Φιλοπατρία

Δεν τους ξέφυγε, αυτοί ήταν και είναι πίσω από τον συμμοριτοπόλεμο.

Posted on: 3 Μαρτίου, 2013

XA

Φασίστες με πάνες

Της Ντίνας Δασκαλοπούλου

Όταν την 1η Οκτωβρίου ο Ηλίας Παναγιώταρος ζητά να μάθει τα ακριβή στοιχεία των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς», οι εφημερίδες τον χαρακτηρίζουν «σύγχρονο Ηρώδη». Ο βουλευτής είναι απλώς συνεπής: προεκλογικά είχε δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή «θα μπει σε νοσοκομεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετάξει στο δρόμο τους ‘λαθρομετανάστες’ και τα παιδιά τους».

Δεν παραλήρημα της Χρυσής Αυγής, αλλά για μια ακόμα ένδειξη πως οι τακτικές της είναι μελετημένες κι εμπνέονται από τα «αδελφά» ναζιστικά κόμματα. Η κίνηση αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά τη δημόσια ενθάρρυνση των μελών του γερμανικού NPD προς τα μέλη του να «εμπλακούν στη διδασκαλία των βρεφών για να διαχυθεί η «εθνικιστική εκπαίδευση» (εφημερίδα του κόμματος Deutsche Stimme). Όπως αποκάλυψαν μιλώντας στο SPIEGEL ONLINE γερμανοί ερευνητές, η εκπαίδευση και μάλιστα των πολύ μικρών είναι από τους πρωταρχικούς στόχους της γενιάς των νεοναζί του ’90: είτε ως γονείς που προσφέρουν εθελοντική εργασία, είτε ως νηπιαγωγοί, είτε ως κοινωνικοί λειτουργοί προσπαθούν να εμπλακούν στη σχολική ζωή και να μεγαλώσουν μικρούς Άριους. Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του κόμματος, Klaus Beier, παραδέχθηκε πως το σχολείο πρέπει να είναι ουδέτερο, αλλά πολύ φυσιολογικά τα μέλη μας θέλουν να αναμειχθούν, εφόσον πλέον τα σχολεία καθοδηγούνται από τους αριστερούς».

Αλιευμένο από το facebook της Ντίνας Δασκαλοπούλου

Πηγή

Δεν με ενδιαφέρει ούτε τι λέει ο SPIEGELκαι οι Γερμανοί (;) ερευνητές, ούτε ο Klaus Beier.

Είναι γεγονός ότι η εκπαίδευση στην Ελλάδα κυριαρχείται από αριστερά υποκείμενα μειωμένης αντίληψης. Τα υποκείμενα αυτά λόγω της πίστης τους σε μια ιστορικά ξεπερασμένη ιδεολογία όπως είναι ο Μαρξισμός-Λενινισμός, θεωρούν ότι οι ίδιοι έχουν κάθε δικαίωμα στο να προβάλλουν την προπαγάνδα τους στα σχολεία, αλλά εντελώς «δημοκρατικά» να αποκλείουν οποιονδήποτε άλλο. Το πρόβλημα για μένα βρίσκεται όμως αλλού.
Από τις κατακτήσεις των εκπαιδευτικών θα αναφέρω μερικές:

Με δόλιους τρόπους και ενέργειες κατάφεραν εντελώς αντισυνταγματικά, (εφόσον το Σύνταγμα μιλά για δικαίωμα στην δωρεάν παιδεία μόνο των Ελλήνων στο γένος), να μπουν στα Ελληνικά σχολεία και οι λαθρομετανάστες. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται όχι μόνο όσοι στερούνται χαρτιών αλλά και όσοι έχουν γίνει δεκτοί από την βιομηχανία κατασκευής πλαστών πιστοποιητικών τους οποίους οι συμμορίτες γνωρίζουν πολύ καλά αν δεν είναι και οι ίδιοι μέρος της βιομηχανίας.

Θέλουν παιδεία οι «μετανάστες»; Να πληρώσουν οι ίδιοι για τα έξοδα της παιδείας τους και να μην φροντίζουν οι εκπαιδευτικοί συμμορίτες να στέλνουν το λογαριασμό στον Έλληνα φορολογούμενο. Γιατί πέρα από το δικαίωμα στην δωρεάν παιδεία υπάρχει και η δωρεάν περίθαλψη για την ίδια κατηγορία των απρόσκλητων μουσαφιραίων και μια σειρά από ευεργετήματα τα οποία ο Έλληνας φορολογούμενος πρέπει να πληρώνει ακόμη και σήμερα. Οι μετανάστες ωστόσο ενώ εργάζονται και κερδίζουν δεν πληρώνουν τίποτε από όσα τους αναλογούν ενώ παράλληλα κάθε μήνα φροντίζουν να στέλνουν κομπόδεμα στις χώρες τους που εμείς θα πρέπει να ξαναδανειστούμε με επαχθείς όρους.
Όσο για τους εκπαιδευτικούς συμμορίτες είναι υπόλογοι για την καταστροφή της Ελληνικής παιδείας, αλλά και τις υλικές ζημιές που προκαλούνται από την νεολαία στα σχολεία είτε σε κανονικό καιρό είτε σε περιόδους καταλήψεων, (είναι γνωστό ότι οι ίδιοι επειδή δεν μπορούν να απεργήσουν, ωθούν τους μαθητές να λάβουν αποφάσεις καταλήψεων). Επιπλέον οι ίδιοι θέλουν να διατηρούν για το συνάφι τους το δικαίωμα να έχουν το ακαταδίωκτο για οποιαδήποτε ανεπάρκεια τους ή ενέργεια, ακριβώς όπως μπορούσαν και έκαναν από τα Δεκεμβριανά και εντεύθεν.

Επίσης όσοι δεν προσφέρουν τίποτε στην κοινωνία παρά μόνο διαπλοκή και βία να κανονίσουν να τους πληρώνει ο Σόρος και όχι ο Έλληνας πολίτης. Ο οποίος Έλληνας πολίτης καλείται να πληρώσει όχι μόνο για τον κάθε αλλοδαπό αλλά και για τον κάθε σοβιετικό εκπαιδευτικό με ρηξικέλευθες και επαναστατικές προτάσεις αλλά χωρίς ποτέ να αναλαμβάνει τις συνέπειες των λόγων και των πράξεών του.

Ο Παναγιώταρος είπε το αυτονόητο και δεν διαφωνώ μαζί του. Ίσως να το είπε λίγο άκομψα αλλά διαφωνώ πλήρως στο να πληρώνω εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος για να μπορώ να χρηματοδοτώ άτομα που βρίσκονται εδώ παράνομα και σε βάρος του τυχαίου αναξιοπαθούντα Έλληνα. Οι αριστεροί συμμορίτες είναι καλοί στις ανθρωπιστικές διακηρύξεις αλλά πάντα με λεφτά του φορολογούμενου.

Οι ίδιοι πέρα από τις διακοπές για ένα μήνα το καλοκαίρι (ακόμα) και τα μαύρα με τα ιδιαίτερα δεν είδα ποτέ να πάρουν κανένα σπίτι τους. Όλους στην καμπούρα του Ελληνικού λαού θέλουν να τους φορτώσουν.

Τέλος ο χαρακτηρισμός φασίστες με πάνες, μιλώντας για παιδάκια του Δημοτικού, σαν κι αυτά που τα μαζεύουν για να τους μιλήσουν για τα καλά του πολυπολιτισμού και το «ολοκαύτωμα», είναι πολύ χοντρός. Όπως όταν μιλάγαμε για κομμουνιστές με πάνες που ήταν οι Κομσομόλοι που μας διαφήμιζαν οι συμμορίτες μέχρι πρότινος, κάνει πρόδηλες τις αντιλήψεις και της προθέσεις των απογόνων της ΟΠΛΑ που δραστηριοποιούνται κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπότε η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από το «ή αυτοί ή εμείς οι Έλληνες».

1 Response to "Δεν τους ξέφυγε, αυτοί ήταν και είναι πίσω από τον συμμοριτοπόλεμο."

Τα κουκουεδια και οι συνιστωσες τους ειναι γνωστο οτι εχουν την αποκλειστικοτητα στο παιδομαζωμα.

Οταν δεν τους κατσει γεμιζουν τις πηγαδες με το ιδιο αντικειμενο.
Δηλ. τους φασιστες με τις πανες.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,987 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: