Φιλοπατρία

Το Φώφη ξαναμίλησε.

Posted on: 20 Απρίλιος, 2013

Απαράδεκτη δήλωση της Φώφης Γεννηματά… «Να δοθεί άδεια παραμονής στους εργάτες φράουλας στη Νέα Μανωλάδα που δέχθηκαν χθες τα δολοφονικά πυρά των επιστατών»

 Δηλώσεις ντροπής από πολιτικό που θέλει να λέγεται Ελληνίδα.
Να δοθεί άδεια παραμονής στους εργάτες φράουλας στη Νέα Μανωλάδα που δέχθηκαν χθες τα δολοφονικά πυρά των επιστατών ζητά το ΠΑΣΟΚ, με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του Φώφης Γεννηματά. Κι όμως αυτή δήλωση ανήκει σε Έλληνα πολιτικό που σέβεται τον νόμο και το Σύνταγμα.

Η κυρία Γεννηματά προσπαθεί μέσω ανοίκειων και αντιδημοκρατικών μεθόδων να επωφεληθεί κομματικής πελατείας σε μια κρίσιμη στιγμή για αγράμματους μετανάστες από ξένη χώρα που έχουν πέσει θύμα άγριας εκμετάλλευσης από παρανομούντες Έλληνες που διέπρατταν διπλό έγκλημα: Απασχολούσαν λαθραίους στη δούλεψή τους για πολλά χρόνια-θέμα που ήξερε και η κουτσή Μαρία και καμώνεται ότι πρώτη φορά το πληροφορείται το Υπουργείο Εργασίας- και τους έδιναν μεροκάματα πείνας.

Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά «η ενεργοποίηση των αστυνομικών αρχών μετά το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Μανωλάδα για τη σύλληψη των δραστών και την έρευνα από το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας όπως και η εξαγγελία για κινητοποίηση του ΣΕΠΕ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.»

Αλλά, τονίζει, «χρειάζεται επειγόντως και η λήψη μέτρων για την προστασία των θυμάτων που είναι ουσιώδεις μάρτυρες για τη δίκη που θα ακολουθήσει. Τα θύματα εμπορίας ανθρώπων, ρατσιστικής βίας αλλά και τα θύματα καταχρηστικών όρων εργασίας δικαιούνται άδεια διαμονής σύμφωνα με το νόμο 3386/05.

Αυτό αφορά και αυτούς που δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα. Στην περίπτωση της Νέας Μανωλάδας δεν πρέπει να γίνουν δεύτερη φορά θύματα.»

Το ΠΑΣΟΚ ζητά να σταλεί κατ εξαίρεση, κλιμάκιο στην περιοχή που επί τόπου θα προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες. Σε κάθε άλλη περίπτωση το έργο της απόδοσης ευθυνών εκεί που αναλογούν θα παραμείνει ημιτελές, καταλήγει η δήλωση.

Κατ’ αρχήν το Φώφη είτε βρίσκεται στην καρακοσμάρα του ή απλά αυτή είναι η φωνή του «αφεντικού». Διπλοθεσίτισσα, από την συνωμοταξία των καταξιωμένων Παπανδρελλήνων, δεν χρειάστηκε ποτέ να κουραστεί για κάτι. Για όλα φρόντιζε το ΠΑΣΟΚ. Κακώς την κατατάσσουν στους Έλληνες πολιτικούς.

Οι Μανωλάδες είναι αποκλειστικό δημιούργημα της ΠΑΣΟΚικής κατοχής στην Ελλάδα που δημιούργησε το άγος που μας ταλαιπωρεί. Οι έχοντες και κατέχοντες είχαν και έχουν συμφέρον να φέρνουν κούληδες στην Ελλάδα. Αυτό επειδή ο ανείπωτος και κρυφός σκοπός του Σοσιαλισμού-Κομμουνισμού είναι να δημιουργήσουν ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο δούλων.

Μην σας εξαπατούν οι εκφράσεις του τύπου, «λαμπερό μέλλον», «το μέλλον της ανθρωπότητας», κλπ. που μας χόρτασε τόσο η Σοβιετική προπαγάνδα όσο και τα ντόπια όργανα της η συμμορία των Ζαχαριαδικών, Κολληγιανικών κλπ. Γέμισαν την Ελλάδα με δολοφονημένους απάνθρωπα και ερείπια. Χρειάστηκε να πέσει η Σοβιετία για να αρχίσει να φαίνεται πόσο άχρηστο ήταν το εγχείρημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το παιδί του σιδερένιου αναφέρθηκε στους δουλέμπορους ως παράδειγμα προς μίμηση και εννοείται πως χαίρουν υψηλής προστασίας από τις αρχές αφού όλη η λειτουργία των επιχειρήσεων παραβιάζει σωρεία ελληνικών και διεθνών νόμων.

Δεν είναι τυχαίο. Όλοι όσοι κόπτονται για τα δικαιώματα των «μεταναστών» είναι οι πρώτοι που γεμίζουν τις τσέπες τους από τις κάθε είδους παρανομίες σε βάρος των ίδιων «μεταναστών». Και κακώς αναφέρεται στους δουλέμπορους ως Έλληνες γιατί οι μέτοχοι της ΠΑΣΟΚίας στην Ελλάδα δεν είναι Έλληνες. Είναι οι υπηρέτες του Μαμμωνά.

Οι ίδιοι οι δουλέμποροι και τα τσιράκια τους προαλείφονται για τις θέσεις εξουσίας ενώ το πόπολο που το εξαπατούν με την διγλωσσία του τύπου «καλύτερες μέρες», «λεφτά υπάρχουν» και όλο το νταμπλ σπήκ για το σκλαβοπάζαρο.

Οι επιχειρηματίες ανήκουν στην διεθνή των δουλεμπόρων που έχει σκεφτεί και εφαρμόζει σε όλη την υφήλιο την συνταγή της αλλά σαν εκτελεστικά όργανα όπως και  οι αντιρατσιστές «δημοκράτες δικηγόροι» που έχουν ταρίφα για το κεφάλι για την έκδοση «χαρτιών».

Ο λόγος της κυρίας  είναι για να ρίξει ενοχή στο πόπολο και να δεχτεί να πληρώσει άλλη μια φορά αγόγγυστα, τον λογαριασμό για «τα αδέλφια του, τους λαθρομετανάστες» αλλά κυρίως για να συμβάλει στα έξοδα των δουλεμπόρων που κάνουν πάρτυ με έξοδα του μ@λ@κα.

Και φυσικά το Φώφη δεν πρόκειται να το ακουμπήσει η αβάντα που κάνει χωρίς κόστος στους μελλοντικούς εν δυνάμει ψηφοφόρους Παπανδρέλληνες.  Μήπως θα τους φιλοξενήσει στο σπίτι της;

Στην πλάτη του Έλληνα θα τους ρίξει για να τον ξεσκίσουν μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ξεκινώντας από την δωρεάν περίθαλψη των «μεταναστών» την στιγμή που ο χαχόλος καλείται να πληρώσει 25 € για να περάσει από τα νοσοκομεία που έχτισε με τους φόρους του. Αλλά ποιος να μιλήσει, η συμμορία της μίζας και του φακελακιού;

Αν ενδιαφερόντουσαν οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ (αλλά και του υπολοίπου πολιτικού φάσματος) για την Ελλάδα και τον Έλληνα δεν υπήρχε περίπτωση να του αφήσουν φέσι 200 και κάτι εκ. ευρώ από το πάρτυ που κάνουν εδώ και δεκαετίες σε βάρος του για δήθεν έξοδα των κομμάτων την στιγμή που ο μέσος πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ του. Αλλά για το Φώφη δεν στοιχίζει τίποτα η σπέκουλα .

Αρκετά πλήρωσαν οι Έλληνες το ΠΑΣΟΚ και τους εισαγόμενους κούληδες. Φτάνει πιά!

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,862 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: