Φιλοπατρία

Η σήψη είναι πολύ πιο δυσώδης από ό, τι αναμενόταν.

Posted on: 2 Απριλίου, 2013

Η Οικογένεια του Κύπριου Προέδρου Μετέφερε δεκάδες εκατομμύρια στο Λονδίνο Ημέρες Πριν το Κούρεμα των  καταθέσεων

Υποβλήθηκε από τον Tyler Durden στις 31/03/2013 15:11 -0400

Μια ημέρα αφού ο πρώην Κύπριος Πρόεδρος Βασιλείου, βρέθηκε να είναι μεταξύ πολλών Κυπρίων ελίτ (πολιτικοί και επιχειρηματίες) που είχαν διαγραφή των δάνειων τους από τις σημαντικότερες (τώρα αφερέγγυες) τράπεζες. Φαίνεται η σήψη είναι πολύ πιο δυσώδης από ό, τι αναμενόταν. Σε μια εκπληκτική κάπως (ή καθαρά συμπτωματική) αποκάλυψη, αναφέρει η ENET English  ότι η κυπριακή εφημερίδα Χαραυγή ισχυρίζεται ότι οι οικογενειακές επιχειρήσεις του σημερινού Πρόεδρου Νίκου Αναστασιάδη μετέφεραν «δεκάδες εκατομμύρια » από τους λογαριασμούς τους στη Λαϊκή Τράπεζα στο Λονδίνο, μόλις μία εβδομάδα πριν οι καταστροφικές περικοπές των καταθέσεων εξαπολυθούν κατά του λαού του. Φυσικά, οι αρνήσεις είναι δυνατές και ο Αναστασιάδης ζήτησε μια έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς. Είμαστε σίγουροι ότι η από την κυβέρνηση επιλεγμένη «ανεξάρτητη» επιτροπή θα είναι τόσο διεξοδική όσο και οι αντιμονοπωλιακοί ερευνητές του Libor. Ως υπενθύμιση, όπως σημειώσαμε χθες, εδώ είναι οι το νόμοι ελέγχου των όπλων της Κύπρου ».

Μέσω EnetEnglish,

Μια εταιρεία που ανήκει από στα πεθερικά του Κύπριου  Πρόεδρου Νίκου Αναστασιάδη απέσυρε δεκάδες εκατομμύρια από τη Λαϊκή Τράπεζα στις 12 και 13 Μαρτίου, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην κυπριακή εφημερίδα Χαραυγή.

Η εφημερίδα, η οποία είναι συνδεδεμένη με τις ρίζες στο κομμουνιστικό κόμμα ΑΚΕΛ, αναφέρει ότι τρεις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup, η εταιρεία πήρε πέντε γραμμάτια ύψους € 21 εκατ. από την Λαϊκή Τράπεζα και μετέφερε τα χρήματα στο Λονδίνο.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς, ο Αναστασιάδης δήλωσε: «Η προσπάθεια να δυσφημίσουν εταιρείες ή άτομα που συνδέονται με την οικογένεια μου … δεν είναι παρά μια προσπάθεια να αποσπάσει τους ανθρώπους από την ευθύνη εκείνων που οδήγησαν τη χώρα σε κατάσταση πτώχευσης.»

Ο πρόεδρος πρόσθεσε ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένου του ιδίου, θα εξαιρούνται από τις εν εξελίξει έρευνες που εξετάζουν τις ευθύνες για την κατάρρευση της οικονομίας.

Ο Αναστασιάδης πρόσθεσε ότι όταν η εξεταστική επιτροπή συνεδριάσει την Τρίτη, ο ίδιος θα ζητήσει από τα μέλη της να κοιτάξει ματιά σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση με την ίδια προσοχή, όπως όλες τις άλλες περιπτώσεις.

Η εν λόγω εταιρεία έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις αναφορές.

Την περασμένη Παρασκευή μια λίστα με εταιρείες και πολιτικούς που είχαν δάνεια που διαγράφηκαν από τις τράπεζες στο επίκεντρο της κρίσης διάσωσης της Κύπρου εκδόθηκε στην Ελλάδα και στη συνέχεια παραδόθηκε στην επιτροπή ήθους της κυπριακής βουλής. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα ονόματα των πολιτικών από τα μεγαλύτερα κόμματα της Κύπρος (εκτός από τη σοσιαλιστική ΕΔΕΚ και των Πρασίνους).

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.636 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: