Φιλοπατρία

Κατάληψη αρχαιολογικού χώρου από γνωστούς τζαπατζήδες

Posted on: 3 Μαρτίου, 2013

Να ξηλωθεί το καρακίτς ρατσιστικό παραθρησκευτικό εβραϊκό τερατούργημα, από το κέντρο του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού!…

3 Μαρτίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΣΤΡΟ ΔΑΒΙΔ -ΚΑΡΑΜΕΙΚΟΣ   === Δεν την αγαπάμε την Ελλάδα…. Δεν την αγαπάμε…..

=== Στη συμβολή της οδού των ΠαναθηναίωνΙερά Οδό με την Ιερά Οδό, απ” όπου ανέβαινε η πομπή στην Ακρόπολη, που οδηγούσε στο Ιερό της Ελευσίνας έστησαν οι Εβραίοι αυτό το ρατσιστικό καρακίτς παραθρησκευτικό κατασκεύασμα που βλέπετε στην εικόνα!!!

=== Είναι ένα μαρμάρινο, δήθεν διαμελισμένο Άστρο του Δαβίδ, που δείχνει, το… κατά την Εβραϊκή εκδοχή πλήγμα που δέχθηκαν οι Εβραίοι από τους ναζί και ΜΟΝΟ κατά τη γνώμη τους, αναπαριστά το λεγόμενο Ολοκαύτωμα. Στήθηκε έξω από τη τεχνητή περίφραξη του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού, στην  τριγωνική πλατεία που έχει δημιουργηθεί ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ, με μεθοδευμένα «έργα» Ενοποίησης των Αρχαιολογικών Χώρων της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ερμού, Ευβούλου και Μελιδώνη….

   === Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ της 30 Απριλίου 2009:

  1.– Το συγκεκριμένο σημείο είχε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ και ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, μετά από 20ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ της Γ” Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, για να….. ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!!!!!!

  2.– Οι Εβραίοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, κατέλαβαν και περιέφραξαν τον αρχαιολογικό χώρο και επέβαλαν τη τοποθέτηση του προκλητικού ρατσιστικού παραθρησκευτικού κιτς κατασκευάσματος στο κομβικό σημείο, παρά ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ, οι οποίοι έχουν αποδείξει, ότι κάτω από το εβραϊκό κιτς κατασκεύασμα, υπάρχει η συμβολή των ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ!!!!!

  3.— ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, εκ των υστέρων, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), κάτω από τη πίεση των σιωνιστών πρωθυπουργών και υπουργών κατάργησης του πολιτισμού μας, έγραψε στα παλιά των υποδημάτων του τις αποφάσεις και γνωματεύσεις της Γ” Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και ενέκρινε ΔΗΘΕΝ υπό όρους τη τοποθέτηση ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!!! ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  >>>> Τελικά το ΚΑΣ ενέκρινε τη χωροθέτησή του στη μικρή αυτή πλατεία με τον όρο το έργο να μειωθεί σε έκταση στο μισό (καταλάμβανε έκταση 100 τ.μ.) και να απομακρυνθεί σε περίπτωση μελλοντικής ανασκαφής. Ο αρχαιολόγος Πάνος Βαλαβάνης, που μειοψήφησε όπως επίσης οι συνάδελφοί του Μαρία Βλαζάκη, Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης και Αθηνά Λούπου, είπε: «Εκείνο που αντιλαμβάνομαι με τα απανωτά αιτήματα που έρχονται για τη χρήση του χώρου της Ενοποίησης των Αρχαιολογικών Χώρων της Αθήνας είναι ότι οι συναρμόδιες Εφορείες Αρχαιοτήτων αμύνονται του πατρίου εδάφους. Προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν»

  4.— Οι Εβραίοι πριν αρπάξουν τον χώρο, ενώ πολύ κοντά υπάρχουν δύο (2) ισχυρά φυλλασσόμενες ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, φρόντισαν στην φαινομενική απαξίωση του χώρου, στον οποίο «άγνωστοι» πετούσαν σκουπίδια, ενώ τώρα δεν τολμά ούτε ο αέρας να ρίξει ένα χαρτάκι ενός εκατοστού!!!!!

  5.— Το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι, ότι στην ευρύτερη αλλά ΚΟΝΤΙΝΗ περιοχή, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και οι Εβραίοι της Αθήνας, ΕΙΔΙΚΑ στην οδό Μελιδώνη,  διαθέτουν αρκετά ακίνητα, εκ των οποίων μπορούσαν να επιλέξουν ένα και να το μετατρέψουν ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΠΑΝΕΣ σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ μνημείο, αλλά ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!!!!!

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.

…Η Συνθήκη για την προστασία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση της UNESCO στις 16 Νοεμβρίου 1972. Με την υπογραφή της, τα κράτη αναγνωρίζουν ότι οι χώροι που βρίσκονται στην εθνική επικράτειά τους και έχουν εγγραφεί στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, αποτελούν, με κάθε επιφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, παγκόσμια κληρονομιά «για την προστασία της οποίας είναι υπεύθυνη η διεθνής κοινότητα, που πρέπει να εργαστεί ως σύνολο για αυτό τον σκοπό».

Η αποστολή της UNESCO είναι να ενθαρρύνει τα κράτη-μέλη να υπογράψουν τη Συνθήκη του 1972 για να εξασφαλίσουν την προστασία της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς τους αλλά και να δημιουργήσουν συστήματα ελέγχου που θα αναφέρουν σε τακτική βάση την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι χώροι παγκόσμιας κληρονομιάς στην επικράτειά τους. Επίσης, η UNESCO βοηθά τα κράτη να προστατεύσουν τους χώρους αυτούς παρέχοντας τεχνική βοήθεια, επαγγελματική εκπαίδευση καθώς και έκτακτη οικονομική βοήθεια σε χώρους που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο. Μέσω του Διεθνούς Οργανισμού προωθείται η παρουσίαση σε παγκόσμιο επίπεδο της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας και ενθαρρύνεται η διεθνής συνεργασία για τη διαφύλαξη της….

Πηγή

Μήπως πρέπει να ζητηθεί βοήθεια από την ΟΥΝΕΣΚΟ; Με κάθε επιφύλαξη φυσικά αφού είναι γνωστό ότι η πατρίδα των απανταχού Εβραίων ούτε υπογράφει διεθνείς συμβάσεις αλλά και γράφει στην κυριολεξία στα παλιά της παπούτσια όσες τυχόν υπογράφει. Αλλά ζητά σεβασμό από τους άλλους τον οποίο και επιβάλλει με τους … δικούς της τρόπους

1 Response to "Κατάληψη αρχαιολογικού χώρου από γνωστούς τζαπατζήδες"

Ακουτε τον Ρουμπανη (απο την μεση 0:58 λεπτο και μετα) τι λεει για τα ολως τυχαιως ευρεθεντα αποθηκευμενα αρχαια αγαλματα κοντα στους περιουσιους;

Δωστε βαση και βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα.
Παρακολουθηστε τον με προσοχη……..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,862 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: