Φιλοπατρία

Από τα αντιμνημονιακά μήντια

Posted on: 14 Απριλίου, 2013

ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!

Tragkas

Αυτός είναι ο άνθρωπος που σήμερα καταγγέλλει τα διαπλεκόμενα, την κομματοκρατία και τους «ομίλους» -παρά το γεγονός ότι εργάζεται στον όμιλο Αλαφούζου.

Είναι ο κ. Φράγκας, για τον οποίο η εμπλοκή του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να τον εκθέσουν.

Προβοκάτσια όμως σίγουρα δεν είναι τα πάνω από 3 εκατομμύρια 200 χιλιάδες ευρώ που πήραν μόνο το 2008 μέσω κρατικής διαφήμισης οι εφημερίδες του «Χώρα της Κυριακής» και η καθημερινή «Χώρα». Παλιά τα στοιχεία, αλλά πάντα έχουν την αξία τους. Στο νούμερο 11 και 35 της λίστας, τα σχετικά ποσά.

Ενδιαφέρον έχει όλη η λίστα βέβαια και πάντα θα έχει. Ιδιαίτερα για όσους δεν επιλέγουν συνειδητά τα συστημικά ΜΜΕ που σιτίζονται από το Κράτος για να ευλογούν τα μνημόνια που…. απαιτούν λιγότερο Κράτος. Τα συμπεράσματα εύκολα. Όμως γι’ αυτόν τον κ. Φράγκα είναι που σηκώθηκε τόση σκόνη επειδή κάλεσε στην εκπομπή του 4 νεοναζί. Μπορεί ακόμη και σήμερα να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη με μία του κίνηση. Άξιος!

Η λίστα με τα ποσά

ph1

Η λίστα με τις κυκλοφορίες εφημερίδων 2 Κυριακών του Δεκεμβρίου 2008. Μία εφημερίδα με κυκλοφορία 1.020 (χιλίων είκοσι) φύλλων κάθε Κυριακή πήρε κρατική διαφήμιση 2.611.000 ευρώ.

ph2

Παρεμπιπτόντως, πρωταθλητής στην κρατική διαφήμιση το 2008 ήταν ο Κύρτσος με τις free press του. Τα πηγαίνει πολύ καλά με τις διαφημίσεις ο Κύρτσος. Όπως την προηγούμενη Κυριακή, όπου στην ίδια σελίδα είχε διαφήμιση της συνένωσης Εθνικής με Eurobank, αλλά και άρθρο του ίδιου για τους λόγους που δε θα γίνει η συνένωση που διαφήμιζε.

ph3

Αυτή είναι η μία πλευρά της πραγματικότητας. Πάμε στην άλλη τώρα. Συνάντηση και γεύμα εργασίας είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τους Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα, καθώς και τους διευθυντές των εφημερίδων του συγκροτήματος, στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Πήγασος Εκδοτική. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και με άλλους ιδιοκτήτες ΜΜΕ. Κατανοητό;

Γνωρίζω πως κάποιοι, ίσως αρκετοί, πουν «και πού είναι το κακό;». Μακάρι να μπορούσα να έλεγα πουθενά. Και θα το έλεγα αν αυτοί που τώρα ρωτάνε «και πού είναι το κακό;» ρωτούσαν το ίδιο όταν ο Ψυχάρης συναντιόταν στο Μαξίμου με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ή θα είναι κακό, λοιπόν, γενικά να συναντιούνται πολιτικοί αρχηγοί με όσους αποκαλούν νταβατζήδες ή δεν θα είναι καλό όποτε μας βολεύει και κακό όποτε δε μας βολεύει.

Κι ας δούμε τώρα τι συμβαίνει όσο ασχολούμαστε με την κάθε αηδία που μας πετάνε σαν κόκαλο για να έχουμε να μασάμε. “Μαύρη τρύπα 300 εκατομμυρίων ευρώ από το πρώτο κιόλας τρίμηνο του έτους εμφανίζει ο ΕΟΠΥΥ και εκτιμάται ότι αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, το άνοιγμα του Οργανισμού θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ στο τέλος του 2013.

Η βασική αιτία δημιουργίας του ελλείμματος – μαμούθ είναι η βαθιά και παρατεταμένη ύφεση, η οποία πλήττει ολόκληρη την οικονομία, αλλά και οι ανεπιτυχείς προσπάθειες πάταξης της εισφοροδιαφυγής. Η οικονομική κρίση έχει συρρικνώσει τα έσοδα των Ταμείων, και την όποια ρευστότητα διαθέτουν προτιμούν να τη διοχετεύσουν στον κλάδο συντάξεων.

Σχετική οικονομική μελέτη που έχει εκπονηθεί δείχνει ότι η χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ φτάνει τα 4,3 δισ. ευρώ για το 2013, όπως προβλέπει άλλωστε και ο προϋπολογισμός. Τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, της μαύρης τρύπας, τα οποία έπρεπε να έχουν ήδη δοθεί, κάλυψαν ανάγκες πληρωμής συντάξεων από τα Ταμεία”.

Σας παρακαλώ, δώστε προσοχή στη λέξη «προτιμούν». Προτιμούν να τη διοχετεύσουν στον κλάδο συντάξεων! Αύριο, δηλαδή, μπορεί να μην το προτιμήσουν. Να προτιμήσουν κάτι άλλο. Να προτιμήσουν να εξυπηρετήσουν κάποια άλλη ανάγκη. Προτεραιότητες είναι αυτές βρε αδελφέ, αλλάζουν. Και τι έγινε αν αύριο, μεθαύριο ή τον Ιούλιο δεν πληρωθούν συντάξεις; Τίποτα! Εμείς θα συνεχίσουμε περί άλλων να τυρβάζουμε και θα περιμένουμε να μας σώσει ο επόμενος σωτήρας…

Προσοχή μη στραβοκαταπιούμε το επόμενο κόκαλο που θα μας πετάξουν.

Οι εύκολοι συνειρμοί και ο στραβισμός αριστερά μας έχει φάει…

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.369 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: