Φιλοπατρία

Υπάρχει κλαδική βιαστών στο ΣΥΡΙΖΑ;

Posted on: 8 Φεβρουαρίου, 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο για τον «βιαστή των τουριστριών»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο την ώρα που συζητείται η υπόθεση του άντρα που κατηγορείται για βιασμούς τουριστριών πραγματοποίησε η Φεμινιστική Πρωτοβουλία για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Ο κατηγορούμενος, συνήγορος του οποίου είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, φέρεται να βίαζε τις τουρίστριες αφού προηγουμένως τους έδινε τυρόπιτες στις οποίες είχε βάλει αλκοόλ και υπνωτικό.
Η Φεμινιστική Πρωτοβουλία επιτίθεται με σφοδρότητα στην συνήγορο του κατηγορούμενου Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε πρόσφατη ανακοίνωση της Φεμινιστικής οργάνωσης επισημαίνεται: «Ρωτάμε τον ΣΥΡΙΖΑ αν εγκρίνει την ανάμειξη της βουλεύτριάς του στο συγκεκριμένο θέμα, ως συνηγόρου του βιαστή, η οποία μάλιστα προσπαθεί με στρεψοδικία, αρνησιδικία, κωλυσιεργία να μην καταδικαστεί ο βιαστής, ώστε ως αποτέλεσμα να κουραστούν τα θύματα να ταξιδεύουν από τις μακρινές τους χώρες».
Η ελληνική κοινωνία είχε συγκλονιστεί το 2005 από την υπόθεση, ενώ ο δράστης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε ετών χωρίς ελαφρυντικά για τον βιασμό βορειοευρωπαίας τουρίστριας. Να σημειωθεί πως αρχικά ο κατηγορούμενος είχε παραπεμφθεί για βιασμό τεσσάρων τουριστριών, αλλά τρεις δεν είχαν κλητευθεί νόμιμα από τις χώρες τους.
Η σημερινή δίκη αφορά την αίτηση αναίρεσης για την απόφαση του Εφετείου που καταδίκασε τον δράστη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η εκδίκαση της έφεσης διήρκεσε περίπου δέκα μήνες, από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2012.
Στις τριάντα δικάσιμες που παρεμβλήθηκαν έως την απόφαση καταδίκης, η συνήγορος του κατηγορουμένου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προχώρησε σε τέσσερις αιτήσεις εξαίρεσης τριών δικαστών, ενός ενόρκου και ενός εισαγγελέα, ενώ υποστηρίζει πως υπάρχει μεροληψία εξαιτίας της απόρριψης των ελαφρυντικών του πελάτη της. Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει πως δεν της έδωσαν σκεπτικό απόρριψης, εξαιτίας του μένους εναντίον της, κατόπιν αντιδικίας με εφέτη.
Πρετεντέρης: Η συνήγορος του βιαστή προσπαθεί να καθυστερήσει τη δίκη του πελάτη της
Το θέμα της υπεράσπισης του «βιαστή των τουριστριών» από την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου παίρνει και πολιτικές διαστάσεις.
Σε άρθρο του με τίτλο: «Τι είναι αριστερό;», ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης γράφει: «Αναρωτιόμουν πάντα αν μια γυναίκα δικηγόρος μπορεί να υπερασπίζεται έναν βιαστή γυναικών» και συνεχίζει: «Δεν επιλέγουν μόνο οι κατηγορούμενοι δικηγόρο. Επιλέγουν κι οι δικηγόροι κατηγορούμενο. Το ερώτημα γίνεται ακόμη σοβαρότερο όταν η συνήγορος του βιαστή εκτός από γυναίκα δηλώνει και αριστερή».
Ο Γ.Πρετεντέρης, σημειώνει ότι «από το περασμένο Σάββατο που «Τα Νέα» αποκάλυψαν την υπόθεση Κωνσταντοπούλου περιμένω υπομονετικά, μια διάψευση, μια εξήγηση, μια ερμηνεία, έστω μια συγγνώμη» και καταλήγει: «Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται τελευταία τόσο πολύ με τα «σκυλιά» που έχουν ξεχάσει να ασχολούνται με τους ανθρώπους».
Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά, στενού συνεργάτη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Παππάς έγραψε στο twitter: «Ο Πρετεντέρης σήμερα πραγματεύεται το θέμα ‘τι είναι αριστερό’. Πείτε μας. Από εσάς περιμέναμε».

Δεν έχω σε ιδιαίτερη υπόληψη τις φεμινίστριες και δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες για άλλο ένα Δούρειο ίππο της παγκοσμιοποίησης.

Εν τούτοις εγκρίνω και επικροτώ την ενέργεια τους στην προκειμένη περίπτωση. Και θα τους πρότεινα να κάνουν διάβημα σαν συλλογική οντότητα τόσο στον κομμισάριο που παριστάνει τον υπουργό δικαιοσύνης όσο και στον πρόεδρο του ΔΣΑ, εγγράφως, γιατί τα γραπτά μένουν.

Βεβαίως στην Ελλάδα της κλεπτοκρατίας και της ανισονομίας που θα ανατρέψει δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑς έχει καταργηθεί κάθε έννοια νόμου και θεσμού και το μόνο που έχει αποτελεσματικότητα είναι οι τηλεεισαγγελείς και οι τηλεπρόεδροι.

Και το αστείο είναι ότι όλοι αυτοί οι αριστεροί «δημοκράτες» ΣΥΡΙΖΑ ΣΦΥΡΙΖΑ κλπ. οραματίζονται αλλαγές, επαναστάσεις και ρίξεις με όλους τους συμμορίτες που μας έφεραν ως εδώ. Καραμπινάτη εξαπάτηση λοιπόν.

όσο για την «ανεξάρτητη» Ελληνική (;) δικαιοσύνη θα διηγηθώ μια ιστορία που μου είπε πριν μερικές μέρες γνωστός μου Ελληνοέλληνας (δηλ. Χ.Ο.).

Ο άνθρωπός μας είχε οφειλή προς το ΙΚΑ κατώτερη των 1500 €. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Στο δικαστήριο ο πρόεδρος του είπε:
«Φύγε!»
-«Μα, πως να φύγω;»
-«Φύγε το χρέος σου δεν δικάζεται» (ή κάτι ανάλογο το οποίο δεν θυμάμαι ακριβώς).

Φεύγοντας ο άνθρωπάκος, ανακάλυψε εμβρόντητος ότι το χρέος του είχε προσαυξηθεί κατά 900 € για έξοδα δικαιοσύνης. Σατανικό! Ποιος θα το σκεφτόταν;

Τούρκοι ή Ιουδαίοι κομμουνιστές είναι η καλύτερη απάντησή μου.

1 Response to "Υπάρχει κλαδική βιαστών στο ΣΥΡΙΖΑ;"

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Αυτές τις μέρες, προωθήθηκε προς ψήφιση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχέδιο ψηφίσματος για απαγόρευση της πορνογραφίας στο διαδίκτυο και έλεγχο των ΜΜΕ που δημοσιεύουν φωτογραφίες γυμνών και ημίγυμνων γυναίων, «για να αποφευχθεί η χρησιμοποίηση της γυναίκας για εμπορικούς σκοπούς».

Όταν το σχέδιο ήρθε προς ψηφοφορία, υπερψηφίστηκε από 158 ευρωβουλευτές και καταψηφίστηκε από 368. Μεταξύ αυτών που υποστήριξαν την πορνογραφία και τον εξευτελισμό του γυναικείου φύλλου, ήταν και οι λεγόμενοι «προοδευτικοί», που έχουν στους κόλπους τους και τις………. φεμουνίστριες.

Πληροφοριακά, όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές (και η «εδω Πολυτεχνείο») ήταν μεταξύ των 368.
Τοιούτοι μας κυβερνούν! Ας ήταν καμιά πρόταση κατά του… φασισμού, του… ρατσισμού, του ναζισμού και ΦΥΣΙΚΑ του… αντισημιτισμού, να βλέπατε πως θα πέρναγε!

Και γέεεεεεεεεεεελιο οι δηλητηριάζοντες τις νεολαίες του κόσμου «ολοκαυτωμένοι» πορνογράφοι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,793 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: