Φιλοπατρία

Τι είν’ αυτό που συμβαίνει;

Posted on: 4 Μαρτίου, 2013

Iδού τα αληθινά αίτια της παραίτησης του Πάπα

Η παραίτηση του Βενέδικτου έγινε  για να αποτινάξει από πάνω της η Καθολική Εκκλησία την ατίμωση.
Iδού τα αληθινά αίτια της παραίτησης του Πάπα

Ο Βενέδικτος προσέφερε τον εαυτό του, σαν αμνός που οδηγείται σε σφαγή, έτσι ώστε η εκκλησία να απαλλαχθεί από τη «Βρώμα», όλα αυτά τα σκάνδαλα που έχουν βγει στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό και αφορούν τη σεξουαλική κακοποίηση ανθρώπων από τους ιερείς του Βατικανού.

Εδώ έρχεται να προστεθεί κάτι που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος. Με την παραίτηση του Πάπα, κάθε μέλος της Κιουρίας, του υψηλότερου γραφειοκρατικού δόγματος του Βατικανού, χάνει τη δουλειά του. Μία αναφορά που ο ίδιος ο Βενέδικτος είχε αναθέσει στην Κιουρία, έφτασε στο γραφείο του τον Ιανουάριο. Η αναφορά αποκάλυψε την ύπαρξη της «Βρώμας», των παιδοφιλικών σκανδάλων ιερέων. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον Πάπα στην παραίτησή του, περίπου έναν μήνα έπειτα.

Η «Βρώμα» διέβρωνε τη ψυχή της Καθολικής Εκκλησίας επί σειρά ετών, και ο λόγος είναι ακριβώς η μυστικότητα με την οποία διενεργεί η Κιουρία. Η παραίτηση του Πάπα την εκθέτει, και την αφήνει μόνη της αντιμέτωπη με το τεράστιο αυτό σκάνδαλο. Ο Βενέδικτος συνειδητοποιεί πως η Κιουρία πρέπει να διαλυθεί και να αναδιοργανωθεί εξ αρχής. Και γνωρίζει πως αυτό το ζήτημα είναι τεράστιο. Είναι πολύ μεγάλος και πολύ κορεσμένος για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει μόνος του, και για τον λόγο αυτό επέλεξε να παραιτηθεί, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν φρέσκο, νεαρότερο διάδοχο να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» γράφει ο Τζον Κόρνγουελ στη DailyMail.

Ού γαρ οίδασι τι λέγουσι. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για μαύρο θόρυβο με σκοπό την παραπληροφόρηση.

Πριν μια δυο μέρες είδα και μια άλλη δημοσίευση παρουσιάζοντας και ψιθύρους από το Βάνιτυ Φέαρ που έβγαζε τον Πάπα ομοφυλόφιλο. Επειδή το Βάνιτυ είναι του γνωστού και μη εξαιρετέου Εβραίου Καναδικής υπηκ. Μπρονφμαν, ο οποίος βρέθηκε πίσω από την κατηγορία κατά των Ελβετικών τραπεζών και των Ελβετών γενικώτερα σχετικά με την δήθεν παρακράτηση πόρων Εβραίων που πέθαναν στα στρατόπεδα.

Για το τι αξία έχει η προβαλλόμενη ομοφυλοφιλία-παιδοφιλία των καθολικών ιερέων για την διαβουκόληση της καθολικής εκκλησίας θα προτείνω μια άλλη είδηση που σίγουρα την αγνοείτε γιατί θάβεται σκόπιμα από τα ΜΜΕ. Κατά καιρούς όντας αναγνώστης αλλοδαπών εντύπων είμαι περισσότερο ενήμερος. Δείτε εδώ ένα κατάλογο για τον οποίο, πιθανόν,  δεν έχετε ακούσει ποτέ τίποτε.

Φυσικά το γεγονός δεν είναι τυχαίο, όπως δεν είναι τυχαίο αυτό που μας συμβαίνει στην Ελλάδα, με την αποσιώπηση ή την διαστρέβλωση της πληροφορίας.

Ποιος διαχειρίζεται και διακινεί την πληροφορία;

Μια ανώδυνη παρουσίαση που δεν λέει όλη την αλήθεια είναι αυτή.
Μια άλλη που λέει τα πράγματα καλύτερα είναι αυτή εδώ:

Επτά Εβραϊκές Αμερικανικές εταιρείες ελέγχουν τα περισσότερα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Άλλη μια πιο ενδιαφέρουσα είναι αυτή:

Ποιος ελέγχει τα μεγάλα ΜΜΕ;

Και τέλος έρχεται η αυθόρμητη ομολογία-κομπασμός ενός Εβραίου που τα μαρτυράει όλα.

Εβραίοι ΟΝΤΩΣ ελέγχουν τα ΜΜΕ!!!

Εμείς οι Εβραίοι είμαστε μια αστεία ράτσα. Μας αρέσει να καυχιώμαστε για κάθε Εβραίο ηθοποιό. Μερικές φορές ακόμη και να προσποιούμαστε πως ένας ηθοποιός είναι Εβραίος μόνο και μόνο επειδή μας αρέσει αρκετά ώστε να πιστεύουμε ότι του αξίζει να είναι στην ομάδα μας. Καυχιώμαστε για τους Εβραίους συγγραφείς, Εβραίους πολιτικούς, Εβραίους διευθυντές. Κάθε φορά που κάποιος αναφέρει οποιαδήποτε ταινία ή βιβλίο ή ένα κομμάτι της τέχνης, αναπόφευκτα θα πούμε κάτι σαν, «Γνωρίζατε ότι ήταν Εβραίος;» Έτσι ακριβώς είναι το πώς σεργιανάμε.

Είμαστε μια ομάδα με γνώμονα, και όχι μόνο σε ό, τι αφορά τον κόσμο της τέχνης. Έχουμε, για παράδειγμα, την AIPAC, η οποία ουσιαστικά κατασκευάστηκε ακριβώς για να οδηγήσει την ατζέντα της Ουάσιγκτον. Και το καταφέρνει θαυμάσια. Και εμείς καυχιώμαστε γι ‘αυτό. Και πάλι, αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε.

Αλλά το αστείο είναι όταν οποιοσδήποτε αντισημίτης ή αντι-Ισραήλ άνθρωπος αρχίζει να εκστομίζει πράγματα όπως, «Οι Εβραίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ!» και «Οι Εβραίοι ελέγχουν την Ουάσιγκτον!»

Ξαφνικά είμαστε στα όπλα. Δημιουργούμε τεράστιες εκστρατείες για να καταρρίψουμε αυτούς τους ανθρώπους. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τους θέσουμε εκτός έργου. Δημοσιεύουμε άρθρα.

Έχουμε δημιουργήσει ολόκληρες οργανώσεις που υπάρχουν μόνο και μόνο για να πουν σε όλους ότι οι Εβραίοι δεν ελέγχουν τίποτα ».

Όχι, εμείς δεν ελέγχουμε τα μέσα ενημέρωσης, δεν έχουμε περισσότερη εξουσία στην DC από οποιονδήποτε άλλον. Όχι, όχι, όχι, ορκιζόμαστε: Είμαστε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι!…συνέχεια

Ωστόσο υπάρχει ένα άλλο προβληματάκι με τον Πάπα πέρα από το όνομά του, που μου ήχησε περίεργα, υπάρχουν και άλλα. Επειδή σήμερα θυμήθηκα να το ψάξω οι υποψίες μου απλά επιβεβαιώθηκαν. Δείτε εδώ και εδώ. Και αυτός ο Πάπας έχει εβραϊκή καταγωγή.

Πηγή μου το μπλογκ που το ανέβασε χωρίς άλλα σχόλια μόνο για την αξία του.

Πάντως η ποινή για την ορθόδοξη εκκλησία για όσους συλλειτουργούν με άλλα δόγματα ή δανείζουν εκκλησίες για συναυλίες και μασωνικές τελετές είναι η καθαίρεση και το ξύρισμα. Οποιαδήποτε σχέση με υπαρκτά πρόσωπα είναι απλά αναπόφευκτη. Και νομίζω πως από το βίντεο προκύπτει πως και οι καθολικοί έχουν ανάλογη αντιμετώπιση για τους αιρετικούς και τους αποστάτες.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.191 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: