Φιλοπατρία

Η «εργατική» Πρωτομαγιά είναι βιτρίνα της ίδρυσης των Ιλλουμινάτι

Posted on: 8 Μαΐου, 2013

Από το 1890, η 1η Μαΐου, η ημερομηνία κατά την οποία οι Illuminati (Πεφωτισμένοι) ιδρύθηκαν, είναι επίσης η ημερομηνία που οι κομμουνιστές και οι σοσιαλιστές σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν κάτω από την κόκκινη σημαία των Ρότσιλντ (Rothschild), η οποία συμβολίζει τη διαρκή επανάσταση, σύμφωνα με τον Moses Hess (Μωϋσή Χες).

Protomayia

Μια τυπική εικόνα της «εργατικής» πρωτομαγιάς. Εδώ από το Λονδίνο. Στο φόντο η εικόνα του αρχισυμμορίτη Στάλιν-Τζουγκασβίλι.

Φυσικά, θα ήταν επιθυμητό να βρεθεί μια πιο «προλεταριακή» αιτία για να γιορτάσουν την ημέρα ίδρυσης. Για το λόγο αυτό μια πρόκληση σκηνοθετήθηκε στο Σικάγο το 1886, για την 110η επέτειο των Illuminati. Υπήρξε η ελπίδα ότι μια σοβαρή σύγκρουση με την αστυνομία θα λάμβανε χώρα, έτσι ώστε να υπάρξουν λίγοι μάρτυρες την μνήμη των οποίων θα μπορούσαν να γιορτάσουν. Η προσπάθεια απέτυχε, όμως.

Μόνο την 3η Μαΐου η αστυνομία άνοιξε πυρ σε μια ομάδα εργαζομένων που επιτίθονταν σε κάποιους απεργοσπάστες. Ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε αμέσως, ενώ άλλος ένας πέθανε τρεις μέρες αργότερα στο νοσοκομείο. Είχαν τους μάρτυρες τους, αλλά ήταν σε λάθος μέρα!

Ο υποκινητής ήταν ένας Εβραίος Illuminatus και εκατομμυριούχος, ο Σάμιουελ Γκόμπερς (Samuel Gompers), ο οποίος είχε μεταναστεύσει από την Αγγλία και είχε γίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Συνδικάτων. Ο Γκόμπερς διέδιδε τις ιδέες του Μαρξ. (Afton-Bladet, 26η Ιουνίου 1986.)

Στη διαδήλωση των εργαζομένων την 4 Μάη 1886, ένας προβοκάτορας των Πεφωτισμένων έριξε μια βόμβα στην αστυνομία που παρευρισκόταν στη συγκέντρωση. Πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον των διαδηλωτών, μερικοί από τους οποίους σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν.

Η Δεύτερη Διεθνής στο Παρίσι, ομοίως αποφάσισε να κάνει την 1η Μαΐου μια ημέρα με κόκκινο γράμμα το 1889. Ο πραγματικός λόγος για την απόφαση αυτή ήταν προφανώς ένας που ήταν καλύτερα κρυμμένος από τις μάζες των μη-Illuminati. Σύμφωνα με τη Bρεταννή ιστορικό Nesta H. Webster, οι Illuminati είχαν, επίσης, τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων της Δεύτερης Διεθνούς (1889-1899).

Ο Καρλ Μαρξ πέθανε στην εξορία στο Λονδίνο στις 14 Μαρτίου, 1883. Όλα τα είδη μυθικών ιστοριών δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομά του. Με αυτό τον τρόπο έγινε ο προστάτης άγιος του κακού.

Μετά την πτώση του κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη, έχει συχνά γίνει ο ισχυρισμός ότι όλα τα κακά, που ήρθαν με το μαρξισμό, δεν ήταν εκ προθέσεως.

Αυτός ήταν σίγουρα ο τρόπος που ο Μαρξ είχε την πρόθεση να δουλέψουν οι «διδασκαλίες» του.

Οι Illuminati Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν αρκετά επιτυχείς για να ξεγελάσουν ολόκληρα έθνη και το δαιμονισμένο μανιφέστο τους να γίνει μια σκληρή πραγματικότητα για εκατομμύρια άτυχους ανθρώπους.

Η Αλήθεια πίσω από τους Μύθους

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τον Μαρξ: ότι ήταν φτωχός και υποστηριζόταν μόνο από τον Ένγκελς, ότι ήταν κατά της τρομοκρατίας, πολύ ανεκτικός, και δεν είχε καμία επιθυμία να καταστρέψει τις ιδέες των άλλων. Τι ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε;

Σύμφωνα με το πιο διάσημο μύθο, ο Μαρξ δεν είχε χρήματα και εξαρτώταν οικονομικά από τον «φίλο» του Ένγκελς. Στην πραγματικότητα, ο Νάθαν Ρότσιλντ τον χρηματοδότησε. Αυτό αποκαλύφθηκε από το στενό συνεργάτη του Μιχαήλ Μπακούνιν στο «Polémique contre les Juifs» («πολεμική κατά των Εβραίων»).

Πηγή: Juri Lina (Under the sign of Scorpio)

2 Σχόλια to "Η «εργατική» Πρωτομαγιά είναι βιτρίνα της ίδρυσης των Ιλλουμινάτι"

Αγαπητέ Φιλοπατρία το βιβλίο είναι εξαιρετικό και το βίντεο που δεν μπορεί να μας δείξει τις λεπτομέρειες του βιβλίου πολύ κυνηγημένο από τους Αιώνιους Εχθρούς της Ελευθερίας του λόγου.
Άρα ο Γκαίμπελς δεν είχε άδικο όταν ομιλούσε το 1937 για τον κίνδυνο της Εβραιομπολσεβίκικης Επερχόμενης Καταιγίδας στην Ευρώπη.
Καημένοι Ρώσσοι τι σας έμελλε να τραβήξετε.
Και τι επιζητούσαν τότε οι περιούσιοι νομίζεις;
Ότι τους δίδασκε και τους διδάσκει ακόμα το ταλμούδ.
Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία μέσω Μίας Υπερκυβέρνησης.
Πάλι δεν θα τους βγει.
Είναι γραμμένο.

Έχει «κατέβει» αρκετές φορές αλλά υπάρχουν ακόμα έντιμες και ελεύθερες φωνές.
Αλλοίμονο τι δεν γνωρίζουν οι αφελείς και αθώοι άνθρωποι.

Μεταφορτώθηκε στις 16 Φεβ 2012

Based on the book ‘Under the Sign of the Scorpion’, by Jura Lina.

For the ones who might not yet know: just ‘google’ the names mentioned in this video, to find out almost all of the people behind them were Jewish. Google ‘Cheka’ and ‘Jewish’ to find out about the immensely disproportionate number of Jews in its ranks — in all layers of control.

(Bolshevism, communism) Freemasonry, Illuminati, Bilderbergers, the Trilateral Commission, the Council on Foreign Relations, the FED, are all parts of the pyramid representing the ‘New’ World Order, which houses only Jewish bankers and their accomplices at the very top. Christian Zionist royalties, statesmen and other elitists, of course all being Freemasons, are allowed to join high up in the ranks, but it is still the power of international Jewish banking that rules all of them. It’s a force known to have made, swayed, and dismayed presidents and prime ministers, and to have crippled whole empires and nations by finance and deceit.

3 κι ο κουκος στην φωτογραφια.
Και τι πανεμορφες κοπελες.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.233 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: