Φιλοπατρία

Πραγματική Ευρώπη για τους αντιρατσιστές είναι η πολιτική του ξέφραγου αμπελιού

Posted on: 9 Μαρτίου, 2013

«Προτιμώ τον πόλεμο στην πατρίδα μου από την Ελλάδα»: Συγκλονιστική μαρτυρία της

Η 29χρονη Ζιχάν, πρόσφυγας από τη Συρία στην Ελλάδα, αφηγήθηκε την ιστορία της στην ιστοσελίδα 1againstracism.gr της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προκαλώντας αίσθηση και ένα κύμα αναπαραγωγής στα social media.

H ίδια, κρατώντας αγκαλιά το μικρότερο από τα έξι παιδιά της αφηγήθηκε την ιστορία της: «Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια αγγλικών. Όμως εγώ παράτησα το σχολείο μετά το γυμνάσιο για την παντρειά. Ο άντρας μου ήταν φωτορεπόρτερ και μέναμε στο Καμισλί, στα βορειοανατολικά σύνορα της Συρίας, με το Ιράκ και την Τουρκία. Είχαμε τρία μαγαζιά, χωράφια… Ζούσαμε καλά» αναπολεί.

Η αφήγηση στην ιστοσελίδα συνεχίζει ως εξής:

«Ολα ξεκίνησαν με τις αντικαθεστωτικές πορείες και σύντομα ακολούθησε η ακρίβεια. Ό,τι έκανε στην αγορά ένα ευρώ, πλέον το έβρισκες με δύο. Σιγά σιγά, άρχισαν οι εκρήξεις, οι βόμβες στα σχολεία κι οι πυροβολισμοί στο πλήθος εν ψυχρώ. Απ’ τη σφαγή σε ένα διπλανό χωριό κανείς δεν ξέρει πόσοι έπεσαν νεκροί. Ο άντρας μου φωτογράφιζε τις πορείες, μέχρι που τον συνέλαβαν και μπήκε φυλακή» διηγείται με σπασμένη φωνή η Ζιχάν. Οταν τα πράγματα χειροτέρεψαν, ήταν ο γαμπρός της εκείνος που τους προέτρεψε να φύγουν παράνομα προς την Τουρκία. Άλλωστε μες στον πόλεμο πώς να βγάλεις διαβατήριο;

«Ηταν Σεπτέμβρης του 2012 και τα σύνορα κοντά στην πόλη μου ήταν κλειστά» συνεχίζει. «Έτσι, έπρεπε να διανύσουμε τα 400 χλμ. μέχρι το Χαλέπι, ώστε να φύγουμε από το πέρασμα Μπαμπ Ελ Χάουα. Για τους επτά μας δεν ζήτησαν πολλά χρήματα – δώσαμε περίπου 600 ευρώ για να διασχίσουμε τα σύνορα. Τα χρήματα όμως που ξοδέψαμε για να πάμε από τη μια πόλη στην άλλη ήταν πολύ περισσότερα. Αποφεύγαμε τον κεντρικό δρόμο και κάναμε τη διαδρομή πρώτα με το αυτοκίνητο, μετά με τα πόδια, μετά πάλι με αυτοκίνητο… Παντού είχε οδοφράγματα και μπλόκα, στα οποία έπρεπε να πληρώσουμε για να μας αφήσουν να φύγουμε. Κάποιες φορές μας πυροβολούσαν. Ήμουν μόνη με τα έξι παιδιά μου».

Από την πόλη Ρεϊχανλί, η οικογένεια βρέθηκε στη Σμύρνη. Στόχος της ήταν να περάσει απέναντι, σε μια άλλη Ελλάδα από εκείνη που γνώρισε τελικά.

«Δεν ξέραμε κανέναν εδώ, όμως οι πληροφορίες που είχαμε ήταν πως η Ελλάδα είναι καλή», εξηγεί η Ζιχάν. «Πως είναι φιλόξενη και οι άνθρωποι θα μας βοηθήσουν να βρούμε σπίτι και σχολείο για τα μικρά. Περίμενα να είναι πολύ όμορφα, πραγματική Ευρώπη. Περίμενα ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τα χαρτιά από την πρώτη μέρα κι ότι θα αλλάξει η ζωή μου. Ότι φεύγω απ’ τον πόλεμο και θα πάω στον παράδεισο. Ότι εκεί εκτιμούν τις γυναίκες και τα παιδιά».

Σε συνεννόηση με τους διακινητές, η Ζιχάν περίμενε ένα μήνα μέχρι να φτιάξει ο καιρός και να κάνει το ταξίδι. Στο μεταξύ, έμενε σε ένα δώμα που της είχε βρει κάποιος μακρινός συγγενής σε μια ταράτσα. «Πληρώσαμε 10.000 ευρώ για το ταξίδι. Μας είπαν ότι θα γίνει με ένα μεγάλο καράβι και θα κρατήσει 40 λεπτά. Μια μέρα, μας πήραν με αυτοκίνητα και μας κατέβασαν σε ένα λιμάνι. Όταν είδα το φουσκωτό που μας περίμενε, τρελάθηκα. Τους είπα ότι δεν μπαίνουμε εδώ, γιατί είναι σίγουρο ότι θα πνιγούμε. Μου είπαν ότι, αν δοκιμάσουμε να γυρίσουμε πίσω, θα μας πυροβολήσουν».

Στο φουσκωτό βρίσκονταν 30 άτομα – όλοι Σύροι, άντρες, γυναίκες και παιδιά. «Συνολικά, μείναμε στο νερό για οχτώ ώρες. Η θάλασσα είχε φουσκώσει επικίνδυνα. Όταν όμως μας είδαν οι Έλληνες, μας έκαναν νόημα να γυρίσουμε πίσω. Εμείς μείναμε στο ίδιο σημείο. Άρχισε να έχει πολύ κύμα και με τα δύο μου χέρια σήκωσα το μικρό μου κοριτσάκι στον αέρα. Κάποια στιγμή πήγε να μου γλιστρήσει και να αναποδογυρίσει όλη η βάρκα. Τα κύματα έμπαιναν μέσα της και είχε αρχίσει να βυθίζεται. Τότε, οι Έλληνες μας πήραν. Μαζί μου είχα δύο μικρές βαλίτσες και μία τσάντα ώμου. Στη μια βαλίτσα βρίσκονταν τα τελευταία μου χρήματα – 6.000 ευρώ. Μέσα στην αναταραχή ωστόσο, έχασα ό,τι είχα και δεν είχα».

«Φτάσαμε στο Αγαθονήσι» συνεχίζει η Ζιχάν. «Μείναμε τρεις ημέρες φυλακή, με τα ρούχα μας ακόμα βρεγμένα. Το χαρτί που μας έδωσαν ήταν χαρτί απέλασης. Μας έβαλαν στο πλοίο και μας κατέβασαν στη Σάμο. Κι εκεί ξαναβρεθήκαμε στα κρατητήρια. Αφού μας άφησαν να φύγουμε, κοιμόμασταν στην παραλία για δυο μέρες. Φυσούσε πάρα πολύ κι ήμουν αναγκασμένη να χτυπάω τις πόρτες και να ζητάω φαγητό για τα παιδιά. Η αστυνομία είπε ότι όποιος δεν έχει 35 ευρώ, δεν ανεβαίνει στο καράβι για Πειραιά. Ευτυχώς, μου έδωσαν τα χρήματα οι άλλοι Σύροι που βρίσκονταν μαζί μου».

«Στον Πειραιά, τρεις νέοι από τη Συρία με ρώτησαν πού θα πάω. Τους είπα ότι δεν ξέρω κανένα και ότι δεν έχω καθόλου χρήματα. Κι έτσι, με πήραν μαζί τους. Μέναμε σε ένα υπόγειο 20 άτομα, μέχρι να βρούμε κάποιον να μας βοηθήσει. Μια μέρα μας πέταξαν όλους μαζί στο δρόμο, κάτω απ’ τη βροχή. Μέχρι σήμερα, έχουμε αλλάξει πέντε σπίτια. Αυτό που μένω τώρα, το νοικιάζει ένας άλλος Σύριος νεαρός, ο οποίος με είδε με τα παιδιά και μου πρότεινε να με φιλοξενήσει. Από ντροπή και σεβασμό ωστόσο, εκείνος δεν έρχεται καθόλου. Μου μίλησαν και μια άλλη γυναίκα, που μου είπαν ότι βοηθά. Τελικά είναι κι αυτή μια χήρα πρόσφυγας, που της στέλνει λεφτά ο αδελφός της από τη Νορβηγία».

«Για φαγητό, πηγαίνω στις λαϊκές και μαζεύω ό,τι περισσέψει» συνεχίζει η Ζιχάν. «Εγώ, που είχα μια καλή ζωή, πηγαίνω στην εκκλησία και μου δίνουν συσσίτιο! Κάποιοι άλλοι Σύροι μου φέρνουνε κουβέρτες. Εν τω μεταξύ, ο άντρας μου δεν ξέρω που βρίσκεται. Το τηλέφωνο στους συγγενείς μας κοστίζει και δεν υπάρχουν γραμμές…»

«Η κοινωνία μάς φέρεται εχθρικά» προσθέτει με απογοήτευση. «Όταν ακούνε τα παιδιά μου να μιλάνε ξένη γλώσσα, τα διώχνουν για να πάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Στη λαϊκή τις προάλλες, μια γυναίκα έπιασε την κόρη μου και άρχισε να την σπρώχνει. Τι διαφορά έχουμε εμείς για να μας αντιμετωπίζουν έτσι; Αυτοί δεν πέρασαν δυσκολίες, δεν πέρασαν πολέμους; Γιατί μας κάνουν αυτά που μας κάνουν; Εχθές είχα φωνάξει δύο νεαρούς απ’ τη Συρία για να φτιάξουν το πλυντήριο του σπιτιού. Τη στιγμή που έμπαιναν στην πολυκατοικία μου, πέρασαν αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Η μεγάλη μου κόρη κατέβηκε να δει τι γίνεται. Παραλίγο να τη συλλάβουν και αυτή. Έκλαιγα όλο το βράδυ. Αν μου πειράξουν τα παιδιά, κι έγκλημα κάνω».

«Έχω σκεφτεί μέχρι και να γυρίσω στον πόλεμο» καταλήγει η Ζιχάν. «Τον προτιμώ απ’ την Ελλάδα. Σκέφτομαι να πουλήσω ό,τι έχω και δεν έχω στη Συρία, μόνο και μόνο για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά μου, να σπουδάσουν και να πάρουν καλά πτυχία. Ξεφύγαμε απ’ τον πόλεμο και το θάνατο, για να ζήσουμε αυτό;»

Η εκστρατεία διαβουκόλησης της κοινής γνώμης από «ευαίσθητους» για «τ’ αδέλφια μας τους Σύριους» συνεχίζεται

Άλλη μια δακρύβρεχτη ιστορία φτιαγμένη για να μιλήσει στο θυμικό του πόπολου. Με χοντρά παραμύθια αλλά και με μαεστρία για να ρίχνει την βολική τοξική βρισιά του ρατσιστή στους Έλληνες. Έχω σημαδέψει με έντονο όλα τα σημεία που ο συγγραφέας του έργου έχει διαλέξει για να εξαπατήσει τις συνειδήσεις.

Απλά ερωτήματα:
Που βρήκε όλα αυτά τα λεφτά μια γυναίκα με τον άντρα της στην φυλακή; Κι αν αυτή και οι δικοί της είχαν τόσα λεφτά άραγε δεν μπορούσαν να πάνε κάπου αλλούή να μείνουν με ασφάλεια στην χώρα τους; Γιατί οπωσδήποτε έπρεπε νάρθουν στην Ελλάδα;

Ποιοι είναι αυτοί που συμβουλεύουν τους Σύρους να έλθουν στην Ελλάδα και γιατί; Από εκεί, φρονώ ότι πρέπει να ξεκινήσει μια έρευνα της Ύπατης Αρμοστείας για τράφφικινγκ. Εκεί υπάρχουν οι αυτουργοί και ηθικοί αυτουργοί που θησαυρίζουν σε βάρος αφελών (;) και κυρίως σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.

Τέλος τα όσα λέει αυτή η αδελφή μας από την Συρία που κατά πάσα πιθανότητα είναι μουσουλμάνα, φαίνεται να είναι πιο πολύ λόγια των σεναριογράφων. Ήλθε απρόσκλητη, παράνομα, χωρίς χαρτιά σε μια κοινωνία που σε μεγάλο μέρος της δοκιμάζεται από την μνημονιακή πολιτική των τραπεζιτών,εδώ και κοντά 4 χρόνια, και που έχει κατακλυστεί από τα κατακάθια αυτού του  κόσμου που φεύγουν από τις χώρες τους για να έρθουν στο Ελ Ντοράντο που τους υπόσχονται.

Και που αντί να ρίξουν το φταίξιμο στους εαυτούς τους και σε όσους τους υποσχέθηκαν (;) μια άλλη Ευρώπη και δρόμους στρωμένους με χρυσάφι  κατηγορούν (;)  για ρατσισμό τους πάντα βολικούς Έλληνες.

Πρόσφατα είδα μιας αναλόγου κοπής δακρύβρεχτη ιστορία, με αδέλφια μας Σύρους, που ζουν σε ένα εικονικό κόσμο ή τέλος πάντων παρουσιάζονται έτσι, από τον μαιτρ του είδους Τάκη Καμπύλη.

Έχω κουραστεί να επισημαίνω τα κακώς κείμενα, αλλά προφανώς οι πολλαπλασιασμοί, σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλων αυτών των όμορφα γραμμένων ιστοριών από επαγγελματίες, που δεν συνάδουν με τον βρώμικο κόσμο που ζούμε, μου θυμίζουν ότι είναι μέρος των ΨΕ (Ψυχολογικών Επιχειρήσεων) που στήνουν οι δυνάμεις των πεμπτοφαλαγγιτών σε υπηρεσία.

Και να θυμίσω επίσης, ότι οι συστηματικοί αντιρατσιστές και χρηματοδότες αυτών των κινημάτων για τις διάφορες ισότητες, στου κασίδη το κεφάλι, αυτά τα λένε μόνο εδώ σε μας αλλά ποτέ στην πατρίδα τους.

Αλήθεια, γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά;

2 Σχόλια to "Πραγματική Ευρώπη για τους αντιρατσιστές είναι η πολιτική του ξέφραγου αμπελιού"

Αααα ρε κοπανε Βενιζελο. Ι3 ρε;
Δεν το παιζες αντιρρησιας καλυτερα;

——————

«Αθώος» από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης αριστερός «αντιρρησίας συνείδησης»

Ξέχασαν να του πουν «μπράβο»-Λένε στους νέους «μάθε παιδί μου αρνησιπατρία και φιλοτομαρισμό» Στρατοδίκες που αύριο θα διαμαρτύρονται για τους μισθούς τους, όπως και οι υπόλοιποι στρατιωτικοί καριέρας (που δεν έκαναν ποτέ πορεία για τα Ίμια φυσικά), «έκλεισαν το μάτι» στον ΣΥΡΙΖΑ-Η μισή Κουμουνδούρου ήταν εκεί και μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης του «αντιρρησία», βεβαίως-βεβαίως, ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε χθες από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο αντιρρησίας συνείδησης Νίκος Καρανίκας. Ο τελευταίος συνελήφθη για ανυποταξία στις 20 Φεβρουαρίου. Φυσικά, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε λυτούς και δεμένους για να τον σώσει και να δώσει το μήνυμα της αρνησιπατρίας στην κοινωνία. Στη δίκη ήταν παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Θεσσαλονίκης Τάσος Κουράκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Γιάννα Γαϊτάνη, αλλά και ο γνωστός για τις φιλοσκοπιανές απόψεις του πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Λείπει ο Μάης; Φυσικά όχι.

Από την άλλη, οι στρατοδίκες, προτίμησαν να «αθωώσουν» τον αντιρρησία συνείδησης, δίνοντας λάθος μήνυμα στην κοινωνία και δη στους νέους. Το μήνυμα, ότι αν δεν θέλουν να στρατευτούν ή να υπηρετήσουν την πατρίδα, «δεν τρέχει τίποτα». Την ώρα που τα παιδιά του ελληνικού λαού είναι στον Έβρο ακοίμητοι φρουροί της πατρίδας, κάποιοι ένστολοι δικαστές «καθαρίζουν» για τα παιδιά του εθνομηδενισμού και της αρνησιπατρίας. Όχι, δεν θα τους δώσουμε συγχαρητήρια, αλλά μόνο την περιφρόνησή μας. Και θα τους πούμε ότι όσοι υπηρετήσαμε, ακόμα και αν κάποιοι «καθαρίζουν» για τους ριψάσπιδες, αδικώντας το εθνικό & κοινωνικό σύνολο, δεν αισθανόμαστε κορόιδα, αλλά προνομιούχοι και περήφανοι, πολύ περήφανοι.

Ω καιροί ω ήθη, λοιπόν. Πολλά έχουν πια αλλάξει προς το χειρότερο. Η δίκη-ντροπή των επίλεκτων στελεχών της ΜΥΚ, με («αποδεκτή», δυστυχώς, από τους στρατοδίκες) πολιτική αγωγή… Σκοπιανούς & Αλβανούς υπηκόους (ο ένας μάλιστα κάτοικος… εξωτερικού!) αλλά και «επίλεκτα» στελέχη της αντεθνικής κομπανίας, ήταν ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να υπάρχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις & Σώματα Ασφαλείας καθώς θέλουν τη χώρα ευάλωτη. Και ότι κάποιοι ένστολοι συνεργάζονται με το σύστημα σε αυτή την
κατεύθυνση. Άντε λοιπόν, εμπρός και για καταδίκες πατριωτών, όπως οι δύο εκ των στελεχών της ΜΥΚ κύριοι στρατοδίκες. Άλλωστε, σε αυτή τη χώρα, ο πατριωτισμός πληρώνεται πολύ ακριβά.
Εδώ ολόκληρο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη κλείσανε στη φυλακή, στην «αθώωση» ενός λουφαδόρου θα κολλάγανε;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.438 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: