Φιλοπατρία

Ο κοινός παρονομαστής στις μεγάλες απάτες.

Posted on: 6 Φεβρουαρίου, 2013

Το «φασιστικό» πραξικόπημα που δεν έγινε στη Γαλλία

Η 6η Φεβρουαρίου 1934, ο Εβραίος απατεώνας Σταβισκί, και το Λαϊκό Μέτωπο

Το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της προπολεμικής Γαλλίας, , η υπόθεση Σταβιτσκί, είχε δυο δολοφονίες, 17 νεκρούς σε διαδηλώσεις, μια παραίτηση πρωθυπουργού και 2 υπουργών, και κόστισε 50 σημερινά ευρώ στον γαλλικό λαό.
Η αγανάκτηση του κόσμου με το πολιτικό προσωπικό της Τρίτης Γαλλικής Δημοκρατίας, που ήταν συνασπισμός, «διεφθαρμένων κεντροαριστερών», «Κλεπτών», «Εβραίων» και «Μασόνων», οδήγησε σε ένα αυθόρμητο λαϊκό κίνημα που η αριστερά το αντιμετώπισε με σφαίρες και με συνθήματα ,για «ξενοφοβία», (επειδή ο Σταβίτσκι ήταν Εβραίος μετανάστης από την Ουκρανία), για «μίσος κατά της μασονίας¨, (επειδή ο πρωθυπουργός Καμίλ Σοτάν ήταν μασόνος), και για αντικοινοβουλευτισμό.
Στο Παρίσι, λίγο πριν το Κραχ της Νέας Υόρκης, το Νοέμβριο του 1928, αποκαλύφθηκε η μεγάλη χρηματιστηριακή απάτη της μιας Εβραίας εκδότριας, της Μάρτι Χανάου , που κορόιδευε το επενδυτικό κοινό από το 1925, και η οποία έκλεψε τουλάχιστον 170.000.000 φράγκα «λαϊκών καταθέσεων».
Ένα χρόνο μετά, τον Νοέμβριο του 1929, ξέσπασε νέο τραπεζικό σκάνδαλο με τη δόλια χρεοκοπία της τράπεζας του εβραίου Αλμπέρ Ουστρίς, ο οποίος από το 1926 έκανε τρελά κέρδη σε βάρος των μικροεπενδυτών, με τη χειραγώγηση μιας «μετοχής φούσκας», ενός ορυχείου αργύρου στη Βολιβία. Σύμβουλος του απατεώνα ήταν ο μασόνος υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του Αντρέ Ταρντέ (André Tardieu), ο Ραούλ Περέ, ενώ και δύο υφυπουργοί.
Η κυβέρνηση, υπό το βάρος του σκανδάλου Περέ-Ουστρίς κατέρρευσε στις 4 Δεκεμβρίου 1930, και τέσσερις ριζοσπάστες βουλευτές παραπέμφθηκαν στο Ανώτατο δικαστήριο αλλά αθωώθηκαν.
Η «Μαύρη Πέμπτη» του 1929 προκάλεσε κύμα χρεοκοπιών Τραπεζών στη Γαλλία μεταξύ των οποίων και της Banque Nationale de Crédit, και της Bank Adam συμφερόντων του Ουστρίς. Η οικονομική , ηθική και κοινωνική κρίση του 1930, εκτός από την «εργατική τάξη» που έχασε την εργασία της, (από τους 273 000 άνεργους του 1932 το 1934 ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων ανέβηκε στις 340 000), χτύπησε ιδιαίτερα τα μεσαία στρώματα τους παραδοσιακούς υποστηρικτές του Ριζοσπαστικού και του Σοσιαλιστικού Κόμματος, που έχασαν τις καταθέσεις τους, τις οικονομίες τους και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που τους πούλαγαν οι ιουδαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες.

Τα επεισόδια μπροστά στην Εθνοσυνέλευση

Στις εκλογές του Απριλίου του 1928 η δεξιά Fédération Républicaine είχε πάρει το 22%, και εξέλεξε 102 βουλευτές και έμεινε στην αντιπολίτευση. Στην Εθνοσυνέλευση του 1928, υπήρχαν, 130 σοσιαλιστές, 158 κεντροαριστεροί Ριζοσπάστες και 147 κεντροδεξιοί, καθώς και 11 κομμουνιστές.
Οι διάφορες κυβερνήσεις των ιδίων προσώπων , της περιόδου 1928-1932 στηρίζονταν στον ευρύτατο μεσαίο χώρο, των 435 βουλευτών. Στις εκλογές του 1932, κέρδισε καθαρά ο αριστερός συνασπισμός Σοσιαλιστών-Ριζοσπαστικών.
Οι σοσιαλιστές (SFIO) ήσαν το μεγαλύτερο κόμμα με 20.51% και 132 βουλευτές, και πίσω τους οι αριστεροί Ριζοσπάστες με 19,18% αλλά με 160 βουλευτές. Μαζί τους , διάφοροι άλλοι Ριζοσπάστες σοσιαλδημοκράτες, προοδευτικοί με 43 βουλευτές. Η δεξιά που κατέβηκε διασπασμένη πήρε 23%, αλλά είχε μόνο 59 Βουλευτές.
Από τον Μάιο του 1932 μέχρι τον Ιανουάριο του 1934, που ξέσπασε το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο του Μεσοπολέμου, το σκάνδαλο Σταβίτσκι άλλαξαν πέντε κυβερνήσεις.
Σε αντίθεση με τον Ουστρίς, και την Μάρτι Χανάου , ο Σταβίτσκι και η παρέα του δεν έκλεβαν άμεσα τους μικροεπενδυτές. Τα θύματά τους ήσαν κρατικά ιδρύματα ασφαλιστικές εταιρείες, και Τράπεζες. Ο Αλεξάντρ Σταβιτσκί που ήταν από την κούνια του απατεώνας, και σαν καλός τεμπέλης Εβραίος δεν δούλεψε ποτέ του, αφού έκλεψε μέχρι και τον πατέρα του οδηγώντας τον στην αυτοκτονία, το 1931, με το ψευδώνυμο Σερζ Αλεξάντρ, μαζί με τον αντιδήμαρχο της Μπαγιόν Ζοζέφ Γκαρά , πέτυχαν να λάβουν στις 28 Σεπτέμβρη 1931 , από την κυβέρνηση του Πιέρ Λαβάλ (27 Ιανουαρίου 1931-20 Φεβρουαρίου 1932), άδεια λειτουργίας Ενεχυροδανειστηρίου, η εποπτεία των οποίων με διάταγμα του Λουδοβίκου του 16ου , ανήκε ακόμη αποκλειστικά στην κυβέρνηση.
Τη μέρα που έπεσε ο Λαβάλ, 20 Φεβρουαρίου 1932, άρχισε στο Παρίσι η δίκη της Μάρτι Χανάου, η οποία στο ακροατήριο άρχισε να αραδιάζει ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων που είχε δωροδοκήσει.
Στο Ενεχυροδανειστήριο της Μπαγιόν, ο Γιαχβέ Θεός έστειλε τα σμαράγδια της «αείμνηστου Αυτοκράτειρας της Γερμανίας» , και τα οποία εκτίμησε ο εβραίος εκτιμητής κοσμημάτων Ενρί Κοέν, (Henri Cohen), από τους Κοέν του Αμστερντάμ, που ήταν έμποροι διαμαντιών.
Στη συνέχεια με την βοήθεια εβραίων χρηματιστών , το ενεχυροδανειστήριο της Μπαγιόν, έγινε Crédit Municipal de Bayonne, και έκανε μια 100% εβραϊκή απάτη. Κυκλοφόρησε «ξύλινα ομόλογα», με κάλυψη τα… σμαράγδια της «αείμνηστου Αυτοκράτειρας της Γερμανίας».
Η «κυβέρνηση» ενέκρινε την αγορά των ομολόγων από κρατικά ιδρύματα και ασφαλιστικές εταιρείες, και μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 1933, είχαν κάνει φτερά 239.000.000 φράγκα ενώ άλλα 70.000.000 χάθηκαν από την «θυγατρική» Crédit Municipal d’Orléans.

Πρωταγωνιστές στην διάθεση των «ομολόγων» ήσαν ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός αποικιών, Αλμπέρ Νταλιμιέρ, και ο γερουσιαστής από τα Πυρηναία και υπουργός της Δικαιοσύνης Ε. Ρινάλντι. Αλλά ο μεγαλύτερος προστάτης ήταν ο μασόνος διδάσκαλος καi πρωθυπουργός Καμίλ Σοτάν, του οποίου ο μπατζανάκης Γ. Πρεσάρ , που ήταν ο γενικός εισαγγελέας των Παρισίων, είχε αναβάλει από το 1927, 19 φορές τη δίκη του Αλαξάντρ Σταβιτσκί, για μια άλλη απάτη 50.000 φράγκων.
Στις 15 Δεκεμβρίου 1933 ήρθε η καταστροφή. Ελεγκτές από το Παρίσι έκαναν τα βιβλία της Crédit Municipal de Bayonne φύλλο και φτερό. Ο Σταβιτσκί έσπευσε στο Λονδίνο για να δανειστεί από τους ομοεθνείς του τραπεζίτες, που του έκλεισαν την πόρτα , διότι στο παρελθόν είχε πλαστογραφήσει επιταγές αγγλικών τραπεζών. Γύρισε και είπε στους δικούς του. «Με τελείωσαν».
Ο δρ. Κάρλ Βίλε σχολιάζοντας τα φαινόμενα διαφθοράς στο βιβλίο του που εκδόθηκε το 1938 στο Βερολίνο για το Εβραϊκό ζήτημα,, σημείωσε ότι σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική εκδηλώθηκε μια πραγματική «επιδημία διαφθοράς» στη δημόσια ζωή με φορείς τους Ιουδαίους. «Παντού σε όλες τις περιπτώσεις διαφθοράς οι Εβραίοι έπαιξαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως στην περίπτωση της Χανάου, του Ουστρίς και του Σταβίτσκι», τόνισε. Παραμονή Χριστουγέννων του 1933, αδιάφθοροι αστυνομικοί έπιασαν στην Μπαγιόν τον διευθυντή της Crédit Municipal , Γκουστάβ Τισιέρ, και τον μετάφεραν στο Παρίσι.


Ο Σταβιτσκί εξαφανίζεται και κρύβεται σε ένα σαλέ στο Chamonix.
Στις 4 Ιανουαρίου, η εφημερίδα L’Action Francaise καταγγέλλει τον υπουργό αποικιών Αλμπέρ Νταλιμιέρ, ως το πρόσωπο που πίεσε τις ασφαλιστικές εταιρείες να επενδύσουν στα σκουπίδια που πούλαγε ο Σταβιτσκί.
Στις 5 Ιανουαρίου, ο Γκουστάβ Τισιέρ ομολογεί ότι τα σμαράγδια ήσαν γυάλινα, και εμπλέκει στην απάτη τον αντιδήμαρχο της Μπαγιόν, Ζοζέφ Γκαρά.
Η αστυνομία εντοπίζει τον Σταβιτσκί στις 8 Ιανουαρίου και εκείνος αυτοκτονεί με μια σφαίρα που ρίχτηκε από τα τρία μέτρα, και που τον βρήκε στον δεξιό κρόταφο, ενώ κρατούσε το πιστόλι με το αριστερό χέρι!!!
Έτσι δεν θα κελαηδήσει στο ακροατήριο. Ομερτά.
Εκδίδονται εντάλματα για τη σύλληψη συνεργατών του Σταβιτσκί, και δημοσιογράφων. τον πρωθυπουργό.
Στις 9 Ιανουαρίου, L’Action Francaise κατήγγειλε ότι ο Καμίλ Σοτάν διέταξε τη δολοφονία του Σταβιτσκί για να καλύψει τον αδελφό του και άλλους υψηλά ιστάμενους ενόχους . Η εξωκοινοβουλευτική δεξιά βγαίνει στους δρόμους καταγγέλλοντας «τους κλέφτες και τους δολοφόνους», και ενώ μπροστά στη Βουλή διαδηλώνουν 5000 φοιτητές, παραιτείται ο Νταλιμιέρ.
Στις 10 Ιανουαρίου νέες διαδηλώσεις ενώ το σύνολο των εφημερίδων καταγγέλλει την κυβέρνηση. Η Φιγκαρό γράφει ότι ο Σταβιτσκί έκλεβε τους Γάλλους για επτά χρόνια με άνωθεν κάλυψη. Οι «κεντροαριστεροί» υπόσχονται δια του Τύπου, να ψηφίσουν την επομένη νόμο που θα απαγορεύσει σε απατεώνες και καταχραστές να πουλάνε μετοχές.
Στις 23 Ιανουαρίου ο Σοτάν ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης. Τον στηρίζουν 367 βουλευτές. Τα ΟΧΙ ήταν 201. Στις 27 Ιανουαρίου , παρά τις 2000 συλλήψεις της αστυνομίας, η κυβέρνηση των κλεπτών έπεσε υπό την πίεση του «πεζοδρομίου». Μαζί έφυγε και ο μπατζανάκης Γενικός Εισαγγελέας.
Στις 18 πρώτες μέρες τη ς κρίσης έγιναν, από την πολυδιασπασμένη εξωκοινοβουλευτική δεξιά, που ωστόσο εξέφραζε την αγανάκτηση της Κοινής Γνώμης και την κόπωση της από την διαφθορά και την διαπλοκή μασόνων και Εβραίων με τους κοινούς κλέφτες και την προστασία τους από το πολιτικό σύστημα έγιναν 13 μεγάλες διαδηλώσεις στο Παρίσι, στις οποίες μετείχαν , η «Γαλλική Δράση» (Action Française) , ο Σταυρός της Φωτιάς (Croix-de-Feu) , οι Φενακιστές , η Πατριωτική Νεολαία (Jeunesses Patriotes), οι Ιππότες του Βασιλιά , και η Solidarité Française.
Στις 30 Ιανουαρίου που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Εντουάρ Νταλαντιέ αποφάσισε να κατέβη στον δρόμο και η Εθνική Ένωση Εφέδρων Πολεμιστών (UNC), με 900.000 μέλη. Υπουργός Εσωτερικών του Νταλαντιέ ανέλαβε ο (αριστερός) διδάσκαλος της Στοάς της Μεγάλης Ανατολής Eugène Frot.
Στις 4 Φεβρουαρίου νέες διαδηλώσεις συγκλονίζουν την γαλλική πρωτεύουσα. Ο υπουργός εσωτερικών μετέθεσε στο Μαρόκο τον αστυνομικό διευθυντή Παρισίων επειδή έδειχνε ανοχή στους «δεξιούς».
Στις 6 Φεβρουαρίου, νέα μεγάλη διαδήλωση της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς. 40.000 παριζιάνοι στους δρόμους. Η αστυνομία χτυπάει στο ψαχνό.
16 πολίτες νεκροί και ένας αστυνομικός. 2300 οι τραυματίες. Από αυτούς 695 ήταν στρατιωτικοί, 14 πυροσβέστες και 681 χωροφύλακες. Σφαγή.
Ο κεντροαριστερός Νταλαντιέ παραιτείται στις 7 Φεβρουαρίου και σχηματίζει κυβέρνηση Εθνικής (Κλεπτοκρατικής) Ενότητας ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Γκαστόν Ντουμέργκ σε ηλικία 71 ετών.

Τα αριστερά κόμματα και ο Τύπος τους, για να δικαιολογήσουν την σφαγή, αρχίζουν να μιλάνε για απόπειρα πραξικοπήματος της «Φασιστικής Δεξιάς».
Στις 12 Φεβρουαρίου, η αριστερά οργανώνει απεργία των συνδικάτων για αντιφασιστικές διαδηλώσεις σε όλη τη Γαλλία , «για την υποστήριξη της Δημοκρατίας», Στις 16 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε η συγκρότηση «εξεταστικής Επιτροπής», του σκανδάλου Σταβίτσκι, αλλά τη νύχτα της 20ης Φεβρουαρίου, ενώ η αριστερά είναι απασχολημένη με «την υποστήριξη της Δημοκρατίας», δολοφονείται ο εφέτης Άλμπερτ Πρίνς , που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης Σταβίτσκι, μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη εμφάνισή του ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής διερεύνησης του σκανδάλου.
Το πτώμα του βρέθηκε αποκεφαλισμένο στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ντιζόν. Ο αντιφασισμός συνέχισε το έργο του και στις 3 Μαρτίου δημιουργήθηκε η «επιτροπή επαγρύπνησης των Αντιφασιστών διανοούμενων». Στις 11 Μαΐου το Ριζοσπαστικό-Σοσιαλιστικό Κόμμα ανακοίνωσε αυτοκάθαρση. Στις 23 Ιουνίου το Γαλλικό ΚΚ απηύθυνε έκκληση για ενότητα δράσης με το SFIO ενάντια στο φασισμό. Στις 24 Οκτωβρίου ο Μορίς Τορέζ πρότεινε τη δημιουργία ενός Λαϊκού Μετώπου. Στις 7 Νοεμβρίου 1934 μετά την αναθεώρηση του συντάγματος παραιτήθηκε ο Εθνικός Ντουμέργκ.

Η δίκη για την υπόθεση Σταβιτσκί, άρχισε τον Νοέμβριου του 1934 και τέλειωσε στις 18 Ιανουαρίου 1935. Η Μάρτι Χάναου αυτοκτόνισε στη φυλακή στις 14 Ιούλιου 1935. Το Λαϊκό Μέτωπο κέρδισε στις εκλογές του 1936, και έδωσε μπόνους στους γάλλους αντιφασίστες διακοπές τεσσάρων εβδομάδων και …έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Σπύρος Χατζάρας

1 Response to "Ο κοινός παρονομαστής στις μεγάλες απάτες."

Τ’ ειχες Γιαννη; Τ’ ειχα παντα.
Οβριος εδω, οβριος εκει, πουναι ο παπας;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,643 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: