Φιλοπατρία

Το Ισραήλ καταδικάζει τα σχόλια για το Σιωνισμό του Ερντογάν

Posted on: 3 Μαρτίου, 2013

Το Ισραήλ καταδικάζει τα σχόλια για το Σιωνισμό του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ερντογάν

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στο Φόρουμ  Συμμαχία των Πολιτισμών του ΟΗΕ στη Βιέννη στις 27/2/13

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικρίθηκε  έντονα από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Έθνη για το μαρκάρισμα του Σιωνισμού ως ένα «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Είπε σ’ ένα φόρουμ του ΟΗΕ αυτή την εβδομάδα: «Όπως με τον Σιωνισμό, τον αντισημιτισμό και φασισμό, είναι αναπόφευκτο ότι και η ισλαμοφοβία πρέπει να θεωρείται έγκλημα κατά της για ανθρωπότητας.»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου καταδίκασε έντονα τα σχόλιά του.

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, δήλωσε στην Άγκυρα ότι η Ουάσινγκτον βρήκε την παρατήρηση του κ. Ερντογάν «απαράδεκτη».

Σε συνέντευξη Τύπου στην τουρκική πρωτεύουσα, ο κ. Κέρι είπε ότι είχε ήδη θέσει το θέμα στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και θα το συζητούσε επίσης με τον κ. Ερντογάν.

Τζον Κέρι: Εμείς δεν διαφωνούμε με αυτό, αλλά το θεωρούμε απαράδεκτο

Ο κ. Νταβούτογλου υπερασπίστηκε τα σχόλια του κ. Ερντογάν.

Ο υπουργός Εξωτερικών επέκρινε και πάλι τα ισραηλινά στρατεύματα για τη δολοφονία εννέα Τούρκων ακτιβιστών το 2010. Οι ακτιβιστές επέβαιναν σε στολίσκο πλοίων βοήθειας που προσπαθούσαν να σπάσουν το ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ στη Γάζα.

«Αν ορισμένες χώρες ενήργησαν κατά τρόπο εχθρικό έναντι του δικαιώματος των πολιτών μας» στη ζωή, επιτρέψτε μας να διατηρούμε το δικαίωμά μας να κάνουμε μια δήλωση,» είπε ο κ. Νταβούτογλου.

Ο κ. Κέρι διεξάγει συνομιλίες στην Τουρκία για την κλιμακούμενη κρίση στη γειτονική Συρία.

«Επιζήμια» σχόλια

Ο κ. Ερντογάν έκανε τα αμφιλεγόμενα σχόλια σε συνεδρίαση του ΟΗΕ στο Φόρουμ για τη Συμμαχία των Πολιτισμών στη Βιέννη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τα λόγια του τράβηξαν μια κοφτερή επίπληξη από το γραφείο του κ. Νετανιάχου, ο οποίος τα αποκάλεσε «μια σκοτεινή και αναληθή δήλωση που όμοια της νομίζαμε ότι είχε εξαλειφθεί από τον κόσμο».

Ο Σιωνισμός είναι μια ιδεολογία ή κίνημα που υποστηρίζει ότι ο εβραϊκός λαός έχει το δικαίωμα σε ένα εθνικό σπίτι ή κράτος σε αυτό που ήταν η βιβλική «Γη του Ισραήλ».
Δεν υπάρχει συναίνεση μεταξύ των Σιωνιστών για το πού τα σύνορα του κράτους θα πρέπει να είναι.
Για τους Παλαιστίνιους, η επιτυχία του Σιωνισμού είχε ως αποτέλεσμα την απογοήτευση των εθνικών επιδιώξεων και τη ζωή τους υπό κατοχή.

Στις ΗΠΑ, ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Tommy Vietor είπε ότι «ο χαρακτηρισμός του Σιωνισμού ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας … είναι προσβλητικός και λάθος».

Το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Ban Ki-moon δήλωσε ότι άκουσε την ομιλία του κ. Ερντογάν μέσω διερμηνέα, και ονόμασε «ατυχές το γεγονός ότι, όπως τέτοια βλαβερά και διχαστικά σχόλια ειπώθηκαν σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θέματος της υπεύθυνης ηγεσίας».

Ας ανακεφαλαιώσουμε για να λύσουμε το πρόβλημα. Για την ισλαμοφοβία υπάρχει το πραγματικό πρόβλημα και το θεωρητικό. Είναι αστείο όμως ότι τόσο πίσω της όσο και απέναντί της βρίσκονται και την υποκινούν οι ίδιες δυνάμεις.

Σύμφωνα με τους μουσουλμάνους οι αλλόθρησκοι κάτω από το Ισλάμ εάν δεν αλλαξοπιστήσουν πρέπει να σφαγιαστούν ή να έχουν την θέση του ντίμι (Dhimmi).

Όπως είπε ευθέως ο Βέλγος βουλευτής Λωράν Λουίς, οι επεμβάσεις στις ισλαμικές χώρες με τις οποίες δεν έχουμε πρόβλημα γίνονται δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ στην πραγματικότητα αφορούν ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που εποφαλμιούν φυσικούς πόρους τους οποίους ορέγονται να αποκτήσουν σε εξευτελιστικές τιμές, πολυεθνικές εταιρείες και αγορές, οι οποίες διεξάγουν πόλεμο δια πληρεξουσίων.

Όταν λοιπόν ακούτε μια από τις δυο λέξεις ο κωδικός είναι Εβραίοι. Είναι οι αθέατοι για τους οποίους δεν έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε.

Άλλωστε ειδικότητα του Ισραήλ είναι να διεξάγει πολέμους δι’ αντιπροσώπων με τις επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας (όπως παλιά οι πειρατές ανάλογα με το είδος του πλοίου που αντιμετώπιζαν σήκωναν την κατάλληλη σημαία, άλλοτε φιλική άλλοτε εχθρική).

Όσο για τον Σιωνισμό;

Μεγάλη ιστορία να μιλήσει κανείς για τον δημιουργό του Ναζισμού.

Χοντρικά να αναφέρω ότι ο Νετανιάχου ψεύδεται ασύστολα (ή απλά κάνει την χασμπάρα-hasbara) μέχρι την πρώτη επίθεση εναντίον του Ιράκ του Σαντάμ Χουσσείν το 1990, με τον πατέρα Μπους, στον ΟΗΕ υπήρχε ψήφισμα που καταδίκαζε τον Σιωνισμό ως ρατσιστική ιδεολογία.
Στην συνέχεια για την συμμετοχή του στην συνδιάσκεψη ειρήνης του ’91 στην Μαδρίτη το Ισραήλ έθεσε ως προϋπόθεση συμμετοχής του της απόσυρση της καταδικαστικής απόφασης.

Εννοείται πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει άλλο κράτος που να έχει γράψει τις συνθήκες και τους όρους της ειρήνης που υπόγραψε ή ζητά από άλλους να σεβαστούν τόσο αδιάντροπα στα παλιά του τα παπούτσια, όσο το Ισραήλ. Αλλά αφού το μπορεί και δίνει ασυλία στους πολίτες του που διέπραξαν εγκλήματα σε άλλες χώρες γιατί όχι;

United Nations General Assembly Resolution 3379

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
Small Flag of the United Nations ZP.svg
UN General Assembly
Resolution 3379
Date: November 10 1975
Meeting no.: 2400
Code: A/RES/3379 (Document)

Vote: For: 72 Abs.: 32 Against: 35
Subject: Elimination of all forms of racial discrimination
Result: Approved and later revoked

United Nations General Assembly Resolution 3379, adopted on November 10, 1975 by a vote of 72 to 35 (with 32 abstentions), «determine[d] that Zionism is a form of racism and racial discrimination»; resolution 3379 was revoked in 1991 by UN General Assembly Resolution 4686….

1 Response to "Το Ισραήλ καταδικάζει τα σχόλια για το Σιωνισμό του Ερντογάν"

Μια διορθωση φιλε Φ ιλοπατρια.
Το ισραηλ ΔΕΝ ειναι κρατος.
Απλουστατα γιατι ΔΕΝ εχει ουτε οριοθετημενα συνορα αλλα ΟΥΤΕ και συνταγμα.

Ειναι αυτο που ειπε …………καποιος μωρε ξεχναω τ’ ονομα του.
Ειναι τα «κεντρικα» μια εγκληματικης κλικας….

Ειχε πει λοιπον ο …καποιος

«……..Η κυριαρχία του οβριού στην δημόσια ζωή φαίνεται τόσο σίγουρη, που τώρα όχι μόνο μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του οβριό και πάλι, αλλά αδίστακτα παραδέχεται το απόλυτο εθνικό και πολιτικό σχέδιό του. Ένα τμήμα της φυλής του, ομολογεί ανοιχτά πλέον ότι είναι ένας ξένος λαός, αλλά ακόμη και εδώ ψεύδονται. Γιατί, ενώ οι Σιωνιστές προσπαθούν να
κάνουν το υπόλοιπο του κόσμου να πιστέψη ότι η εθνική συνείδηση ​​του οβριού κοίτεται στην ικανοποίησή για τη δημιουργία μιάς εθνικής στέγης εντός του Παλαιστινιακού κράτους, ο οβριός και πάλι κοροϊδεύει πονηρά το ηλίθιο ακροατή του. Δεν τίθεται καν στο μυαλό τους η δημιουργία ένός οβρέϊκου κράτους στην Παλαιστίνη με σκοπό να ζήσουν ειρηνικά εκεί.
Το μόνο που θέλουν είναι μια Μόνιμη Έδρα-Καταφύγιο με απώτερο σκοπό την προστασία των εγκληματιών τους, με δικά της κυριαρχικά δικαιώματα και μακριά από την παρέμβαση άλλων κρατών και την Διεθνη Δικαιοσύνη: Θέλουν ένα καταφύγιο για τους φυγόδικους, ελεεινούς αχρείους εγκληματίες οβριούς και ένα πανεπιστήμιο για νέους εκκολαπτόμενους απατεώνες……»

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 349,388 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: