Φιλοπατρία

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστε να τρώτε μεγάλες μπουκιές, αλλά μην λέτε μεγάλες κουβέντες.

Posted on: 10 Απριλίου, 2013

Ένταση με την παρουσία βουλευτή Χ.Α. στην Ζάκυνθο

zantepress24
Ένταση με την παρουσία του βουλευτή της Χ.Α. Ιωάννη Λαγού στην Ζάκυνθο, το Σάββατο 06 Απριλίου 2013, με αφορμή την διανομή τροφίμων από το κόμμα.

Κατ’ αρχήν να πω ότι πρόκειται για παραπλανητικό τίτλο των γνωστών γκαιμπελίσκων. Στην αρχή του βίντεο δεν υπάρχει καμία ένταση. Η ένταση ξεκινά από την στιγμή που εμφανίζονται οι γνωστοί 5~6 γυρολόγοι, αυτή τη φορά με διεθνιστική παρουσία, μερικούς άλλους ομοϊδεάτες Γερμανούς. Είναι οι γνωστοί «δημοκράτες» με ποσοστό ~3% που έχουν άποψη επί παντός επιστητού και δίνουν συνταγές για τα πάντα και ονειρεύονται να μας κάνουν Ρουμανία του Τσαουσέσκου.

Και είναι προκλητικοί αφού σχεδόν σε κάθε γειτονιά έχουν γεμίσει ότι μπορεί να γεμίσει ρυπαίνοντας την ιδιωτική αλλά και δημόσια περιουσία με το πολεμικό σύνθημα «Τον φασισμό δεν τον ψηφίζεις τον τσακίζεις». Έχουν πολύ θράσος τα παιδιά και δικαιολογημένα. Τα δομημένα ομόλογα, οι ρεμούλες οι μίζες και γενικώτερα το παρακράτος, βρίσκεται πίσω τους και τους στηρίζει σε κάθε βήμα.

Όσοι βρίσκονται κρυμμένοι σε εξωχώριες, ληστεύοντας τον κόσμο του μόχθου και της εργασίας, έχουν συμφέρον να ρίχνουν την ευθύνη στην ΧΑ. Οι αθέατοι που βρίσκονται πίσω από τις εκμηχανεύσεις που οδήγησαν σε δυο παγκοσμίους πολέμους και το αποτυχημένο πείραμα του κομμουνισμού που στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ 60.000.000 αθώες ζωές έχουν ιδιαίτερο συμφέρον να κρύβουν την αλήθεια και να ρίχνουν την ευθύνη στον Χίτλερ και στα πριν 60 τόσα χρόνια έργα του. Και οι υπερασπιστές του σοσιαλισμού και του Τσαουσέσκου, έχουν συμφέρον να τα φορτώνουν όλα στην ΧΑ.

Προσωπικά θα το σκεφτόμουν πολύ να προκαλέσω τον βουλευτή Λαγό ακόμη και μόνο του αν δεν είχα δυνατές πλάτες πίσω μου. Η αστυνομία πάντως πρέπει να έχει διαταγές από την ηγεσία να επιτρέπει συστηματικά αντιδιαδηλώσεις από την ίδια παράγκα που αλλάζει σκηνικό κάθε φορά. Θυμηθείτε τις συγκεντρώσεις των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα.

Τέλος να μην ξεχάσω την αναφορά των πρώην υπαλλήλων του Αλαφουζιστάν εναντίον της ΧΑ που επιχειρεί ταύτιση της με τον Χίτλερ, αλλά που ποτέ δεν τους ακούσαμε να ταυτίζουν τους αριστερούς με τον Τρότσκυ, το Στάλιν, τον Μπέρια, τον Ουρίτσκι, τον Φρενελ, τον Καγκάνοβιτς, τον Τσαουσέσκου, τον Ζαμποτίνσκι, τον Μπεγκίν, και γενικώτερα όλους τους «μεγάλους ευεργέτες» της ανθρωπότητας, περιούσιους ή γκογίμ που προμοτάρουν τον κομμουνισμό ως λύση στα προβλήματα της ανθρωπότητας και τον Πολ Ποτ ως δημοκράτη, προστάτη του λαού. Εδώ οι δολοφόνοι αόπλων και ανυπεράσπιστων ομήρων Ελλήνων, ΟΠΛΑ πχ. εμφανίζονται σαν ήρωες της Εθνικής (Σοβιετικής;) Αντίστασης.

Την είδα στο σάϊτ του Μπαρμπα-Νίκου που καταπώς φαίνεται εξακολουθεί να πιστεύει ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ και η ιδεολογία που πέρασε ήταν σωτηρία για τον τόπο. Και ενώ η ανάλυση για τον Δάγκα είναι καλή η συνέχεια δίνει κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα. Δυστυχώς.

Τέλος, να μην ξεχάσω και μια χιουμοριστική νότα από τον στόχο.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 359.620 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: