Φιλοπατρία

Οι λαθρομετανάστες ειναι καλοί για όλους αλλά όχι για το Ισραήλ επειδή απειλούν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας.

Posted on: 9 Μαρτίου, 2013

Το Ισραήλ ήσυχα επαναπατρίζει Σουδανούς παράνομους μετανάστες

YahooNews/ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Associated Press) – Το Ισραήλ έχει οδηγήσει σιωπηλά σε επαναπατρισμό εκατοντάδες Σουδανούς μετανάστες κατά τους τελευταίους μήνες, με βάση τις κατηγορίες ομάδων υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οδηγώντας
τους Αφρικανούς σε δυνητικά απειλητικές για τη ζωή τους καταστάσεις και, ενδεχομένως, παραβιάζοντας διεθνείς συνθήκες για την αντιμετώπιση των προσφύγων.
Το Ισραήλ λέει ότι οι αποχωρήσεις ήταν εθελοντικές, αλλά
ακολουθεί τακτικές μαζικών συλλήψεων μεταναστών, ενώ Ισραηλινοί ηγέτες ορκίζονται ότι θα σταματήσουν την εισροή των λαθρομεταναστών.
Κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια, 60.000 Αφρικανοί μετανάστες,
ως επί το πλείστον από το Σουδάν και την Ερυθραία, έχουν περάσει παράνομα τα σύνορα του Ισραήλ, άλλοι για να ξεφύγουν από καταπιεστικά καθεστώτα και άλλοι αναζητώντας
εργασία και καλύτερες συνθήκες.
Το Ισραήλ ανέχτηκε αρχικά την άφιξή τους, αλλά αργότερα άλλαξε στάση καθώς οι αριθμοί τους διογκώθηκαν, μετατρέποντας κάποιες γειτονιές σε υποβαθμισμένες
γειτονιές μεταναστών.
Οι ισραηλινοί ηγέτες προειδοποιούν ότι οι μετανάστες είναι ένα βάρος και απειλούν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας.
Κατά το παρελθόν έτος, το Ισραήλ έλαβε μια σειρά από μέτρα
για να σταματήσει τη ροή. Έχτισε ένα φράχτη κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο, που έχει μειώσει εντυπωσιακά τον αριθμό των νέων αφίξεων. Από το περασμένο καλοκαίρι φυλακίζει τους νεοεισερχόμενους, ενώ αξιωματούχοι διαπιστώνουν αν πληρούν τα κριτήρια για το καθεστώς του πρόσφυγα.
Περίπου 2.500 μετανάστες τώρα πιστεύεται ότι είναι σε
ισραηλινά κέντρα κράτησης εν αναμονή αποφάσεων.
Σύμφωνα με τις ομάδες υποστήριξης που βοηθούν τους
μετανάστες, το Ισραήλ άρχισε να διώχνει τους Σουδανούς μετανάστες από τη χώρα τον Δεκέμβριο. Καθώς το Ισραήλ δεν έχει σχέσεις με το Σουδάν, οι πτήσεις έχουν δρομολογηθεί μέσω τρίτων χωρών, όπως η Ιορδανία και η Αίγυπτος.
Το Σουδάν είναι εχθρικό προς το Ισραήλ. Διοικείται από τον Omar
al-Bashir
, ο οποίος είναι ισλαμιστής και στον οποίον έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο με την κατηγορία της γενοκτονίας και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας για τις ενέργειες της χώρας του στην εξέγερση στο Νταρφούρ.
Ένας μετανάστης που βρίσκεται ακόμα στο Ισραήλ δήλωσε στο
Associated Press ότι ένας φίλος του σκοτώθηκε αφού επέστρεψε στην πατρίδα του.
«Δεν έχει σημασία πώς το βλέπεις, είναι μια απέλαση σχεδόν
με την βεβαιότητα του θανάτου», δήλωσε ο Orit Marom, δικηγόρος της Assaf, μιας ανθρωπιστικής οργάνωσης για τους μετανάστες.
Η Sabine Haddad, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Ισραήλ, επιβεβαίωσε ότι μερικές εκατοντάδες μετανάστες έχουν φύγει, και είπε ότι όλοι το είχαν πράξει οικειοθελώς. Σε ορισμένες περιπτώσεις είπε, το Ισραήλ παρείχε κάποια οικονομική βοήθεια.
«Ορισμένοι ζήτησαν χρήματα, για βοήθεια. Τους δώσαμε χρήματα», είπε. «Κανείς δεν τους έδιωξε με τις κλοτσιές … (αλλά) δεν μπορείς να τους αποτρέψεις από το να φύγουν, εάν το θέλουν».
Η παρουσία των Αφρικανών έχει βάλει το Ισραήλ σε δύσκολη
θέση. Το Ισραήλ, που ιδρύθηκε στον απόηχο του Ολοκαυτώματος, έχει μια μακρά ιστορία στην παροχή καταφυγίου για τους Εβραίους που διέφυγαν από διώξεις, και οι
σκηνές με  καταβεβλημένος μετανάστες να φτάνουν το Ισραήλ προκάλεσε αρχικά μεγάλη συμπάθεια.
Ορισμένοι τονίζουν ότι οι διώξεις των Εβραίων στο Ολοκαύτωμα δεν πρέπει να βάλουν ένα επιπλέον βάρος στο Ισραήλ για να ασχολείται με την ευημερία των άλλων.
Το Ισραήλ επίσης δεσμεύεται από διεθνή συνθήκη που
απαγορεύει την απέλαση των προσφύγων, αλλά πολλοί απορρίπτουν το γεγονός ότι πληρούν τις προϋποθέσεις οι Αφρικανοί.
Το Ισραήλ υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι η συντριπτική
πλειοψηφία των Αφρικανών είναι οικονομικοί μετανάστες που αναζητούν εργασία. Οι επικριτές λένε ότι το Ισραήλ αγνοεί τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι Αφρικανοί να γυρίσουν στην πατρίδα τους και ότι το Ισραήλ δεν αξιολογεί σωστά τις
αιτήσεις των προσφύγων.
Ο MutasimAli, μετανάστης 26 χρονών από την κατεστραμμένη από τον πόλεμο περιοχή του Νταρφούρ στο Σουδάν που εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ, είπε ότι γνωρίζει
τουλάχιστον 70 ανθρώπους που έχουν επιστρέψει στο Σουδάν.
Είπε ότι ορισμένοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Χαρτούμ, και οι σουδανικές αρχές τους έχουν κατασχέσει την περιουσία και άλλα έγγραφα των επαναπατριζόμενων. Είπε ότι ο καλύτερος φίλος του έφυγε για το Σουδάν οικειοθελώς, και μετά άκουσε από τον αδελφό του φίλου του ότι είχε σκοτωθεί.
«Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να πεθάνουν στη χώρα τους με
αξιοπρέπεια από το να ταπεινώνονται κάθε μέρα στο Ισραήλ», δήλωσε ο Αλί.
Σύμφωνα με το νόμο 2012 του Ισραήλ, οι μετανάστες από την
Ερυθραία μπορεί να παραμείνουν στη φυλακή για έως και τρία χρόνια, ενώ εκείνοι από το Σουδάν θα μπορούσαν θεωρητικά να παραμείνουν στη φυλακή επ ‘αόριστον επειδή το Σουδάν είναι μια χώρα εχθρική.

3 Σχόλια to "Οι λαθρομετανάστες ειναι καλοί για όλους αλλά όχι για το Ισραήλ επειδή απειλούν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας."

Απέλαση δύο «Αμερικανών»; (ρουφιανων του γιδισραελ) διπλωματών από τη Βενεζουέλα

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας προχώρησε στην απέλαση δύο «αμερικανών» διπλωματών από τη χώρα, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του προέδρου Hugo Chávez. Κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου που μεταδώθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, ο αντιπρόεδρος Nicolás Maduro δήλωσε ότι ο Αεροπορικός Ακόλουθος της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Καράκας, Αντισμήναρχος David Delmonaco, θα απελαθεί.
Ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας υποστήριξε ότι ο «αμερικανός» επιτετραμμένος εμπλέκεται σε “προσπάθειες αποσταθεροποίησης της χώρας” ενώ λίγο αργότερα, ο υπουργός Εξωτερικών Elias Jaua ανακοίνωσε ότι και δεύτερος Αεροπορικός Ακόλουθος των ΗΠΑ έχει χαρακτηρισθεί ως persona non grata και θα απελαθεί μαζί με τον Delmonaco. Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε τις δύο απελάσεις ενώ ο εκπρόσωπος του State Department διέψευσε ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται σε οποιουδήποτε τύπου συνωμοσία για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης της Βενεζουέλας (καλα αυτα μας ταπαν κι αλλοι) και προειδοποίησε για αντίποινα εναντίον διπλωματών της, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις. Την ίδια στιγμή αναζωπυρώθηκαν οι θεωρίες συνωμοσίας που αποδίδουν την επιδείνωση της υγείας και το θάνατο του Hugo Chávez σε ενέργειες των ΗΠΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 349,388 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: