο του χωρίς ίχνος τσίπας…

[Εγώ πάντως αν είχα φάει το ξύλο που έφαγε και γινόμουν ρόμπα παγκοσμίως θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με την πολιτική… αλλά να μου πειτε «τι να σταματατήσει; και να κάνει τι; αφού δεν ξέρουν να κάνουν καμιά άλλη δουλειά»… (Άσχετο αλλά τους απεργούς καλά κάνει και τους βρίζει γιατί είναι σαν τα μούτρα του)]

Η αρχή έγινε µ τη µεγάλη δηµοσιογραφική έρευνα που διεξήγαγε Το ΧΩΝΙ για τους χίλιους και έναν τρόπους µε τους οποίους µας κλέβει η ∆ΕΗ. Μεταξύ των πολλών καταγγελιών για τα τρελά κι απίθανα που συµβαίνουν µε τους λογαριασµούς του ηλεκτρικού, στα γραφεία της εφηµερίδας έφτασε και µια πληροφορία διαφορετική, αλλά εξόχως ενδιαφέρουσα.

Είχε να κάνει µε τη θέση που κατέχει στη ∆ΕΗ η αδερφή του υπουργού Ανάπτυξης και πολιτικού προϊσταµένου της Επιχείρησης, Κωστή Χατζηδάκη.

Το ΧΩΝΙ ξεκίνησε την έρευνα και η πρώτη πόρτα που χτυπήσαµε ήταν αυτή του γραφείου του υπουργού, προκειµένου να µας πληροφορήσουν αν, όντως, η αδερφή του έχει διοριστεί στη ∆ΕΗ.

«Ναι, έχει διοριστεί η αδερφή του νυν υπουργού στη ∆ΕΗ, ωστόσο αυτό έχει γίνει από το 2005, κάτω από νόµιµες διαδικασίες διαγωνισµού», ήταν η απάντηση που πήραµε.

Τι ήταν, όµως, ο Κωστής Χατζηδάκης εκείνη την εποχή; Ο αδερφός της διορισµένης στη ∆ΕΗ κυρίας Χατζηδάκη, το 2005 ήταν Ευρωβουλευτής της Νέας ∆ηµοκρατίας και όχι υπουργός. Τώρα, το αν θα µπορούσε να βοηθήσει την αδερφή του να πάρει θέση στη ∆ΕΗ ή όχι… στην κρίση σας.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΕΟ;
Μετά τις απαντήσεις που πήραµε από το γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης, θελήσαµε να επικοινωνήσουµε απευθείας µε την κυρία Αικατερίνη Χατζηδάκη, για να φιλοξενήσουµε και τη δική της άποψη στο ρεπορτάζ. Τηλεφωνήσαµε, λοιπόν, στην επιχείρηση στην οποία -νοµίζαµε ότι- εργάζεται. Στη ∆ΕΗ. Η πρώτη απάντηση που λάβαµε από τον άνθρωπο που σήκωσε το τηλέφωνο ήταν ότι δεν γνώριζε κάποια κυρία Χατζηδάκη στο νοµικό τµήµα.
Στη συνέχεια, προσπαθήσαµε άλλες 2-3 φορές να µιλήσουµε µε την Αικατερίνη Χατζηδάκη στη ∆ΕΗ, κάτι που τελικά δεν κατορθώσαµε, καθώς -πολύ απλά- δεν υπήρχε! Τηλέφωνο στο τηλέφωνο, φτάσαµε µέχρι το µητρώο υπαλλήλων της ∆ΕΗ, από το οποίο µας επιβεβαίωσαν πως το όνοµά της υπάρχει στις λίστες της Επιχείρησης, µας εξήγησαν όµως -ευγενικά- ότι αδυνατούσαν να µας παράσχουν περισσότερες πληροφορίες.

ΑΠΟ ΤΗ ∆ΕΗ ΣΤΟ… ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αφού, όµως, δεν είναι στη ∆ΕΗ, πού µπορεί να είναι; Μήπως να τηλεφωνήσουµε στο πολιτικό γραφείο του αδελφού της, στη Φιλελλήνων, και να ζητήσουµε την κυρία Αικατερίνη Χατζηδάκη; Το κάναµε και -επιτέλους- την εντοπίσαµε! Ετσι εξηγείται που δεν τη γνώριζαν καν στο τηλεφωνικό κέντρο της ∆ΕΗ. ∆ε θα µπορούσαν να τη γνωρίζουν, αφού η αδερφή του υπουργού Ανάπτυξης έχει αποσπαστεί στο πολιτικό του γραφείο!

Αρχικά, από το πολιτικό γραφείο Χατζηδάκη µας είπαν ότι η κυρία Αικατερίνη Χατζηδάκη δε µπορεί να µας µιλήσει γιατί είναι σε σύσκεψη. (Για να είναι σε σύσκεψη στο πολιτικό γραφείο του αδελφού της, προφανώς εργάζεται εκεί, δεν πήγε… επίσκεψη!).

Αλλά και όταν ξανατηλεφωνήσαµε και -αυτή τη φορά- µας συνέδεσαν, η κυρία Χατζηδάκη δε θέλησε να µας µιλήσει. ∆εν θέλησε να απαντήσει σε µερικές καλοπροαίρετες ερωτήσεις, που ενδεχοµένως θα την έβγαζαν από τη δύσκολη θέση. Να µας πει ότι κάνουµε κάπου λάθος, ρε παιδί µου (που δεν κάνουµε). Να µας εξηγήσει τι συνέβη µε τη µετάθεσή της. Να µας περιγράψει τη θέση που είχε στη ∆ΕΗ και να µας πει πότε θα επιστρέψει στην Επιχείρηση, αν βέβαια επιστρέψει.

Τώρα, γιατί η κυρία Χατζηδάκη εκνευρίστηκε όταν της µιλήσαµε για την καταγγελία σχετικά µε το διορισµό της στη ∆ΕΗ, ειλικρινά δεν µπορούµε να καταλάβουµε.

Αναρωτήθηκε µόνο αν είναι κακό ένας άνθρωπος να διορίζεται στη ∆ΕΗ. (Οχι, καθόλου κακό δεν είναι, κυρία Χατζηδάκη. Σύµφωνα µε τον αδελφό σας είναι κακό µόνο αν διορίζεται στο Μετρό).
Οπως και να ‘χει, η υπουργική αδελφή δεν µας άφησε να αρθρώσουµε λέξη και µας έκλεισε το τηλέφωνο…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΧΩΝΙ

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,270 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: