Φιλοπατρία

Αμετ-ανόητη Αριστερά σε θέματα τρομοκρατίας, οστόσω κάποιοι προσπαθούν να μας την φορέσουν κυβέρνηση

Posted on: 4 Φεβρουαρίου, 2013

Απίστευτο! Ο Φαλακρός μασόνος παραδόθηκε στην Παντελία και τον Καμπουράκη

Ο ΠΡΟ-ΠΟ άδειασε τους αστυνομικούς και αποδέχθηκε τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ

Εντελώς ξαφνικά, και μετά από υπόγειες διαδικασίες, υπουργός Προ-Πο, παραδόθηκε άνευ όρων στους στους ΜΕΓΚΑ –αβανταδόρους, των ευαίσθητων παιδιών με τα Καλασνίκωφ, και άδειασε τους αστυνομικούς κανονικά.

Ως κυανόκρανος ο Προ-Πο, είπε στον Καμπουράκη και στον τέως αναρχοαυτόνομο που έγινε καθωσπρέπει , «αν αποδειχθεί βασανισμός, οι κυρώσεις θα είναι αμείλικτες».
Δεν ξέρω, δεν απαντώ, μπορεί και να τους βασάνισαν, θα τα βρει ο (προοδευτικός) εισαγγελέας, ήταν η θέση του Φαλακρού στην απολογία του προς την εκπομπή. «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Αμείλικτες θα είναι οι κυρώσεις του νόμου σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι συλληφθέντες για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης βασανίστηκαν», τόνισε , επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει πρόθεση από την μεριά της κυβέρνησης για συγκάλυψη του γεγονότος. Ο βασανισμός δεν επιτρέπεται».

Και η άνωθεν προστασία των «βορείων παιδιών», εκδηλώθηκε αμέσως!

«Την άμεση παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας κυρίας Παναγιώτας Φάκου», προκάλεσαν οι καταγγελίες του ΤΣΥΡΙΖΑ, των ΔΗΜΑΡοναζί, και της Παντελίας περί κακοποίησης των , (ευαίσθητων) συλληφθέντων για τη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.
«Οι φωτογραφίες των συλληφθέντων που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη και δείχνουν τους δράστες με σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό τους, αναμένεται να μπουν στο εισαγγελικό «μικροσκόπιο» προκειμένου να διερευνηθεί αν οι νεαροί έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας».

ΥΓ1. Έτσι για να βάλουν μυαλό όσοι χειροκροτούσαν τον Ιουδαίο για την σικέ επιχείρηση «Βίλα Αμαλία».

ΥΓ2.Το ρουφιανορεπορτάζ μιλάει απλά για «νεαρούς που κακοποιήθηκαν».

Επιχείρηση αναστροφής κλίματος επιχειρούν οι «προοδευτικοί» με την αρωγή αυτών που αθέατοι κινούν τα νήματα. Μέχρι και το πατριωτικό (;) ΠΑΣΟΚ βγήκε να πει την παραμύθα για βασανισμούς. Αλλά αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα.

Ιστορίες για αγρίους φαντάζουν τα περί αυστηρής τιμωρίας όσων συλλαμβάνονται με καλασνίκωφ. Πέτσινη δικαιοσύνη.

 

1 Response to "Αμετ-ανόητη Αριστερά σε θέματα τρομοκρατίας, οστόσω κάποιοι προσπαθούν να μας την φορέσουν κυβέρνηση"

Ποιοι συνηθίζουν να κυκλοφορούν και να οπλοφορούν με καλάσνικωφ; Οι Αλβανοί, ουτσε-οργανωμένοι και μη. Μόλις εξαγγέλθηκε ο νόμος για τα καλάσνικωφ, ξαμολήθηκαν τα «ευαίσθητα» βόρεια νούμερα και περιφερόντουσαν αμέριμνα σαν να έπαιζαν πέιντμπολ. Χρήσιμοι ηλίθιοι; Συνεργασία ξένων υπερεσιών, παρακράτους, ποινικών και χάϊτεκ «επανάστασης»; Σωπάτε καλέ!

(To καλάσνικώφ μου για ένα ποδήλατο από φάιμπεργκλας!)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 347,959 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: